2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

feyzacm düzenli emzrince koruyo kesin olamamakla beraber diyolar,inşallah bişey olmaz...

nluo kız ne 12 saati

slm burada olanlara.kızlar yüzünde kuruluk başladı yüzede birşey sürülürmü teredüteyim.dr.kontrolümüze de daha var.birz vücut yağından kuru bölgeye hafifçe sürdüm ama doğrusu nedir bilen var mı.

ben sadece ilk gün taktım eldiveni... 2. günden itibaren eldivensiz kızım...herkesin kendisine kalmış canım...ama bebekler dünyayı elleriyle dokunarak öğreniyolar...ben onun için takmıyorum...

canım çıkar bende iki ay taktım sonra bir hemşire arkadaş kızdı bebek sana dokunsun kendine dokunsun dedi piskolojik gelişim açısından çok iyimiş ben geç kaldım

bende sadece gece takıyorum elleri dışarda uyumak istio üşümesin die.

Son düzenleme:
aman bu ne ya tam geliyom ya sayfa çok ağı saçma sapan şeyler yok 15 karekter zaten acelemiz var ben geri gidiyom oğlum sanki anlıyo ya hayret bişey

azizan insallah canim insallah birsey olmaz

ecrinece ertesi gün hapini icersen 12 saat gelen sütü sagit dökmen lazim bebek o sütü emmemesi lazimis.

kızlar bebegımın yüzünde hep sıvılceler cıkıo gecıo sonra yaa ogün dr sormayıda unuttum.. arkadaş çok giydirdiğim için oluyor dio ..acaba öylemı ben yedıgım seylerden oluyor snaıyodum

kızlar bebegımın yüzünde hep sıvılceler cıkıo gecıo sonra yaa ogün dr sormayıda unuttum.. arkadaş çok giydirdiğim için oluyor dio ..acaba öylemı ben yedıgım seylerden oluyor snaıyodum

bizdede çıkıodu biz evi çok sıcak yapıoduk. ondanmış ısıyı düşürdük kendiliğinden geçti.

bizimde kafamız konaklanmaya başladı sanki. bebe yağı sürsemmi
canim konaga en iyi cözüm zeytin yagi icine bir kasik karbonat at sac diplarina sür bir 10 dakika beklesin.sonra sac fircasi ile fircala ve banyo ettir süper ise yariyor

bizde eldiven şapka takmıoz ama dşarı çıkarkende taktırmıo bu sefer yırtıo ortalığı. kafası üşücek die korkuom kapşonlu giydiriom artık
benimkide taktirmiyor yirtiyor ortaligi gözünü kapatmiycak gözünü kapattimi hoslanmiyor.biraz dar aldim bende saga sola cevirirken cikaramiyor gözüne gelmiyor iyi simdi.
canim genelde herkes bundan dertli cilt alisasiya oluyor svilce.bazende annenin yedigi birsey dokunur.bunu anlamk icin doktora görün istersen.yazin olsa dedikleri gibi terden olur.ama vücütda olur.bu yüzünde ne alaka cok giydirmekle olamz yüzdekiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…