2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yaaa sorma uslu uslu dedik. nazar ettik kuzuya ama çok dellendim. üstüne bide klimanın prizi yandı. fark etmesem ev yancak. elekrikçi falan çağırdık.

gecmiş olsun canım 2. ayda bebeklerın uyku duzenı oturmaya baslar aman dıkkat dıyorum bnm kızda öle ya gunduz paso mememde delı edıyo benı uykuya dalamıyo ozman dahada kötu oluyo

kızlar biz grip olsak sütten ona geçer mi aşı da oldum grip olmayayım diye ama sanki burnum tıkanıyor

kızlar evde çok rahat hazırlayacağınız tuzlu su tarifi veriyorum...bu tarifi kız kardeşimim oğlunu götürdüğü prof. dr. vermiş.çocuğu alerjik olduğu için enfeksiyonlara çabuk yakalanıyor.tuzlu su antibiyotik gibi burun ve genizi temizliyor.mikropları üremesini engelliyor.dr. u demiş ki gün içerisinde yapabildiğiniz kadar yapabilirsiniz..kız kardeşim bir kaç aydır bu karışımı düzenli olarak yapıyor.ve oğlunda farkedilecek kadar iyileşme oldu.sık sık hastalanmyor artık..
* 200 cc yani 1 su bard. temiz su
* 1 çay kaşığı silme tuz..( deniz tuzu olursa daha iyi olurmuş.daha doğal.aktarlardan falan alabilirsiniz.)
* 1 çay kaşığının ucuyla ( yaani az bişey ) karbonat.

ben bu karışımı evde daha önce kullandığım burun spreylerinin içine koydum..oğlumun burnuna fıslatıyorum bol bol..sümükler foraaaaaaa....tabii ben de sinizit olduğu için kendime daha da bol bol yapıyorum..am şırıngaya da çekip yapabilirsiniz..bol bol sıkabilirsniz..
zaten dr. lar denize girmeyi öneriyorlar.burun sinüslerinin açılması için..

kızlar burda arastırırken buldum ...serum fizyolojik almaya degmez yarın denıcem bn işe yararsa sölerim...

gecmiş olsun canım 2. ayda bebeklerın uyku duzenı oturmaya baslar aman dıkkat dıyorum bnm kızda öle ya gunduz paso mememde delı edıyo benı uykuya dalamıyo ozman dahada kötu oluyo

ay bilmiom cnm ya ilk defa bugun çok gerildim çok kızdım çocuğa sonra kendimede kızdım ama napim. akşam eşim bile noldu buna böyle dedi.

aksam 10 da uyuduk kızımla bı uyandık saat01:30 ay gozlerıme ınanamadım kızım 3,5 saat delıksız uyumusss bendıde uyuıtmuuş

günaydin kizlar
ya benim kiz anneme gidince yerini ariyor.ögle gittik aksam 7 de geldik uyumadi hic.sürekli beni emdi.ee
aksam eve gelincede sütüm yoktu.gece doyamadigi icin uyumakda zorlandi.süt geliyor ama az az onada sinirlenip agladi.mama miversem ki böyle durumlarda

Günaydın kızlar.

Dün mevlüdümüzü okuttuk çok şükür üzerimden büyük bir yük kalktı :) darısı yapacakların başına..Bu sabah oğlumla inat ettim 10 kadar parça parçada olsa uyudum mızırdadıkça emzirdim yada memesini verdim oda ara ara uyudu yada kendi kendine oyalandı.Böyle böyle belki 7.30 da kalkmayı unuturuz diyorum kendimce

allah kabul etsin. nasıl geçti kalabalıkmıydı
:) biz hep öle yapıoz. ben öle 12 ye kdr falan uyuyorum. bi derdi olmazsa kısa kısada olsa uyuyor yada bakınıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…