balsurat o primadan değildir
ben bazen gece 12de değiştiriyorum sabah 8de açıyorum çok fazla dolmuş oluyo fakat sızdırma hiç yok
sen bebişin pipisini kontrol et aşağı doğru baksın yeğenlerime ben öle yapıyodum pipiyi aşağı doğru yapıştırıyodum yoksa dediğin gibi üstten sızdırabilir çişini yukarı doğru yaparsa olabilir yani :)))
afiyet olsunn ben kahvaltımı yaptımm.temzilikte bitt.. camasıelarda yıkandı... abimizi almaya gidicez birazdannDaha yeni kahvaltı ediyorum ve oğlum hala uyumadıııı..Balsurat 2 satte bir sızdırmaz canım gevşek bağlıyor olabilirsin..
benim kızımın bugün kuş uykusu günü en uzunu 3dk sürdü ne iyi ettimde salıncağı aldım hehe
afiyet olsunn ben kahvaltımı yaptımm.temzilikte bitt.. camasıelarda yıkandı... abimizi almaya gidicez birazdann
Kızlar emzirirken yastık kullanıyormusunuz ?
ben de prima care kullanıyorum hiç sızdırmadı vallaKızlar prima çok sızdırıyor yaa deli olucam 2 satte bir gündüz alt alıyorum.. gece 2 defa değişiyorum bazen sızma oluyor çişteee. ne iğnreç bez yaaa
selam johnnyselam cankuşlar
selam adesslm hosgeldin:): bende şimdi geldim:))))lendimede hosgeldin diyorummm
gece 12den sonra açmıyorum ben sabaha kadar 12den önce değiştiriyorum gece alt açarsanız bebişler hep istermiş alışırmışBende bazen gece hiç değişmiyorum ama sızmıyor prima kullanıyoruz hep..
ben de telaş yapıyorum gözüm pipide ahan da işedi korkusuyla ben de peçete atıyorum üstünekızalr bütün suç pipidee 2 oğlum oldugundan biliyorum yani acarken pipiye selpakkkk :))))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyy salıncakta ağlıyodu aldım çok üç kağıtçısın die böğrüme dayadım nasıl kahkaha attı ağzı bi karış açık gamzeli gamzeli
afiyet olsunn ben kahvaltımı yaptımm.temzilikte bitt.. camasıelarda yıkandı... abimizi almaya gidicez birazdann
sallananlardanmı aldım ncm bende düşünüyorumda bakmadım nerde var diye
Sallamaya alıştımı zor oluyorlar ya ben tam bıraktırdım dün çocuk uykusunda ıh dedikçe salladılar bugün uyumuyor sallanmadan akşama misafirde var mecbur sallayıp uyutucam yarından sonra tekrar bırakıcaz bakalım.
ben napayım hafta sonu çocuğumu kucaktan indirmiyolar babanneden zar zor dede kapıyo sn çok tuttun bana ver kavga ediyolr resmen sor amcaları dün gece geldik 3e kadar kucaktaydı zor uyuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?