seşam kızlar herkes heralde aynı problemleri yasıyor.benim kızım sürekli emmek istiyo.aglayınca emmeden sakinlesmiyo.emince aglaması duruyo ama o da beni cok yoruyo.hiç bi işimi yapamıyorum.uykusuda cok hafif uyusada hemen uyanıyo sizdede varmı böle sorunlar.
lavinya bi doşalıp gelin hava alsın sersemleisn
Kilolu bir kadınım, e haliyle sık sık diyete, rejime başlıyorum. Yine böyle reji...m kararı aldığım bir gece, yatak odamdaki tuvalet aynama sabah uyanınca göreyim ve uygulayayım diye rujla "Yağ, tuz, şeker yok!" yazdım. Sabah uyandığımda benim notumun altında kocamın bıraktığı notu gördüm ve gülmekten rejimi bile unuttum. "E daha dün aldım ya!"
benim kızımı anlattın sanki
40 hayırlı olsun ama huyları değişir diye bekleme bence benimki huysuzluk konusunda değişmişti pardonaynen içerde mırıldanıor ve cıglıgııı bastıı:86:
canım benim memleket soğuk çıksam kesin hasta olur ayyy zaten çocuk doğdu doğalı evde kavga eksik olmuyo eşim çok pinpirikli duysa dışarı çıkarttığımı kim onun çenesiyle uğraşacak
2 gün önce kontrole gittik doktora.doktora anlattım receteye kolik yazmıs.gaz ilacı verdi gaz sorunu icin 2 gündür kullanıyoz ama pek işe yaramadı oda.
beni bugün güldüren şeylerden biri oldu msj ın süper yaKilolu bir kadınım, e haliyle sık sık diyete, rejime başlıyorum. Yine böyle reji...m kararı aldığım bir gece, yatak odamdaki tuvalet aynama sabah uyanınca göreyim ve uygulayayım diye rujla "Yağ, tuz, şeker yok!" yazdım. Sabah uyandığımda benim notumun altında kocamın bıraktığı notu gördüm ve gülmekten rejimi bile unuttum. "E daha dün aldım ya!"
ayyyyyyyyyyyyyyyyy çıldıracam ama bir gün o olacak zaten dün gece bir bağırdım apartman inlemiştirbenim esimde cok pimpirikli sürekli öyle yapma hasta olur böyle yapma su olur.kaynanam gitti kurtuldumm derken
bizim gaz sorunumuz çok azaldı şükür 24 ssat ıkınıyordu kızım
çok düzenli nurse harveys kullandım 2 ay boyunca
şimdi arasıra oluyor gazı o zamanlar veriyorum ilacı
benimki kucak delisi birde biz prematüreyiz diye erken demir verilmeye başlandı
o rahatsız ediyor kuzumu
umarım sorun çıkmaz canım ya sanki ritanın vardı ama bir kulaktı onun en son ne yaptı bilmiyomkızlar bu arada benim kızım işitme testini 3. kezde gecemedi.bera testi yapılacak haftaya.ekim annlerinde böyle durumu olan varmıydı ben takip edemiyorum da pek..
ayyyyyyyyyyyyyyyyy çıldıracam ama bir gün o olacak zaten dün gece bir bağırdım apartman inlemiştir
kızlar bu arada benim kızım işitme testini 3. kezde gecemedi.bera testi yapılacak haftaya.ekim annlerinde böyle durumu olan varmıydı ben takip edemiyorum da pek..
umarım sorun çıkmaz canım ya sanki ritanın vardı ama bir kulaktı onun en son ne yaptı bilmiyom
daha çok döncez cnm. bugunde benim kız ço uyudu 2 de yattı 6 bucukta uyandı. kendi kendime işkillendim acaba ağladıda duymadımmı die. 6 bucuktada uyandığımda ağlamıodu mıkırdanıodu. gaz çıkarmaya çalışıodu gazı olmasa uyanmıcaktı. gözleri kapalıydı gazını çıkardım emziridm geri uyudu. ama gündüzde güzel uyuduydu bide dışarı çıkarmıştım hava aldırmıştım. siz siz olun gündüz uyudu gece uyumucka demeyin gündüz uyuyunca gecede uyuyor bazı bebekler. deneyin bi deirm :). ama 9dan sonra uyumasın sona 11 e kdr oyalayın bi banyo off naısl mayışıo warya emzik vermeye sallamaya gerek kalmadan uyuyor :)
Kızlar sizin evlerdede çocuk doğduktan sonra tartışmalar çoğaldımı
bizimki 2 kulakta gecemedi.ins bi problem cıkmaz bera testinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?