2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar. ben de ekim annesiyim. 3 gün sonra kırkımız çıkacak inşaallah.
Kızlar gaz olmaması için yediklerinize dikkat ediyormusunuz?
Ben ne yiyeceğimi şaşırıyorum artık.

o zaman sana moral verici bi şey yazayım..
ben şimdilik sadece küçülen hamile pantolanlarıma geçebildim :)))

maşallah demeyi de unutmamayım tabi..

ayy canım yaa zamnla erirsin merak etme hatta rüya,ya dua bile edersin...herkes aynı anda kılo vercek dıe bişey yok...bebeklerımız sağlıklı olsunda emıolar daha..

saol canım ya..
aynaya bakmaya fırsat olmadığı için pek sorun yapmıyorum aslında..
laf aramızda en ufak bi boşlukta hemen pc başındayım :)))

selam kızlarrrrrrrrrr . oğluşu yıkıcaktık yıkamadan bakım bi dedimm. dün hiç durmadı gazdan, ne zaman bi yere gitsem ertesi gunu cocuk durmuyo. biedaha bir yere gitmeme kararı aldım.

aay ebnde aynaya bakmayı unuttum ıkı cocuklaaa cok zor oluyooo yemek bulasık fırsat buluncada bende pc basındaa ama kızım azcık buyusun kendıme bakmaaya baslıyıcam artıkk bu ne yafff çirkin bety oldum iiceeee

slm canım
dark ben o kararı coktan aldımda evde durdurmuolarkı gel gel gel
bende eşime dıyorum bırdaha kımse gelmesın bır yerede gıtmeyeyım sen kızınla takıl 1 sene dıyorum

Son düzenleme:
selam kızlarrrrrrrrrr . oğluşu yıkıcaktık yıkamadan bakım bi dedimm. dün hiç durmadı gazdan, ne zaman bi yere gitsem ertesi gunu cocuk durmuyo. biedaha bir yere gitmeme kararı aldım.

hg canım, geçmiş olsun..
Rüya da hep uyku meme düzenini bozuyo bir yere gidip geldiğimizde, huyu suyu değişiyor.. evlerini mi arıyorlar şimdiden yahu bu minicik şeyler??

benim bebiş uyumuyo ne yazık ki kucagımda
ben de hiç bişi yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum o gaz yapacak şu alerji yapacak diye. (canımda hiç istemiyor zaten ) ve haliyle zayıfladım. kıyafetlerimin içine giriyorum , böyle gşderse filinta gibi kalıcam bolbol sıvı tuketiyorum.

arıyorlar canım demek ki. anlmıyorum valla zaten bi yere gittigim yoktu gecen gun bi cıktım oda işte burnundan geldi doruğun çok ağladı
nazar da degşyo olabilir. ben inanırım nazara.
en iyisi evde oturmakkk

elizabeth mi:? bana da yollayın kızzz cuma gunu süpürdüm sildim bi. ayyy temizlendgi gibi kalsa keşkeeee

arıyorlar canım demek ki. anlmıyorum valla zaten bi yere gittigim yoktu gecen gun bi cıktım oda işte burnundan geldi doruğun çok ağladı
nazar da degşyo olabilir. ben inanırım nazara.
en iyisi evde oturmakkk

ben de inanırım canım ya, allah korusun..

biz sadece babaneye gittik ama oradan da geç gelince hep uykusu memesi karıştı.. dün gece saat 1de hala içi çekiyordu, mıkırdanıyordu bi gün önce ayaktaydı o saatte çünkü.. erken kalkalım da diyemiyorum, kırk yılda bir gidiyoruz zaten..

uyandı kızlar, ben gittim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…