onurlu tabiki üzülür insan öyle gördükce rabbim sifa versin gecer canim.vücüt alisasiya oluyor böyle seyler.
ecrinece burdayiz kiz
kizlarr doktor dogum konturol hapi verdi tabi ben delü baslamadim daha ve prevezrvatif yirtildi ya yikadim falan icini ama birsey olmaz demi kizlar.ertesi gün hapida emzirdigim icin olmuyor alsam bile 12 ssat sütü sagip atmam lazim.bebek mama almiyor ki neyle durdurayim 12 saat daha dün konusurken basima geldi ya
nluo kız ne 12 saationurlu tabiki üzülür insan öyle gördükce rabbim sifa versin gecer canim.vücüt alisasiya oluyor böyle seyler.
ecrinece burdayiz kiz
kizlarr doktor dogum konturol hapi verdi tabi ben delü baslamadim daha ve prevezrvatif yirtildi ya yikadim falan icini ama birsey olmaz demi kizlar.ertesi gün hapida emzirdigim icin olmuyor alsam bile 12 ssat sütü sagip atmam lazim.bebek mama almiyor ki neyle durdurayim 12 saat daha dün konusurken basima geldi ya
yine kimseden cvp yok neyse.
slm kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir bebişleriyle,biz iyiyiz hamdolsun bebişimle.yaa bişi sorcam eldivenleri çıkardınızmı ne zaman çıkardınız çıkardıysanız???biz 25 günlüğüz çıkarmak için erkenmi acaba
canım çıkar bende iki ay taktım sonra bir hemşire arkadaş kızdı bebek sana dokunsun kendine dokunsun dedi piskolojik gelişim açısından çok iyimiş ben geç kaldımslm kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir bebişleriyle,biz iyiyiz hamdolsun bebişimle.yaa bişi sorcam eldivenleri çıkardınızmı ne zaman çıkardınız çıkardıysanız???biz 25 günlüğüz çıkarmak için erkenmi acaba
azizan insallah canim insallah birsey olmaz
ecrinece ertesi gün hapini icersen 12 saat gelen sütü sagit dökmen lazim bebek o sütü emmemesi lazimis.
bizde eldiven şapka takmıoz ama dşarı çıkarkende taktırmıo bu sefer yırtıo ortalığı. kafası üşücek die korkuomeldiven ben hic takmadim benim kiza evin icinde canim.sapka bile kullanmadik hic
kızlar bebegımın yüzünde hep sıvılceler cıkıo gecıo sonra yaa ogün dr sormayıda unuttum.. arkadaş çok giydirdiğim için oluyor dio ..acaba öylemı ben yedıgım seylerden oluyor snaıyodum
bizimde kafamız konaklanmaya başladı sanki. bebe yağı sürsemmi
canim konaga en iyi cözüm zeytin yagi icine bir kasik karbonat at sac diplarina sür bir 10 dakika beklesin.sonra sac fircasi ile fircala ve banyo ettir süper ise yariyorbizimde kafamız konaklanmaya başladı sanki. bebe yağı sürsemmi
benimkide taktirmiyor yirtiyor ortaligi gözünü kapatmiycak gözünü kapattimi hoslanmiyor.biraz dar aldim bende saga sola cevirirken cikaramiyor gözüne gelmiyor iyi simdi.bizde eldiven şapka takmıoz ama dşarı çıkarkende taktırmıo bu sefer yırtıo ortalığı. kafası üşücek die korkuomkapşonlu giydiriom artık
canim genelde herkes bundan dertli cilt alisasiya oluyor svilce.bazende annenin yedigi birsey dokunur.bunu anlamk icin doktora görün istersen.yazin olsa dedikleri gibi terden olur.ama vücütda olur.bu yüzünde ne alaka cok giydirmekle olamz yüzdekilerkızlar bebegımın yüzünde hep sıvılceler cıkıo gecıo sonra yaa ogün dr sormayıda unuttum.. arkadaş çok giydirdiğim için oluyor dio ..acaba öylemı ben yedıgım seylerden oluyor snaıyodum
23-24 derece ev bu ara havalarda sıcakbizdede çıkıodu biz evi çok sıcak yapıoduk. ondanmış ısıyı düşürdük kendiliğinden geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?