off yrn kpss vargirsemmi girmesemmi ne dersiniz hanımlar
Sabahtan beri pestilim çıktı yarın mevlüdümüz var temizlikdi hazırlıkdı bayılcam artık oğlumun uyumasını bekliyorum
hakkında hayırlısı olur işallah gir sansını dene :)
bgn bızde 40 ımız cıkardık anam basımın etını yıyobgn aksama kadar gezdık bgn bulgur yedım sonunda 40 gundur yıyemıyodum kızalr bnden sölemesi incir suyu yumurtlamaya yardımcı oluyor bılgınız olsun ben hamıle kalamıyom dıye ibrahim saracoğlunun kürünü arastırıyodum kolay hamile formülü incir kür ü idi bnde içiyom daha dıkkatlı davranın derim
ecrinece canım mutlaka gir sen yine de
allah kbl etsın haftayada bızım var yandım offff dıyorumbn kımsenı tmzlıgınıde bgnmıyom ama mecbur kbllenıcem:)
süt sağ bırak bakarlar kızoff bir hiç çalışmadım iki eğlencesinede girsem stres yaparım stres sütü etkiler diolar üçç sınavda kız aklımdayken bişe yapamam girersemde sallayıp 15-20 dakkada çıkarım :))) sınav 2 de kızın uyanık olduğu vakit umaım bakabilirler emmeden zor uyur.
Sağol canım baya streslendim bugün, temizliğe annem geldi ama sağolsun 1 yaptı 5 söylendi ora niye kirli bura niye tozlu bi çocukla temizlik yapamıyormuymuşum neler neler o temizledi ben ağladım sinirimden bırakmıyorda kadın çağırayım.
Sağol canım baya streslendim bugün, temizliğe annem geldi ama sağolsun 1 yaptı 5 söylendi ora niye kirli bura niye tozlu bi çocukla temizlik yapamıyormuymuşum neler neler o temizledi ben ağladım sinirimden bırakmıyorda kadın çağırayım.
Görümcem ayrı delirti son gün olmuş ben çağırmak istediklerimi arayıp çağırdım evim küçük zaten, msnde yazdı babasının tarafından dıdısının dıdısını çağıralım mı dedi bende boşver dedim, sen eşimi ara çağıralımmı diye eşimde ben karışmam demiş yengen bilir bu defa aradı abime dedim oda senle konuş dedi, çağıralım ayıp olur falan diyorum ya ben onlarla görüşmüyorum olsun laf etmesinler bilmem ne iyi çağır dedim bende artık sinirlendim yok bide yengesinin yiğeni varmış onuda çağırayım yok komşulardan şunları çağır cinnet geçirtti resmen kimi istiyorsan çağırabilirsin dedim kapadım..Ya sanane ben istediğimi çağırırım bu benim oğlumun mevlüdü onları istemediğim belli ne uzatıyorsun.Kendisi bu insanlarla yılda 1 görüşüyormu dersiniz Hayırrr..
süt sağ bırak bakarlar kızkorkma kzını yemezler bnm koçiş bna öle dıyo
sende gızlıce cagır canım ya annende yorulmaz o konuda annem saolsun anlıyo bnı geldıgı gıbı temzlık yapıoama bn yormak ıstemıyom anneler lafyook bızde anne olduk nedese haklılar bıgun toz almasak heryer tozlanıyo zaten dakka ev hep temz kalması ıcın bızım hıc dnlenmemız gerekıyo
ay ne gıcık. benimsen gene iyi tanıomuşun bana hiç tanımadıklarım geldi geçen bankadan babamın arkadaşlarıymış. geçende anneme gelmiş sema hanım die biri onu tanıodum konuşmuştuk. anneme altın bırakmış annem vermicekmiş o ağırlamışmışkadını dedim senin olsunda banada gelebilirdi geçende ağırlamak istemedin dio dedim onları tanımıodum ben. bunu tanıom. işine gelmedi heralde altını alınca :S bi garip oldu annem çok kaprisli. o çağırıo gelmezsem dedini yapmazsam laf sokuo tehtit edio ben kaç keraçağırıom gelmio.
Ya benim ev yerler beyaz,koltuklar, yatak odası beyaz,halı siyah beyaz, masa tv sehpası falan siyah hepside ne kadar temizlesende 1 günde leş gibi oluyor en ufak tozu gösteriyor yapamıyorum bende çok fazla çocukla, 1 kere kadın aldım diye neler dedi ama bundan sonra bende arada gizlide olsa alacağım artık.Ben gelme diyorum ama dinlemiyor sağolsun sonrada böyle sayıp yapıyor işleri
annem çok hırpalıo kaynanada yaşlı mecbur bırakçam. sütüde ya biboron isterse die korkuom.
Senin annende fenaymış :)) altını misafiri ağırlayanamı getirmişler canım birceye getirmişler ama tabi vermiyorum deyince biişeyde denmez :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?