2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende sık sık yiyom özelikle gece 3 te kalktığında onu emzirip yatırınca doğru mutfağa akşam artan yemek kaldıysa onları temizliom yoksa peynir ekmek

yarın gtr bnce depersembeden berıyse işallah gecerde hıc gtrmene grek kalmaz

Son düzenleme:
eşim de evham yapıyorsun deyip duruyor

bu esler hep aynı kızımın klagının arkası yara oldu esım yuzunden 1 hafta bekledım gecer pişik olmustr dedı bı gttım egzama olmuş yesıl kakada ıhml edılıck bısey vdeğil persembeden berıde gecmıyosa gtr yanı bnm doktor eger arada oluyosa problm değil ama devamlı olursa gtr demşdi

yok poşete koyup atıyorum valla çöp balkonda duruyor zaten bi de onu mu alacağız boşver

sanırım içirdiğim sudan oldu oda sıcaklığıda veriyorum ama annem ılıt demişti ama ondan oldu heralde

ben balkona koyamıom banyoya koyuyom oda her seferinde poşet bulmk sorun oluo kokutuo evi.
ay genzinemi kaçırıo napıo heo tıkanıo emerken sizinkilerde yapıomu

ben balkona koyamıom banyoya koyuyom oda her seferinde poşet bulmk sorun oluo kokutuo evi.
ay genzinemi kaçırıo napıo heo tıkanıo emerken sizinkilerde yapıomu

oluyo canım ya çok cekıyo ondan agzının içine üflüyom hmn gecıyo serselenıyo kndıne gelıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…