2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlarr uff bu işler bitmiyorrr hemende aksam oluyorrr rizede 4 tee sinir olcamm hep eltimin gözünden en son geldıgınde butun ıslerım bitişti evim pırıl pırıldıı.. 20 gun oldu sanırım yaa o günden beri evimin işi bitmiyor aksama kadar bişi yapamıyorumm

balsurat bendede aynı iş işi iş nereye kadar bıtmıo cocuktan ancak dınlenmeye fırsat bulabılıyoruz onuda ben net,te gecırıyorum

balsurat bendede aynı iş işi iş nereye kadar bıtmıo cocuktan ancak dınlenmeye fırsat bulabılıyoruz onuda ben net,te gecırıyorum

aynen canım oturdugumda pc açıyorum..sonra kendime delimisin kızım dıyorum uzan yat işte pc basındada yoruyorsun kendınıı .. uff aksam oldu yemek yok evde kalmm lazım

ah o milletin gözü yok mu.. bana da masallah hemen ayaga kalktın vs deyip duruyorlar hep. korkuyorum nazar degecek diye valla..
bebişi soruyorlar olanını söylüyorum durmuyor gazlı vs diyorum. gerçekten de durmuyor, iki kere bir yere gittik velet uyudu kalkmadı hiç beni yalancı cıkartıyoo
gercekten bebekle cok zor iş guc yapması. bende yapamıyorum annem bakıyorda öyle yapıyorum valla.

aynen canım oturdugumda pc açıyorum..sonra kendime delimisin kızım dıyorum uzan yat işte pc basındada yoruyorsun kendınıı .. uff aksam oldu yemek yok evde kalmm lazım

benım koca bağda,kızım babannede,oğlum uyuyor..bende takılıom öle akşam yemeğe sadece ben kendim varım artık ne yersem

smillere gelince ben ne zamandır bakamadım buraya ondan kurcalayım bi dedim :))
doruk uyuyo sözde ikide bir büyük insan gibi geriniyo kuş uykusu bunlarda ki uyku resmeen.

bu lekelenmeler ne zaman biticekkii..dogumdan sonra kontrole cagırdımı sizi dr kızlar ..benim salak dr bişi demedi eşimde dogumdan önce dr çok iyi diyordun ..dogurduktan sonra adam salak beton kafamı oldu dio :86:

kızlar 2 gün sonra iznim bitiyo ve işe başlıyorum,sütümü sağıp eve bırakcam ama her ihtimale karşı evde mamada bulundurmak istiyorum,siz mama olarak ne veriyosunuz bebişlerinize,hazırlanışı kolay oluyo mu acaba..

kIzlar eylül anneleri yılbaşı için çekiliş yapcaklarmış bebişlerin isimleri yazılcak kım kıme cıkarsa onun bebısıne yılbsı hedıyesı alcak bizde yapalım mı katılım nasıl olur ne dersınız yanlız herkesın butcesıne uysun dıye lımıt belırleyelım cook pahalı seyler olmasın ne dersınız

ben aptamil1 kullanıyorum cnm hazırlanısı da cok basıt onerırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…