Kızlar 40 günden sonra doğum kanamanız biter ama eğer emziriyosanız uzun süre adet olmayabilirsinizzz merak etmeyinnn mesela benim kuzum 13,5 aylık ve ben hala adet olmadım bakalım önümüzdeki hafta gidicez dr a halaaa fullll emiyoruz....
selam kızlar,bi sorum olacak sizlere..bebek arabası almayı düşünüyoruz ama chicco lite way ile pierre cardin enigma 2020 arasında kararsız kaldık.bunlardan birini kullanan yada fikri olan varmı ?
kIzlar eylül anneleri yılbaşı için çekiliş yapcaklarmış bebişlerin isimleri yazılcak kım kıme cıkarsa onun bebısıne yılbsı hedıyesı alcak bizde yapalım mı katılım nasıl olur ne dersınız yanlız herkesın butcesıne uysun dıye lımıt belırleyelım cook pahalı seyler olmasın ne dersınızkIzlar eylül anneleri yılbaşı için çekiliş yapcaklarmış bebişlerin isimleri yazılcak kım kıme cıkarsa onun bebısıne yılbsı hedıyesı alcak bizde yapalım mı katılım nasıl olur ne dersınız yanlız herkesın butcesıne uysun dıye lımıt belırleyelım cook pahalı seyler olmasın ne dersınız
kIzlar eylül anneleri yılbaşı için çekiliş yapcaklarmış bebişlerin isimleri yazılcak kım kıme cıkarsa onun bebısıne yılbsı hedıyesı alcak bizde yapalım mı katılım nasıl olur ne dersınız yanlız herkesın butcesıne uysun dıye lımıt belırleyelım cook pahalı seyler olmasın ne dersınız
selammm kızlarr nasılsınız bir iki gündür anca girdim malum tekim artık çekilişe bende katılırım çok güsel fikirmiş bu arada bende adet oldum sanırım ama öle önceki gibi değil damla damla lekelenme gibi pek anlamdım 2 gündür var
selammm kızlarr nasılsınız bir iki gündür anca girdim malum tekim artık çekilişe bende katılırım çok güsel fikirmiş bu arada bende adet oldum sanırım ama öle önceki gibi değil damla damla lekelenme gibi pek anlamdım 2 gündür var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?