off cıldırcamm yine aglıyo cok fena gazı var karnı gurulgurul ediyo. o kadar sinirleniorumki bagırıorum bazen bende sonra vicdan azabı cekiyorum,o ister mi o kadar aglamak sancısı olmasa aglar mı diye dusunup daha bi fena oluyorumartık cok sinirlendigimde uzak duruyorum bi 5dk kadar sakinleşiyorum öyle alıyorum. suan yine cıkdırmama ramak kalmıştı ki sustu.
kızlar neler yememeliyiz gaz için? o kadarda dikkat ediyorum niye böyle bu cocuk anlamıyyorrumm.acaba atladıgım birşeyler mi var?
gecmiş olsun gonulcelencim cok zor gazlı bebek(((((
kızlar neler yememeliyiz gaz için? o kadarda dikkat ediyorum niye böyle bu cocuk anlamıyyorrumm.acaba atladıgım birşeyler mi var?
gecmiş olsun gonulcelencim cok zor gazlı bebek(((((
canım ben o dediklerini hepsini yiyorum bilmiyodu baklagil hariç gaz yaptığını.şu anda ılık sütümü yudumluyorum mesela.ılık süt gaz yapmazmış.çok şükür gaz problemimiz yok.rezene çayın da devamelma portakal, süt ürünleri, tavuk, baklagilleri zaten biliyoruz. soğuk şeyler içmemk lazımmış. ne yiyeceğimi şaşırdım bende. eşim de kızıyor yemiyorum diye.
canım ben o dediklerini hepsini yiyorum bilmiyodu baklagil hariç gaz yaptığını.şu anda ılık sütümü yudumluyorum mesela.ılık süt gaz yapmazmış.çok şükür gaz problemimiz yok.rezene çayın da devam
dark sana gaz yapan hiç bişeyi yeme
en çok bilinen nohut fasulye cola muz lahana
bende çok dikkat ediyorum ama ağlıcağı varsa genede ağlıyo ama hep ayak sallıyo kıpkırmızı oluyo yaf adam gibi yemek yemediğim gibi o bet rezeneyide içiyorum bebişimede 5.10 kaşık veriyorum daha çok sancı yapıyo sanki
dün aktardan bitki çayı alıp içmeye başladım bugün biraz daha sakin gibi bakalım işe yarıcakmı
ayrıca yarın karma aşımız var çok endişeliyim uyuyama ben bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?