2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim bu arada geçmişi bir türlü okuyamadım dudunun nesi varmış bide fatmanın kardeşinin

aperpilcim cok gecmis olsun canııım.
fatma canım sizede gecmis olsun birşey cıkmaz inşlalh cnm dualarım seninle.
şu rota virüsü aşısını yaptırıcam bende ama ne zaman yapılıyo bilmorum.

merhaba canım dr bize kontrolde anlattı bu aşıyı sulu ishale karşı koruyucuymuş 2 ayda yapılan aşılarla birlikte yapılıyormuş 2 doz şeklinde ama ücretliymiş 2 doz 250tl.
sen yinede dr görüşürsün canım ben yaptırmayı düşünmüyorum uzun süreli değilmiş koruyuculuğu

geçmiş olsun fatmacım dualarımız sizinle inşallah tekerru etmez üzülme allah sevdiği kullarının canını yakar

merhaba kızlar nasılsınız çok sevindiğim bir haberi sizlerlede paylaşmak istedim yeniden hamileyim daha çok yeni allahımdan hayırlısını diliyorum sağlıkla gelsin inşallah bebeğim bu defa

merhaba kızlar nasılsınız çok sevindiğim bir haberi sizlerlede paylaşmak istedim yeniden hamileyim daha çok yeni allahımdan hayırlısını diliyorum sağlıkla gelsin inşallah bebeğim bu defa

cok sevındım CNm ınş saglıcakla kucaklarsın yavrunu hayırlı olsun

hayırlı olsun işallah sağ salim kucagına alırsın

kızlar sağolun sizlere hep güle güle büyütün yazmak istedim ama çok zor günler geçirdim o ara ekim geldi bebeğim yok bayram geldi bebeğimizle olucaz derken yok ama allahım bir teselli yolladı inşallah tamamına ersin hayırlısı ile
güle güle sağlıkla büyütün miniklerinizi

arkadaşlar merhaba bende 26 ekımde doğum yaptım. kırkımız çıkmak üzere. sizlere danışmak istediğim birşey var. kızım emdıkten sonra göğsümü sağıyorum boşaltmak için. sondan gelen süt yağlı ve doyurucu kısım diye biliyorum. onuda içiriyorum ama tabi biberonla. şimdi alışacak diye korkuyorum. aranızda sağdığı sütü içirip aynı zamanda emzirenler tecrubelerini paylaşırsa sevinirim.

oğlakcım hayırlı olsun canım içini ferah tut mutlu hamilelik en önemlisi

semrasaban ben hem emziriyorum hem biberonla veriyorum bazen huysuz olduğunda almıyor mememi bi de ders verrken emziremediğim için sağıp biberonla veriyorum şimdilik bi sıkıntı olmadı maaşallah ikisini de alıyor sanki biberonla vernce ne kadar içtiğini görüyorum ya içim rahat ediyor.

kızlar benim oğluşumun sadece dili beyaz olmuştu bugün dra gösterdim pamukcuk olmuş dedii genelde mama alan bebeklerde olurmuş ama bazen emzirenlerde de oluyormuş bize denk geldi acaba canı acıyor mudur yaa kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kanyat teşekkür ederim. bende biberonla verınce doyduğuna emin oluyorum. içim rahat ediyor senın bebeğin kaç aylık. benım kızımda da pamukçuk oldu. sadece anne sütü verıyorum. karbonatla silersen geçer. emmesine engel olduğunu biliyorum. annemin söylediğine göre bazı bebekler onun yuzunden memeyı bırakıyormus. birde kalçada gelişim geriliği var dedi doktor. çift bez bağlıyorum. aynı sorunu yaşayan var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…