2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bşi sorucam size benim kanamam 35gün felan sürdü ara ara lekeler geliyodu ama 1hafta önce tamamen bitmişti. dün gece kopkopyu birşey gelmiş. hani ilk regl olurken gelir ya öyle bişi. acaba regl mi oluorum? yoksa 40 kanaması devam mı.

40 kanamasıdır canm oo

bıızmde bugun 1.5 ay oldu bende hala ara ara lekelenmeler devam edıyor ne zaman durucak bu yaw acaba adetmı ama leke gelıyor sadece kahve bazen kırmızı akmıyor

kahvemi aldım geldim birileri vardır muhabbet ederiz diye kimse yok tüh tamda oğlum uyumuşken tabi pazar günü kim kalır evde benim gibi eşi sürekli çalışmak zorunda olanlar :95::95:

kızlar bnmde 1 haftadır sarı sarı lekelenmelerım var hıc btmıcekmış gıı gelıyo ya :)

kızlar kabız olunca bebeğiniz zeytinyağı verdinizmi benim oğlum doğdugundan beri ilk kez iki gün yapamadı bende bu sabah 1 çay kaşığı verdim kısa süre sonra yaptı kakasını ama verilmemesi gerekiyomuş verdikten sonra öğrendim yanlışmı yaptım acaba:44::44:

kızlar o lekeler 40,a kadar devam eder sonra bıter benım bıttı artık gelmıoo
lavınya zeytınyağ neden zararlıymış canım

oğlum uyuyorken kalkıp iş yapsam ya ama yemiyo üfff tembelliğim üstümde evimde kirlenmiş aslında bir sürüde ütü makinede bulaşık kim yapıcak

canım eylül topiğinde dr verilmemesi gerektiğini söylemiş bebeğin kilo alımını engelliyomuş öyle söyledi eylül annelerinden biri

kızlar oğlum deli gibi elini emiyo hep kuçak istiyo kendisiyle konuşulsun şarkı söylesinler istiyo bıraktığım anda hemen ağlıyo artık göz yaşıda üretiyo gözleri hemen doluyo içim parçalanıyo

selam lavinya dikkatimi çekti aynı dert bizde de var.bi kaç gündür oğlum deli gibi elini emiyor diş çıkarmasından bile şüphelendik:)

aynen ecrinece sendekinde rahatsa onu kullan ben arabada kullanıyorum o oyukluğuda doldurdum resmen evde de ev tipi
epack canım bende de chicconun ev tipi anakucagını kullanıyorum(pikenin verdigi linktekinden) cok memnunum oğluşum hep onda yatıyor.sizde memnunsunuz demek güzel rahat gibi gözüküyor dimi.
evt cnm ben memnunum resmen elim ayağım oldu
kahvaltı yaparken yemek yaparken yanımda kızım
akşamlarıda uyanık olduğunda hep onda yatıyo çok seviyo
az mızıklansa hemn sallıyorum susuyor

bu arda selam kızlarrr :92: :92:
evi temizledik kocişle kızımda uyuken bii bakalım dedik uyansın biraz dolaşcaz meleğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…