2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

öptüm cnm görüşürüzz.

selam kızlar ne güzel kalabalığız bu temizlik derdi bir bende yokmuş baksana herkes aynı dertten muzdarip bugün önce kendimden başlıyacam kuaföre gidicem ağda olayları kaş bide fön çektireyim kendimden sıkıldım valla

bende eski pantolonlara giriyorum artık 4 kg fazlam kaldı. çınar paşam saolsun zayıflatoyor beni kucakta dolanarak.

Uyandı kuş uykulu
gittim kızlar görüşürüz..

hıh aynen uykusu totosunun ucunda derriin deriin uyuyo hah tamam diyosun bırakıyom açılıyo gözler

ay kızlar nasıl özledim sizi ama sıpa fırsat verse

kızlar yaa benim oğluş kakayı 2 günde bire düşürdü gerçi dr korkulcak bişi değil normal anne sütünün tamamını kullanıyo dedi ama ne biliim boyle olan varmı:26:

:92::92::92:
slm kıslarr:92::92::92:yarın ası var 3 tane bugünden yemek temzilik alışveriş hepsini yapıyorum yavas yavasasıdan ates huysu<luk filan olur 2gün memede gecer artık allahtan oğlum var o yardım eder artıkk

Benim oğlumda çok huzursuz bugün dün mevlüt varken tam öğlen uykusu zamanıydı uyudu hep sakin çocuk diye nazar oldu herhalde..Hastayım okuyamıyorumda..Bide oğluma ateş ölçer almıştım netten ev ısısınıda ölçüyor ve ölçtü evin sıcaklığı 30 derece ben ne yapacağım ya kombi en kısık ayarda gerçi sabah güneşi çok vurdu ondanmı bu kadar sıcak bide ben evde hala sadece askılı ve kısa tayt dolanıyorum sizde durumlar nasıl..Yani sıcaktanmı soyunuğum bu kadar yoksa hala ateş basmalarımızmı var.......

slm kızlar hayırlı günler bu saat oldu daha hiçbirşey yapamadımm sadece bebegın ütüleri vardı onları hallettım ..Oğlan 1-2 gündür gündüz uykya dalma problemi yaşıyor yaa biderin uykuya geçemiyor bu satte kadar ..akşama 3 sat kaldı yemek yapılcak ve 10 gündür yerlerde silinmedi çok yorgunumm başımda dönüyor kaç gündür ....

Bugun oğlanın altını alıyordum temizledim yeni bezi tam takıcam bir güzel üstümü halıyıı ıslaktıııııı.. sonra yeni bez takıcktım tekrar takarken yine ıslakttııı halı mahvoldu silmem lazımboşuna yıkamaya vermişim

kızlar benim kızım beni hiç bırakmıyo hiç bi iş yapamıyorum uyutuyorum bırakıyorum hemen uyanıyo sürekli ilgi istiyo.. güya bugün temizliğe başlıycaktım hafta sonu mevlütüm var anca yaparım yavaş yavaş diyodum... ama yok ben yapamıycam annemi aradım gel deidim temizliğe dedim... napcam ben ya....şu anda bile içi uyuyo ama gözler kapalı resmen oynuyo benle

Kızlar prima çok sızdırıyor yaa deli olucam 2 satte bir gündüz alt alıyorum.. gece 2 defa değişiyorum bazen sızma oluyor çişteee. ne iğnreç bez yaaa

Kızlar prima çok sızdırıyor yaa deli olucam 2 satte bir gündüz alt alıyorum.. gece 2 defa değişiyorum bazen sızma oluyor çişteee. ne iğnreç bez yaaa

sızdırma yapmıyodur bezini kapatırken pipiye dikkat ettam asagıdda olsun ucu yan kalırsa sızar :):)

balsurat o primadan değildir
ben bazen gece 12de değiştiriyorum sabah 8de açıyorum çok fazla dolmuş oluyo fakat sızdırma hiç yok
sen bebişin pipisini kontrol et aşağı doğru baksın yeğenlerime ben öle yapıyodum pipiyi aşağı doğru yapıştırıyodum yoksa dediğin gibi üstten sızdırabilir çişini yukarı doğru yaparsa olabilir yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…