kızlar benım kızın kulağını arkası cok fena olmus yanık gıbı olur ya öle annem baktı sacından dolayı terlemiş pişmiş dedi yarına kadar gecmezse doktoa gtrıyım dıyorum sızde böle bişeyoldumu?öle grnce icim gitti ya bu kız bnı erkenden yaşlandırıcak offff yarında ssk ya gıdıcem ordan hastaneye gıdıcem kızla yapıcm offfff cıldırıcam raporu hastane imzalamamış paramı alamıcakmısım yapmazsam esımde paso calısıyo
ne parası canım
doğum parası ya4 ay ızınlıyım ya onunparasını alabılmem icin
fatma canim bilmyiorum benimkisi gibi mi olmus ama bende ilk gördügümde korktum meyerse hic korkulacak bir sey degilmiskulaginin arkasi kurumus yara gibi sarimsi bir sey vardi piste kokuyordu meyerse mama yerken yada kusunca kulaginin arkasina gidip kuruyormus pamugu hafif sicak su ile islat güzelce sil dene hemen cevap yaz merakim gidereyim
calısanlar ıcın yanı bse ollmaz cnm nıye sıkıntı edıyon annen varmıs bak bakar :) benımkının de kulagın arkası oyle olmustu ben acaba yıkarken orayı guzel yıkayamadım da kırmı doldu dedım hıc korkmadım :S sıcak suyla yıkayınca gıttı galıba kusmugu da gıdıp kurumus kır de kalmıs ondan
bnmkız kapıdan cıkıyom uyanıyo :)aglıyo hmn annemın yarın işi var ama gtmm bakarım dedı mecbur bakıck :) istanbul tarfıgı isknce ondn dert edyom ya gttiğin yerden saatlerce dnmıyosunkı
her seyi yasayarak ögreniyoruz bende ilk gördügümde nasil korkmustum nasil dikkat etmedim diye kendimi yargiladim meyerse normalmis simdi kizimi yüz üstü ben uyanikken yatiriyorum gazini öyle güzel cikariyorki uyurken dirt dirt bana müzik gibi gelyior
yarin kadin dr terminim var bakalim ne dicek kizlar bol sivi tüketmek süt yapyior diyorlar ama ben su tüketsem yemek yemsem o gün sütüm az gelyior ve kizim gece huzursuz oluyor emerken. ben hala hastaneden ciktigim kilodayim 7 kilo fazlaligimi hala veremedim. sizin ne kadar fazlaliginiz var yoksa bende anormallikmi var
su iciyorum ama yemek yemeyince sutum doyurmuyor kizimi onun icin yiyiorum her sey kizimin sagligi icin ama gönül isteki kilolarda gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?