kızlar bşi sorucam size benim kanamam 35gün felan sürdü ara ara lekeler geliyodu ama 1hafta önce tamamen bitmişti. dün gece kopkopyu birşey gelmiş. hani ilk regl olurken gelir ya öyle bişi. acaba regl mi oluorum? yoksa 40 kanaması devam mı.
biter merak etme insan pet kullanmakta çok sıkılıyo dokuz ay rahattık hoş ben 40 tan sonra hala adet görmedim normal diyolar amakızlar bnmde 1 haftadır sarı sarı lekelenmelerım var hıc btmıcekmış gıı gelıyo ya :)
kızlar oğlum deli gibi elini emiyo hep kuçak istiyo kendisiyle konuşulsun şarkı söylesinler istiyo bıraktığım anda hemen ağlıyo artık göz yaşıda üretiyo gözleri hemen doluyo içim parçalanıyo
aynen ecrinece sendekinde rahatsa onu kullan ben arabada kullanıyorum o oyukluğuda doldurdum resmencanım seninkinde duruyorsa bi de buna gerek yok, çok lazım olursa sonra alırsın
epackin dediği gibi içinde iki büklüm oluyo çocuklar ama işte beline destek bişeyler koyuyorsunuzdur zaten. ben dışarı çıktığımızda ona koyuyorum, beline battaniye katladık koyduk, doldurduk o çukuru
evt cnm ben memnunum resmen elim ayağım olduepack canım bende de chicconun ev tipi anakucagını kullanıyorum(pikenin verdigi linktekinden) cok memnunum oğluşum hep onda yatıyor.sizde memnunsunuz demek güzel rahat gibi gözüküyor dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?