2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Bebeğin kakası neden yeşil olur?

Bebeğin kakasının yeşil olmasına neden olan çok sayıda sebep vardır. En temel neden bağırsak pasajının hızlanmasıdır. Bağırsak hareketini artıran her türlü fiziksel ve kimyasal etken bebeğin kakasının yeşil olmasına neden olur. Bu, çoğunlukla da belirgin bir sebep olmadan olur.

kızlar hemen okudumda yazıyım dedimm ben herşeyi yiorum tabiiki gaz yapıo bebeğe ama bi sürüde yararı var her bebeğin gaz çıkarma şekli ayrı bence biraz dişimizi sıkalım çünkü ii beslememiz için bizimde düzgün beslenmemiz lazım ben zinco damla kullanıorum gaz sancısı çok çok az oluo hemende çıkıo bide bebeğin kendi çıkarmayı öğrenmesi lazımmış

yarın aşımız var yıkıcam şimdi düşündükçe ağlayasım geliyo yaa amaaan canını yakcaklar kuzumun bize yapsalar sütümüzden onlara geçse ya

kızlar sizdede arada bir boşluk hissi oluyormu...
bende anlam veremediğim bir boşluk hissi oluyor,nasıl desem adaptasyondanmı,nedir.anlatamıyorum işte...acayip bir boşluk hissi...biraz hüzün hissi...biran evvel eski halime dönmek istiyorum...lohusalığıda atlattık ama bilmiyorum...

Son düzenleme:

bende eski halimi cok özlüyorum resimlerde bile yüzüm tmbul cikyior benki resim cekilmesine bayilan ben artik cekmiyorum

İyi akşamlar kızlar.

Bugün yine attık kendimizi dışarı akşam akşam bayada hava soğumuş inşallah bişey olmaz bebişime..

Valla kızlar ben herşeyi yiyorum , kolada içiyorum haftada 3-4 kez, çok şükür gaz problemimiz yok.Bence sizde yiyin ve bebekler yavaş yavaş alışsın yediklerinize, hamileliğimdede hiç bişeyi kısmadım yaz günü içtiğim kolaların haddi hesabı yok herkes bebeğin gazlı olur derdi ama maşallahı var.

Bebişlere su vermeyide ihmal etmeyin İbrahim Saraçoğlu cuma günü söyledi belki dinlemişsinizdir.Dediki bebeklere su verilmez diyorlar hayır yanlış mutlaka verin ama kaynatılıp ılıtılmış su olsun dedi ben zaten veriyordum sizinde aklınızda olsun..

ben de veriyorum ama ılıtmıyordum oda sıcaklığında oluyordu hazır su veriyorum kaynatmıyorum ben valla

ben de veriyorum ama ılıtmıyordum oda sıcaklığında oluyordu hazır su veriyorum kaynatmıyorum ben valla

bende hazır su diye kaynatmadan oda sıcaklığğında verdim ishal oldu yavrum bidaha da vermedim amaiçim hiç rahat değil susuyordur diye. kaynatıp ılıtıp vericem hergün

Kaynatıp ver canım böylesi daha iyiymiş, ben bir çaydanlık kaynatıyorum sonra cam şişeye alıyorum soğuduktan sonra içirmek için ve mamasını yapmak için 3-4 gün kullanıyorum iyi oluyor.

SELAM KIZLARR... dark gaz probleminin geçmemesine üzüldüm canım yabizimkinin azaldı en azından ıkınmaları bitti gibi om-x diye bi sürup içiriyorum ben sanırım onun faydasını gördük tamamen bitkisel biişey tavsiye ederim eczacına ya da druna danış istersen belki bi çare olur

biz cuma günü karma aşı yaptırdık yaptırmaz olaydık aşıya reaksiyon gösterdi benim oğlum her bebekte olmuyormuş ama bizimkinde olduasıyı sabah oldu saat 3 te bir başladı iki saat hiç durmadan katılarak ağladı içim parçalandı ya görseniz o ağlıyo ben ağlıyorum hastanede alah yaşatmasın bir daha bi de yaptıran arkadaşlar bi koldan iki bacaktan 3 tane yapıyorlar değil mi öle yaptılar bana çok gibi geldi yabi günde yapılması kıyamadım oğluma

nevyascım sen mama mı veriyorsun?

gönülçelen ishal mi oldu ee benimki hep sıvı kaka yapıyor normal değil mi ki

fatma sorucaktim unutuyorum tam anlamiyla kulaginin arkasi icin tam olarak ne dedi ne yapman lazimmis neden oluyormus merak etim dr ne dedi diye
sacları gırıyomuş terletıp enfeksıyona neden oluyomuş... bıde kulagı çok yapışıkmış odaetkıler dedı ıkı krem verdı sabah öğle akşam gece surdum şimdi gecti öle fena olmuştukı o tarafın bıle yatamıyodu çok şükür geçti

neden vermeliymişiz ya verırım bnde bundan snra ne kadar vercez bı kac cay kaşığımı?

Kaynatıp ver canım böylesi daha iyiymiş, ben bir çaydanlık kaynatıyorum sonra cam şişeye alıyorum soğuduktan sonra içirmek için ve mamasını yapmak için 3-4 gün kullanıyorum iyi oluyor.

öyle yapayım heralde su soğuk geliyor kakası ondan yeşil hımm ısıtıpılıtayım öyle vereyim

fatma benim oğlanın da kulağının arkasıkokuyor kabuk kabuk ama saç fala yok akkıntı gibi her banyo da yıkıyorum yine oluyordu
kafasında konak olduğu için zeytinyağı sürerken kulak arkasına da sürdüm hafifledi gibi
bizimde çarşamba verem aşısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…