2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

fatma sorucaktim unutuyorum tam anlamiyla kulaginin arkasi icin tam olarak ne dedi ne yapman lazimmis neden oluyormus merak etim dr ne dedi diye

off cıldırcamm yine aglıyo cok fena gazı var karnı gurulgurul ediyo. o kadar sinirleniorumki bagırıorum bazen bende sonra vicdan azabı cekiyorum,o ister mi o kadar aglamak sancısı olmasa aglar mı diye dusunup daha bi fena oluyorum artık cok sinirlendigimde uzak duruyorum bi 5dk kadar sakinleşiyorum öyle alıyorum. suan yine cıkdırmama ramak kalmıştı ki sustu.

ben öyle deli gibi ağlayınce iki elimi karnına koyuyorum ileri geri yapıyorum hızlı hızlı sarsa sarsa hemen gazını çıkarıo hemde hoşuna gidio gülmeye başlıo gözünde yaşıyla :)

kızlar bizde çok fenaydık bugün, zinco içirdim sizdı yavrum(zinco içirince de vicdan azabı çekiorum)
elma yedim ondan oldu galiba. yaklaşık 1 haftadır yok gibiydi gazımız. offffff

kızlar neler yememeliyiz gaz için? o kadarda dikkat ediyorum niye böyle bu cocuk anlamıyyorrumm.acaba atladıgım birşeyler mi var?
gecmiş olsun gonulcelencim cok zor gazlı bebek(((((

kızlar neler yememeliyiz gaz için? o kadarda dikkat ediyorum niye böyle bu cocuk anlamıyyorrumm.acaba atladıgım birşeyler mi var?

elma portakal, süt ürünleri, tavuk, baklagilleri zaten biliyoruz. soğuk şeyler içmemk lazımmış. ne yiyeceğimi şaşırdım bende. eşim de kızıyor yemiyorum diye.

cok gecmis olsun diyim burda hastanede hemsire hamileyken yedigin herseyi yiyebilirsin anne karninda alistigi icin sonra gaz yapmiyormus dedi ondan sonra bende her yedigim seyleri devam yemeye basladim

ben hep tavuk yiyorum tavuktan olmaz bence portakal,mandalina bebekte pisik yapar diye yemyiorum mercimek corbasi normaldede icmiyordum simdi icim bebek hemen gazi belli oluyor asitli icecekler icmiceksin

elma portakal, süt ürünleri, tavuk, baklagilleri zaten biliyoruz. soğuk şeyler içmemk lazımmış. ne yiyeceğimi şaşırdım bende. eşim de kızıyor yemiyorum diye.
canım ben o dediklerini hepsini yiyorum bilmiyodu baklagil hariç gaz yaptığını.şu anda ılık sütümü yudumluyorum mesela.ılık süt gaz yapmazmış.çok şükür gaz problemimiz yok.rezene çayın da devam

rezeneyi çocuğa mı veriyorsun kendin mi içiyorsun. ben çocuğa günde birkaç çay kaşığı veriyordum doktor günde en az 50 ml vermen lazım ancak o zaman etki eder dedi. bende bıraktım bidaha

dark sana gaz yapan hiç bişeyi yeme
en çok bilinen nohut fasulye cola muz lahana
bende çok dikkat ediyorum ama ağlıcağı varsa genede ağlıyo ama hep ayak sallıyo kıpkırmızı oluyo yaf adam gibi yemek yemediğim gibi o bet rezeneyide içiyorum bebişimede 5.10 kaşık veriyorum daha çok sancı yapıyo sanki
dün aktardan bitki çayı alıp içmeye başladım bugün biraz daha sakin gibi bakalım işe yarıcakmı

ayrıca yarın karma aşımız var çok endişeliyim uyuyama ben bu gece

ben çocuğa her gün içmek istediği kadar içiriyorum zaten 5-6 çay kaşığından fazla almıyor.kendimde arada içiyorum.gaz yapan yemeklere kimyon eklemenizi öneririm.gazı önler.

ahh o ayak sallama yok mu zaten öldürüyor beni. benim canım acısın ona bişey olmasın, içimden bişeyler kopuyor o ayak saalnırken. emzirmeye yan çevirince çok sallıyor ayağını oğluşum. yarın bizimde kalça çıkığı ultrasonumuz var. birde rotavirüsü yaptıracağım. çarşamba da karmayı

oohh babası yer yatağına attı onu altınıda açtı anında sustu bakınıyo öle mikrop çok seviyo cıbıl cıbıl
az önce salıncağında azer bülbül gibiydi eller kollar oyüzden kaldırdık şaşırdık nie öleyapıyoki gerçi yerdede aynı şuan eller kollar aralıksız durmadan oynak halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…