2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Sağolun kızlar :) affan huysuzlandı yazamadım :84: 40 kişi olduk ece çocuklarla kalabalıktı stresliydi ama geçti şükür :))

Son düzenleme:
Kızlar benim 2 kilom kaldı ama acayip bi göbeğim var kendimi çok kötü hissediyorum gördükçe inşallah giderrr

benımde en son 6 kılom kalmıstı göbek birazcık var ama abartılı degılde su yan sımıtlerı bı yokedebılsem ama acele atmeyelım zamnla gıdıo zaten kızımda ben 6 ay sonra vermıstım oğlumda hemen verdım

saol canımmmm..

kızlar ebru şallı başlamış bugün, karnı dümdüz, siinir oldum ama maşallah kadına vallla..
ben de yapsam mı onunla dedim ama .ok üşendim, hemen buraya geldim..
yalnız yeni doğum yapanlar için çok güzel hareketler gösteriyo..

benim de 6-7 kilom kaldı ama sanki 12-13 fazla gibi duruyo..
çok biçimsiz kilo almışım ben..
bacaklar falan pötür pötür :))

ebru sallı dogum yaptıgındada kılosu yoktu platesle yırttı valla kadın

Benim göbeğim 40 dan sonra çıktı resmen öncesinde çok azdı ne oldu anlamadım platinin dediği gibi bendede 2 değilde 4-5 kg göbeğimde sanki pofff.

Benim göbeğim 40 dan sonra çıktı resmen öncesinde çok azdı ne oldu anlamadım platinin dediği gibi bendede 2 değilde 4-5 kg göbeğimde sanki pofff.

hastaneden ayrılırken rüya babasının kucağında uzaktaydıi doktorun biri bana doğuma mı geldiniz, yaptınız mı doğum diye sordu..
düşünün artık hala doğurabilecek kadar koca bir karnım vardı.. ikizi içerde kaldı dedim, doktor çok güldü :))))

ilk günler zaten kocaman oluyor sanki doğurmamış gibi Bide çatlağım var göbekte çoraklaşmış tarla gibiyim doğumdan sonra daha fena göründüler gözüme

ilk günler zaten kocaman oluyor sanki doğurmamış gibi Bide çatlağım var göbekte çoraklaşmış tarla gibiyim doğumdan sonra daha fena göründüler gözüme

çok alemsin..

çocuklarımız sağlıklı olsun da veririz inşallah..

kızlar karnınızın koyu rengi geçti mi? ben simsiyahım hala.. gerçi güneşten de yanmıştı göbeğim ama..
hala kapkara bir de çok kuru derisi, zımpara gibi neredeyse :))

ayyy banada soruolardı hıç doğurmamıs gıbı duruosun dıe psıkolojı bozmaya bayılıo bızım mılletımız....
benım sımdı bı kaç kıyafetım en azından sevdıgım lıkralı kotlarım oluo bazı pantolonlarım olmuo daha

o zaman sana moral verici bi şey yazayım..
ben şimdilik sadece küçülen hamile pantolanlarıma geçebildim :)))

maşallah demeyi de unutmamayım tabi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…