2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hiç bişe fayda etmedi kızıma herşeyi yaptık
rabbim yardımcımız olsun

hay allah ya, inşallah düzelir.

kızında herşeyi denediniz sanırım, sen kendi yediklerine bi yoğunlaş? belki sütün değişince düzelebilir?

inşallah düzelir

kızlaaaarr ben çok mutluyum :)

dün lohusalığım bittiii, çok şükür. kocamla kardeşliğimiz de bitti artık. hehe dün mevlütümüz de vardı, onu da atlattık.

darısı başınızaaa :)

dikilen yerim de görünmüyooo, kocam anlamadı nerenin dikildiğini :)

ayy pike benim daha bitmedi....ve korkuyorum acıcak diye??cumaya bitmesi lasım valla..kociş gün sayıyor:)))

benim dikişim daha belli oluo inşllh geçer yaaa

hiç bişe fayda etmedi kızıma herşeyi yaptık
rabbim yardımcımız olsun

geçmiş olsun canım ya, inş en kısa zamanda düzelir..

hadi gözünaydın, kırkınız cıktı demek :)

dikişler hep düştü ama bana hala şiş gibi geliyo.
eski haline döner inş :)

deforme olduk artık dönmez dikişlerin tamamımı düştü benim duruo bi tarafı açıldı bi tarafı duruo.

ay ya siz dikişlerinize bakıomusunuz. ben doğumdan sonra orayı unuttum. kesinlikle bakamam rüyama girer.
bide ben doğumdan2 gün önce ağda yapmıştım. doğumun ertesi günü bi baktım ki sanki 1 ay önce alınmış gibi :S acaba hormonlardan mı yada vücudumdaki şişlik inincemi öle oldu anlamadım. dikşlermde duruo nasıl alcam ??????

ayy pike benim daha bitmedi....ve korkuyorum acıcak diye??cumaya bitmesi lasım valla..kociş gün sayıyor:)))

canım inşallah bitcek seninki de, uzun sürmüş hakkaten.

acıya gelince, dikiş yerlerim hiiiç acımıyo, bişicik hissetmiyorum. ama girişte biraz canım acıdı. doğumdan sora yavşamıştır, genişlemiştir falan diye korkuyodum ama yok, daralmış sanki :) hehe ben de korktum ama çok şükür, sonrasında acımadı.

canım bi güzel kaynamış dikiş yeri, sapa sağlam olmuş :) demek ki bi güzel kapanıyormuş.

yok kııııız daha bir aylıkız :) ama perşembe ve cuma hiç kanamam olmadı, ctesi de sabah abdest aldım ne olur ne olmaz, yine akşama kadar hiç gelmedi. bugün de yok. çok şükür bitti kanamamız. darısı başına :)

canım ben nadiren de olsa bakıyodum, en son ctesi baktım göremedim bile neresi dikilmiş. 20 günden sonra bakabilirsin sanırım artık :) geçmiş olur o zamana.

dikişlerdeki iplikler kendi ericekti benim, alınmayacak dedi doktorum. belki seninki de öyledir, o zaman kendiliğinden yok olcak ipler.

benim doktor dikiş ipini göremezsin, içerden diktim demişti, hakkaten ben hiç ip görmedim ama kesik yeri belli oluyordu ilk günler. sizde iplikler var mı?

bak şimdi lara nın yazdıgını görünce şu kusma konusu da kafama takıldı,benimki de cok kusuyo bi sorun mu var acaba?bazen cok asırı cıkarıyo,bazen az az...napsam dr a mı gitmemiz gerek?

bugun götürdüm cisini aldilar cok saglikli bir bebek dedi biraz kg vermis düne göre onun icin yarinda gidicez eger gene vermisse kg hastaneye yatircaklarmis bakalim ins hersey iyi cikar en azindan icim rahat olur

oh oh iyisin hadi. benimkide geçer inşllh. iz kalırsada napalım sağlık olsun. benim ipler görünüo güya estetik dikiş yaptım dedi. belli bile olmucak dedi. daha 14 gün oldu gerçi.

oh oh iyisin hadi. benimkide geçer inşllh. iz kalırsada napalım sağlık olsun. benim ipler görünüo güya estetik dikiş yaptım dedi. belli bile olmucak dedi. daha 14 gün oldu gerçi.

benimde 16 gün oldu ipleri görüyorum demekki benim hic estetik dikis yapmamis halada agrisini hisediyorum offf offf

kızlar geçer inşallah ya

kafa göz yarınca da dikiş atılıyo ya, ben de öyle avuttum kendimi. kıçımı yardım geçti diyom :)

kızlar geçer inşallah ya

kafa göz yarınca da dikiş atılıyo ya, ben de öyle avuttum kendimi. kıçımı yardım geçti diyom :)

heheh ilk anlayamadım ne dio bu die sona jeton düştü :) ben hayatımda hiç dikiş attırmadıdım bu ilk oldu oda kötü yerden hee

kıslar bısı sorcaktım yenedgan bebeklerın gunluk alması gereken anne sutu mıktarı nedır bılen varmı ben baktım bulamadım bısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…