2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Daha yeni kahvaltı ediyorum ve oğlum hala uyumadıııı..Balsurat 2 satte bir sızdırmaz canım gevşek bağlıyor olabilirsin..

Bende bazen gece hiç değişmiyorum ama sızmıyor prima kullanıyoruz hep..

erkeklerin altını değişmek cidden zor ya yeğenlerimden hatırlıyorum nasıl kapattığımı şaşırıyodum temiz bezi kirli bezin altına koyuyodum öle çekip hemen kapıyodum zar zor siliyodum ama çok ıslanmışlığımız var sıcak sıcak

Daha yeni kahvaltı ediyorum ve oğlum hala uyumadıııı..Balsurat 2 satte bir sızdırmaz canım gevşek bağlıyor olabilirsin..
afiyet olsunn ben kahvaltımı yaptımm.temzilikte bitt.. camasıelarda yıkandı... abimizi almaya gidicez birazdann

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyy salıncakta ağlıyodu aldım çok üç kağıtçısın die böğrüme dayadım nasıl kahkaha attı ağzı bi karış açık gamzeli gamzeli

Sallamaya alıştımı zor oluyorlar ya ben tam bıraktırdım dün çocuk uykusunda ıh dedikçe salladılar bugün uyumuyor sallanmadan akşama misafirde var mecbur sallayıp uyutucam yarından sonra tekrar bırakıcaz bakalım.

Kızlar emzirirken yastık kullanıyormusunuz ?

Kızlar prima çok sızdırıyor yaa deli olucam 2 satte bir gündüz alt alıyorum.. gece 2 defa değişiyorum bazen sızma oluyor çişteee. ne iğnreç bez yaaa
ben de prima care kullanıyorum hiç sızdırmadı valla
selam cankuşlar
selam johnny
slm hosgeldin:): bende şimdi geldim:))))lendimede hosgeldin diyorummm
selam ades
Bende bazen gece hiç değişmiyorum ama sızmıyor prima kullanıyoruz hep..
gece 12den sonra açmıyorum ben sabaha kadar 12den önce değiştiriyorum gece alt açarsanız bebişler hep istermiş alışırmış
ben de açmıyorum sadece çişi oluyor kaka hiç olmuyor
kızalr bütün suç pipidee 2 oğlum oldugundan biliyorum yani acarken pipiye selpakkkk :))))
ben de telaş yapıyorum gözüm pipide ahan da işedi korkusuyla ben de peçete atıyorum üstüne

afiyet olsunn ben kahvaltımı yaptımm.temzilikte bitt.. camasıelarda yıkandı... abimizi almaya gidicez birazdann

sallananlardanmı aldım ncm bende düşünüyorumda bakmadım nerde var diye

bravooo ben tek elim salıncakta zar zor bisküvi kahve yiyebildim temizlik zor bugün kuş kıvamında uykumuz çünkü

salıncak cidden çok ii geldi resim göndereyim

ben napayım hafta sonu çocuğumu kucaktan indirmiyolar babanneden zar zor dede kapıyo sn çok tuttun bana ver kavga ediyolr resmen sor amcaları dün gece geldik 3e kadar kucaktaydı zor uyuttum

ben napayım hafta sonu çocuğumu kucaktan indirmiyolar babanneden zar zor dede kapıyo sn çok tuttun bana ver kavga ediyolr resmen sor amcaları dün gece geldik 3e kadar kucaktaydı zor uyuttum

Seninki daha zor h.içi düzene koysan h.sonu bozulur bide her hafta..Ama o kucaklamaların sonunda bütün hafta olan sana olur canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…