2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

seşam kızlar herkes heralde aynı problemleri yasıyor.benim kızım sürekli emmek istiyo.aglayınca emmeden sakinlesmiyo.emince aglaması duruyo ama o da beni cok yoruyo.hiç bi işimi yapamıyorum.uykusuda cok hafif uyusada hemen uyanıyo sizdede varmı böle sorunlar.

benim kızımı anlattın sanki

canım benim memleket soğuk çıksam kesin hasta olur ayyy zaten çocuk doğdu doğalı evde kavga eksik olmuyo eşim çok pinpirikli duysa dışarı çıkarttığımı kim onun çenesiyle uğraşacak

benim esimde cok pimpirikli sürekli öyle yapma hasta olur böyle yapma su olur.kaynanam gitti kurtuldumm derken

2 gün önce kontrole gittik doktora.doktora anlattım receteye kolik yazmıs.gaz ilacı verdi gaz sorunu icin 2 gündür kullanıyoz ama pek işe yaramadı oda.

bizim gaz sorunumuz çok azaldı şükür 24 ssat ıkınıyordu kızım
çok düzenli nurse harveys kullandım 2 ay boyunca
şimdi arasıra oluyor gazı o zamanlar veriyorum ilacı
benimki kucak delisi birde biz prematüreyiz diye erken demir verilmeye başlandı
o rahatsız ediyor kuzumu

beni bugün güldüren şeylerden biri oldu msj ın süper ya

kızlar bu arada benim kızım işitme testini 3. kezde gecemedi.bera testi yapılacak haftaya.ekim annlerinde böyle durumu olan varmıydı ben takip edemiyorum da pek..

bizde colinox diye bi damla verdi ama bi degişiklik olmadı..acaba kullandıkcamı gececek

kızlar bu arada benim kızım işitme testini 3. kezde gecemedi.bera testi yapılacak haftaya.ekim annlerinde böyle durumu olan varmıydı ben takip edemiyorum da pek..
umarım sorun çıkmaz canım ya sanki ritanın vardı ama bir kulaktı onun en son ne yaptı bilmiyom

nurse harveys,ten bende mem nun kaldım ama 3-4 gun sonra etkı ettı...doktorumuzda çörekotunu kaynat içir dedi ama denemedım sımdılık sıkıntı yok

biz işitme testini hemen geçtik ama küvezde kalan bebeklere yspılan bir işitme testi daha var kıllarımız yüzünden cihaz algılayamadı dediler
ege üniversite hast. gittik hemen geçtik
bebeğin hiç kıpırdamaması gerekiyor ya uykuya dalamıyorsa ondandır korkma

allah yardımcımız olsun
Kızlar sizin evlerdede çocuk doğduktan sonra tartışmalar çoğaldımı

Tartışma olmuyordu hiç ama dogduktan sonra başladı ve bu benim canımı sıkıyor neden böyle oluyor diye illa bişiler cıkıyor dalaşmak ıcın olmadk seylerdensinir oluyorum.. bebek olunca hersey cok guzel olucak dıyordum ama herseyde bır hayır var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…