2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aa pike çok güzel bu arkadaştada vardı nie sevmioki senin kız bundanda almak istiom ama adam kızar heralde

aa pike çok güzel bu arkadaştada vardı nie sevmioki senin kız bundanda almak istiom ama adam kızar heralde

güzel aslında bence de ama kızım en fazla 10 dk falan duruyor, sabırla sevmesini bekliyorum

bu arada dönenceyi daha çok sevdi, onda gülüyo falan :)

canım kendi sütünden sür bebişin yüzüne çok iyi gelir ben öyle yapıyorum babası şehir dışına çıkıyo iş gereği bi hafta on gün görmüyo gelince şapur şupur öpüyo isilik oluyo çocuk öpücükten hemen sütümü sürüyorum 1 saate bişi kalmıyo konaklarına sürün yüzüne sürün gözünde çapak olursa sürün banada teyzemin kızı söylemişti faydası oldu deneyin derim

Chicco Dreams Anakucağı - Baby Sketching GittiGidiyor.com'da #32399954

bende de bundan var ama kızım kullanmıyo ki önereyim :) sevmiyo

ev tipi anakucağı bu çok gzüel canım benmde bundan ve kızım çok memnun

puset değilmi cnm bu

hayır cnm o ev tipi anakucağı
ecrininki ve nevyasınki araba kolduğu aslında ama evdede kullanılıyo anakucağı olarak
bende onlardan da var ama kızım sevmiyo onu
bende içim rahat yatıramıyorum iki büklüm oluyo içinde yawrum
eğer ev için alcaksan pikeninkinden tavsiye ederim

bundandaalsam abartmışmı olurum

canım seninkinde duruyorsa bi de buna gerek yok, çok lazım olursa sonra alırsın

epackin dediği gibi içinde iki büklüm oluyo çocuklar ama işte beline destek bişeyler koyuyorsunuzdur zaten. ben dışarı çıktığımızda ona koyuyorum, beline battaniye katladık koyduk, doldurduk o çukuru

bizimkinin destek minderi var çokta iki büklüm olmuo ama bende koyuyom altına bişiler bu ana kucaklarınıda çok seviom.

epack canım bende de chicconun ev tipi anakucagını kullanıyorum(pikenin verdigi linktekinden) cok memnunum oğluşum hep onda yatıyor.sizde memnunsunuz demek güzel rahat gibi gözüküyor dimi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…