aa ben bu topiği neden yeni görüom :S
hiç bişe fayda etmedi kızıma herşeyi yaptık
rabbim yardımcımız olsun
kızlaaaarr ben çok mutluyum :)
dün lohusalığım bittiii, çok şükür. kocamla kardeşliğimiz de bitti artık. hehe dün mevlütümüz de vardı, onu da atlattık.
darısı başınızaaa :)
dikilen yerim de görünmüyooo, kocam anlamadı nerenin dikildiğini :)
dün lohusalığım bittiii, çok şükür. kocamla kardeşliğimiz de bitti artık. hehe dün mevlütümüz de vardı, onu da atlattık.
hiç bişe fayda etmedi kızıma herşeyi yaptık
rabbim yardımcımız olsun
benim dikişim daha belli oluo inşllh geçer yaaa
geçmiş olsun canım ya, inş en kısa zamanda düzelir..
hadi gözünaydın, kırkınız cıktı demek :)
dikişler hep düştü ama bana hala şiş gibi geliyo.
eski haline döner inş :)
ayy pike benim daha bitmedi....ve korkuyorum acıcak diye??cumaya bitmesi lasım valla..kociş gün sayıyor:)))
benim dikişim daha belli oluo inşllh geçer yaaa
geçmiş olsun canım ya, inş en kısa zamanda düzelir..
hadi gözünaydın, kırkınız cıktı demek :)
dikişler hep düştü ama bana hala şiş gibi geliyo.
eski haline döner inş :)
ay ya siz dikişlerinize bakıomusunuz. ben doğumdan sonra orayı unuttum. kesinlikle bakamam rüyama girer.
bide ben doğumdan2 gün önce ağda yapmıştım. doğumun ertesi günü bi baktım ki sanki 1 ay önce alınmış gibi :S acaba hormonlardan mı yada vücudumdaki şişlik inincemi öle oldu anlamadım. dikşlermde duruo nasıl alcam ??????
bak şimdi lara nın yazdıgını görünce şu kusma konusu da kafama takıldı,benimki de cok kusuyo bi sorun mu var acaba?bazen cok asırı cıkarıyo,bazen az az...napsam dr a mı gitmemiz gerek?
canım inşallah bitcek seninki de, uzun sürmüş hakkaten.
acıya gelince, dikiş yerlerim hiiiç acımıyo, bişicik hissetmiyorum. ama girişte biraz canım acıdı. doğumdan sora yavşamıştır, genişlemiştir falan diye korkuyodum ama yok, daralmış sanki :) hehe ben de korktum ama çok şükür, sonrasında acımadı.
canım bi güzel kaynamış dikiş yeri, sapa sağlam olmuş :) demek ki bi güzel kapanıyormuş.
oh oh iyisin hadi. benimkide geçer inşllh. iz kalırsada napalım sağlık olsun. benim ipler görünüo güya estetik dikiş yaptım dedi. belli bile olmucak dedi. daha 14 gün oldu gerçi.
benimde 16 gün oldu ipleri görüyorum demekki benim hic estetik dikis yapmamis halada agrisini hisediyorum offf offf
kızlar geçer inşallah ya
kafa göz yarınca da dikiş atılıyo ya, ben de öyle avuttum kendimi. kıçımı yardım geçti diyom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?