allah yardımcımız olsun
Tartışma olmuyordu hiç ama dogduktan sonra başladı ve bu benim canımı sıkıyor neden böyle oluyor diye illa bişiler cıkıyor dalaşmak ıcın olmadk seylerdensinir oluyorum.. bebek olunca hersey cok guzel olucak dıyordum ama herseyde bır hayır var bence
bebeğin duyup duymadığını anlayamıyor musun canım
çocuk doğduktan sonra tartışan eşler diye topik açıcam valla ama açmayı bilmiyom
canım benim memleket soğuk çıksam kesin hasta olur ayyy zaten çocuk doğdu doğalı evde kavga eksik olmuyo eşim çok pinpirikli duysa dışarı çıkarttığımı kim onun çenesiyle uğraşacak
beni bugün güldüren şeylerden biri oldu msj ın süper ya
çocuk doğduktan sonra tartışan eşler diye topik açıcam valla ama açmayı bilmiyom
herkesçiklere selamlar...
kızlar meraba...bizde dün doktora gittik. kızımın yüzünü sivilceler basmıştıç..alerjikmiş... krem verdi geçmesse damla vericekmiş... kaşınıyodu galiba kızım... eli hep yüzünde... dün akşam çok huzursuzdu bi fitil attım. iyi geldi.. siz fitil kullaıyomusunuz hiç... ben arada çok durmassa eğer veriyorum... bide rota aşımızı yaptırdık....
kızlar bide ana kucağı almam lazım benim... ayağımda saallla olmuyo sürekli.... otomatik sallananlardan alıyım diyorum onlarda 9 kiloya kadar hepsi... bi kaç ay sonra binemezki ona kızım.... sizin ana kucakları nasıl... varmı fotoları ne tavsiye edersinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?