2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Yıkamadan yarım saat önce başına zeytinyağ sür canım sonra güzelce tarağıyla saç derisini tara ve duşunu aldır halam öyle söylemişti bana eğer böyle birşey basına gelirse

öle aşırı değilde pütür pütür olcak gibi sanki konak annem ne gsel konağı yok yumuşacık dediydi kafası bakam deniyim bi artmadan yumuşasın dime

ben laptop u komodinin üstüne koydum yanına da emzirme koltuğu ayaklarımı yatağa uzatıp Lara'yı da dizime alıyorum ohhhhh
hem onun keyfi oluyor hem benim

çok komiksin kız sen
ya ikisi de delikse diye 3. de tak bence
nihahah öleimdir. 3. yüde taktırısak ... anladın sen onu
ben laptop u komodinin üstüne koydum yanına da emzirme koltuğu ayaklarımı yatağa uzatıp Lara'yı da dizime alıyorum ohhhhh
hem onun keyfi oluyor hem benim

on ne ala memleket biz burda pc başında ik büklüm

kızlar eldiveni bende çıkarmak istiyorum ama eli sürekli yüzünde yününü çiziyo hatta kanatıyo tırnaklarını kesmeme rağmen

kızlar eldiveni bende çıkarmak istiyorum ama eli sürekli yüzünde yününü çiziyo hatta kanatıyo tırnaklarını kesmeme rağmen

cnm çize çize öğrencek benim kızda ilk zamanlar çiziodu şimdi çizmio elini yüzüne götürüken tersini götürüo. sanki çizilceni bilio gibi.

kızlar artık fırsat bulup siteye giremiyorum sitede çok değişmiş benim gözüm alışana kadar ararım artık başlıkları..

oğlumun kolik sorunu devam ediyor malesef... en kötüsü ise beni artık emmek istemiyor...

bu konuda mucizevi bir yöntem bilen varsa lütfen özelden bana ulaşsın dua edicem ona zira sütten kesilmek üzereyim artık ...

ne yaptıysam almıyor önceden biraz çekiyordu artık onu da yapmıyor..

benim adıma bilgisi olan arkadaşlara ulaşırsanız sevinirim ..

kolik krizlerimiz yüzünden sürekli sallanarak uyutabalayorum ancak ...

umarım herkes bebeşiyle iyidir...

benım kızıma da konak arttı...mustela köpuk kullanmaya başladım zeytın yagı zaten kullanıyorum bakalım az ugraşla bunun da üstesinden geliriz inşallah

slm kızlar herkese.crazy peri sana bişi sorcam.3 yaşında oğlun var sanırım.bebekten sonra huyu değişti mi kıskançlık falan oldu mu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…