2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

doruk uyandı gaz sancısıyla birlikte dindirmeye calısıyordum. cok agladı karnı agrıyor sanırım..

ben de güvenemem süte felan korunurum..

dr'a bebegim 2aylık olunca gidicm öyle söylemişti dr'um.

ben de aptamil 1 kullanıyorum conformil olanından ama gazlı bebekler için . diğer aptamil'i verdigim zamanlar kakasını yapamıyordu. zaten öyle cok vermiyorum gunde 1 kere veriyorum.

Son düzenleme:
conformıl bızımkıne yaramadı cok fazla agladı onu yıyınce asırı kustu ve tadını da sevmedı aslında keske fayda etseydı kutusu kucuk ama razıydım yanı onu almaya

Kızlar 40 günden sonra doğum kanamanız biter ama eğer emziriyosanız uzun süre adet olmayabilirsinizzz merak etmeyinnn mesela benim kuzum 13,5 aylık ve ben hala adet olmadım bakalım önümüzdeki hafta gidicez dr a halaaa fullll emiyoruz....

ben de emzırıyorum ama suan bebegım 49gunluk logusalık kanından snra duzensız sekılde kanamalar adet kanı gıbı gelıyo devam edıyo :S

selam kızlar,bi sorum olacak sizlere..bebek arabası almayı düşünüyoruz ama chicco lite way ile pierre cardin enigma 2020 arasında kararsız kaldık.bunlardan birini kullanan yada fikri olan varmı ?

selam kızlar,bi sorum olacak sizlere..bebek arabası almayı düşünüyoruz ama chicco lite way ile pierre cardin enigma 2020 arasında kararsız kaldık.bunlardan birini kullanan yada fikri olan varmı ?

Pierre Cardinlerin içi çok dar oluyor canım görmeden alma derim.Ben lite wayi uzun süre araştırdım ve son anda bebe comfort mila ile kıyasladım milayı aldım çok memnunum..

Bebe Confort Mila Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr bizimki bu..

selam kizlAr biraz göz atim gecmise de yetisemeyecem biraz bir seyler yazayim dedim fatma canim benim bebek simdilik iyi bebekle aram iyi de benim kocamla aram kötü o kadar ki sinir ediyorki sormayin gitisin ne yapyior diye sorarsaniz hic bir sey sorunda burda hic bir sey yapmiyor yiyor iciyor ise gidip yatiyor birlikte bir sey yapalim diyince bebek kücük üsütür hasta olur bir sinir oluyorum sormayin ben kizimi günlük zaten disari cikariyorum alissin diye bugun karli buz gibi havadada ciakrdim alissin sonra her disari ciktigimizda hasta olmasin diye. bilmiyorum ben kocami hem cok seviyorum hem cok kirginim anlamiyor beni :93:

kIzlar eylül anneleri yılbaşı için çekiliş yapcaklarmış bebişlerin isimleri yazılcak kım kıme cıkarsa onun bebısıne yılbsı hedıyesı alcak bizde yapalım mı katılım nasıl olur ne dersınız yanlız herkesın butcesıne uysun dıye lımıt belırleyelım cook pahalı seyler olmasın ne dersınız

olur canım bana uyar

selammm kızlarr nasılsınız bir iki gündür anca girdim malum tekim artık çekilişe bende katılırım çok güsel fikirmiş bu arada bende adet oldum sanırım ama öle önceki gibi değil damla damla lekelenme gibi pek anlamdım 2 gündür var

o zaman son durum şöyle :

1-Melisesra
2-Pinguu
3-Bitterrr

ben de anlayamıyorum ya bıkac gun temız kalıyorum bazen bı gelıyo adet kanı gıbı sonra kesılıyo sonra bakıyorum yıne lekelenıyorum ne zaman duzene gırıcek

kızlar benım kızın kulağını arkası cok fena olmus yanık gıbı olur ya öle annem baktı sacından dolayı terlemiş pişmiş dedi yarına kadar gecmezse doktoa gtrıyım dıyorum sızde böle bişeyoldumu?öle grnce icim gitti ya bu kız bnı erkenden yaşlandırıcak offff yarında ssk ya gıdıcem ordan hastaneye gıdıcem kızla yapıcm offfff cıldırıcam raporu hastane imzalamamış paramı alamıcakmısım yapmazsam esımde paso calısıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…