2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben gün aşırı yıkıyorum yüzüstü elimde tutarak yıkıyorum kafasını yıkarkende kulaklarını asağı kıvırıyorum su kaçmasın diye kulaklarının arkasında hiç kir olmuyor

selam kızlar,bi sorum olacak sizlere..bebek arabası almayı düşünüyoruz ama chicco lite way ile pierre cardin enigma 2020 arasında kararsız kaldık.bunlardan birini kullanan yada fikri olan varmı ?
cnm ben litewAY aldım ilk başta baktım bu ne dedim ama eşim yanlış kurmuş :)) arkası açıktı
gittik aldığımız yere yeni bi araba alcaktım adamlar kurduşar heryeri kapandı
ve çok hafif süper bi araba tavsiiye ederim

deli etti bugun beni vuruom kıçına
susuo bi bakıo bana ters ters sona geri başlıo alıom kucama hıh hıh dio sanki elinde sonunda alcan der gibi

havalar soguk oldugu icin ben hergün yikamyiorum birde dün duydum bebekleri gece banyo yaptirinca hareketsiz oldukalri icin daha cok üsüyorlamis ne kadar dogrulugu var bilmiyorum

ağzımdan aldın mezimee
aynen valla nazar ettin kıza

mezime ben kayseriye gelcem yakında havalar nasıl?
yaaa sorma uslu uslu dedik. nazar ettik kuzuya ama çok dellendim. üstüne bide klimanın prizi yandı. fark etmesem ev yancak. elekrikçi falan çağırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…