2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

baya vermissin dogumdan sonra ay ic cekiyorum artik 60 kiloyken vucudumu begenmyiordum ne deliymisim simdi kendiimi teseli ediyorum kizimin cani sagolsun diye

o kadr kiyafet hic biri olmyuor valize birakmisim kocamda diyor hic biri olmaz sana birilerine var diye ama ben belki olur diye bekletiyorum valizde ahh ahh

doğum sonrası kilolalardan bende sıkıntılıyım :44:
18 kilo almıştım 8 kilo gitti 10 kilo hala duruyor ..aynaya bakmak istemiyorum hamileyken göbek varken bu kadar kilo aldığmın farkında degıldım bir bütün halde görünüyordum demek karın gıdınce ne kadar cok kılo aldıgıım farkına vardım :97: o incecik halime geri dönmek istiyorum ..süt olsun diye diyetteyapamayızz. ay diyetmi söyleyince değişik geliyor bana hiç bu zamana kadar yapmamıştım :76: kıyafetlerimin hiçbiri olmyor hamile pantolonları giymek istemiyorumm

insan kilo alınca sırtı bile genişliyormuş ya
allaha şükürler olsun çatlak hiç olmadı allahtan ...
geçen aynada omuzumda çizikler gördümm..heeh dedim hiç olmadık yer çatlamışş morelim bozuldu eşime gösterdim kaşımışsındır dedi.. ertesi gün aynaya korkarak baktım yok olmuş meğer tırnak iziymiş:86:

aynen aynalara küsmüs gibiyim o gün aynananin karsisina gectim dans edergibi fügürler yaptim aman allahim sakin dedim dügünde bir yerde oynama kendime söyledim rezil olursun diye nerde o göbek kivirmak cok komik görünyüor estetikligi kalmamis vucudumun

QUOTE=lara62;16374497]aynen aynalara küsmüs gibiyim o gün aynananin karsisina gectim dans edergibi fügürler yaptim aman allahim sakin dedim dügünde bir yerde oynama kendime söyledim rezil olursun diye nerde o göbek kivirmak cok komik görünyüor estetikligi kalmamis vucudumun [/QUOTE]

[ göbeğim bnmde çok kötu durumda ve bnm catlakarımda karnımda offf bakınca bnde eskı halımı özluyom
temızledım kulagının arkasnı ay ne cok sac yapışmıs ya gece dıkkat edıyım artık akıyo demekkı yawyummm
artık dudak büzerek aglıyo ya

canım benimkinde de ok oldu iki haftadır anca geçti özellikle ıkınınca oluyordu ama geçiyor tabi kafasına takıyor insan ama korkma ben çok takmıştım hiç bişey sürmedim geçti

evet incecik kalca bel dana gibi duruo

onurlu ya cevap verdim ama ayy bu site beni delitcekkk...

neyse konuya dalayım bari ben de kıyafetlerine henüz giremeyenlerdenim:) 10 kilo gitti 7 kilo yapıstı sanki yaklaşık 3 haftadır aynı kilodayıom yaa

artık brası çok kalabalık değil sanıım herkes tatlı telaştaa ayyy yerim ben onları annelik ne güzel şeymişşşşşşşşşşşşşşş

bı aglıyo bı susuyo bı uyuyo bı uyumuyo suan uyudu mesela bn ıyıce aglamyana kadar almıyom kucagıma

kulak arkası temizliğini hergün yapmaya çalışıyorum yoksa hemen kirler birikiyorr bizimki hiç hoşlanıyor ben bastırdıkca aglıoo. çok acımasızz anne oldum ya :) bazen bagırıyom aglayınca

ben pamugu sicak suyla islatiyorum bastirmadan yapiyorum gidiyor onun icin benimkisi farkina bile varmiyor islakliktan baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…