günaydın canım..
o yavru ben miyim?? ben olsa olsa tombul yavru olurum :))))))
Kızlar benim 2 kilom kaldı ama acayip bi göbeğim var kendimi çok kötü hissediyorum gördükçe inşallah giderrr
ebru sallı dogum yaptıgındada kılosu yoktu platesle yırttı valla kadınsaol canımmmm..
kızlar ebru şallı başlamış bugün, karnı dümdüz, siinir oldum ama maşallah kadına vallla..
ben de yapsam mı onunla dedim ama .ok üşendim, hemen buraya geldim..
yalnız yeni doğum yapanlar için çok güzel hareketler gösteriyo..
Benim göbeğim 40 dan sonra çıktı resmen öncesinde çok azdı ne oldu anlamadım platinin dediği gibi bendede 2 değilde 4-5 kg göbeğimde sanki pofff.
hastaneden ayrılırken rüya babasının kucağında uzaktaydıi doktorun biri bana doğuma mı geldiniz, yaptınız mı doğum diye sordu..
düşünün artık hala doğurabilecek kadar koca bir karnım vardı.. ikizi içerde kaldı dedim, doktor çok güldü :))))
ilk günler zaten kocaman oluyor sanki doğurmamış gibiBide çatlağım var göbekte çoraklaşmış tarla gibiyim doğumdan sonra daha fena göründüler gözüme
hastaneden ayrılırken rüya babasının kucağında uzaktaydıi doktorun biri bana doğuma mı geldiniz, yaptınız mı doğum diye sordu..
düşünün artık hala doğurabilecek kadar koca bir karnım vardı.. ikizi içerde kaldı dedim, doktor çok güldü :))))
ayyy banada soruolardı hıç doğurmamıs gıbı duruosun dıe psıkolojı bozmaya bayılıo bızım mılletımız....
benım sımdı bı kaç kıyafetım en azından sevdıgım lıkralı kotlarım oluo bazı pantolonlarım olmuo daha
..............................o zaman sana moral verici bi şey yazayım..
ben şimdilik sadece küçülen hamile pantolanlarıma geçebildim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?