2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

biz daha iştme testi hiç yaptırmadık geç mi kaldık :26: ama seslere tepkı verıo ve aglıo yuksek seste

aynen canım ama çocuğu olanlar hep derdi çocuk olunca çok tartışırsınız diye

bebeğin duyup duymadığını anlayamıyor musun canım

çocuk doğduktan sonra tartışan eşler diye topik açıcam valla ama açmayı bilmiyom

seslere tepki veriyor,bişey düsse uykusunda sıcrıyo bu yüzden biz duyma problemi olmadıgını düsünüyoruz ama kulakta su olabilir dediler anne karnından kalma.o testte cok düsük desibel ses veriyolar.onları duymuyo sanırım.bakalım bu bera testinde ne cıkacak.

canım benim memleket soğuk çıksam kesin hasta olur ayyy zaten çocuk doğdu doğalı evde kavga eksik olmuyo eşim çok pinpirikli duysa dışarı çıkarttığımı kim onun çenesiyle uğraşacak

:)
ikna et cnm hava alması lazım. aynı odada aynı havayı solu nereye kdr. hastada olcak sonuçta öyle öyle büyücekler.
beni bugün güldüren şeylerden biri oldu msj ın süper ya

ayneen :)

çocuk doğduktan sonra tartışan eşler diye topik açıcam valla ama açmayı bilmiyom

biz de doğduğundan beri hiç tartışmadık maş. çok uslandı kocam ama hamileken bi garipti asabidi şimdi maşallahı var ne desek yapıo kuzu gibi oldu :)

kızlar meraba...bizde dün doktora gittik. kızımın yüzünü sivilceler basmıştıç..alerjikmiş... krem verdi geçmesse damla vericekmiş... kaşınıyodu galiba kızım... eli hep yüzünde... dün akşam çok huzursuzdu bi fitil attım. iyi geldi.. siz fitil kullaıyomusunuz hiç... ben arada çok durmassa eğer veriyorum... bide rota aşımızı yaptırdık....

kızlar bide ana kucağı almam lazım benim... ayağımda saallla olmuyo sürekli.... otomatik sallananlardan alıyım diyorum onlarda 9 kiloya kadar hepsi... bi kaç ay sonra binemezki ona kızım.... sizin ana kucakları nasıl... varmı fotoları ne tavsiye edersinizzz

otomatik sallananlar daha ii...ama bebekler hemen öyle 9 kilo olmuyolar..en az 1 yaşına kadar kullanırsın...bebekler ilk 3 ay bu kadar hızlı kilo alıyolar..3 aydan sonra ayda 300-400-500 gr kadar alıcaklar...

benimki chicco'nun memnunum..3 yaşındaki oğlumda üstünde kendisi 15 kilo olmasına rağmen hiçbişey olmuyo...ama alabiliyosan otomatik sallananlardan al..heleki bebiş sallanmayı seviyosa...

onurlu gecmis olsun canim ya nedense genelde herkesin ki alerji oldu annenin yedigi birsey dokunuyor galiba.
benimkinde tek tük cikiyor yüzünde biri batiyor yenisni cikiyor

onurlu tabiki üzülür insan öyle gördükce rabbim sifa versin gecer canim.vücüt alisasiya oluyor böyle seyler.

ecrinece burdayiz kiz

kizlarr doktor dogum konturol hapi verdi tabi ben delü baslamadim daha ve prevezrvatif yirtildi ya yikadim falan icini ama birsey olmaz demi kizlar.ertesi gün hapida emzirdigim icin olmuyor alsam bile 12 ssat sütü sagip atmam lazim.bebek mama almiyor ki neyle durdurayim 12 saat daha dün konusurken basima geldi ya

slm kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir bebişleriyle,biz iyiyiz hamdolsun bebişimle.yaa bişi sorcam eldivenleri çıkardınızmı ne zaman çıkardınız çıkardıysanız???biz 25 günlüğüz çıkarmak için erkenmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…