kızlar sizdede arada bir boşluk hissi oluyormu...
bende anlam veremediğim bir boşluk hissi oluyor,nasıl desem adaptasyondanmı,nedir.anlatamıyorum işte...acayip bir boşluk hissi...biraz hüzün hissi...biran evvel eski halime dönmek istiyorum...lohusalığıda atlattık ama bilmiyorum...
ben de veriyorum ama ılıtmıyordum oda sıcaklığında oluyordu hazır su veriyorum kaynatmıyorum ben valla
ben de veriyorum ama ılıtmıyordum oda sıcaklığında oluyordu hazır su veriyorum kaynatmıyorum ben valla
yok canım mama vermiyorum su içsin diye veriyorum bir kaç kaşıkkadarloveli su neden verıyon mamamı alıyoki
sacları gırıyomuş terletıp enfeksıyona neden oluyomuş... bıde kulagı çok yapışıkmış odaetkıler dedı ıkı krem verdı sabah öğle akşam gece surdum şimdi gecti öle fena olmuştukı o tarafın bıle yatamıyodu çok şükür geçtifatma sorucaktim unutuyorum tam anlamiyla kulaginin arkasi icin tam olarak ne dedi ne yapman lazimmis neden oluyormus merak etim dr ne dedi diye
neden vermeliymişiz ya verırım bnde bundan snra ne kadar vercez bı kac cay kaşığımı?Bebişlere su vermeyide ihmal etmeyin İbrahim Saraçoğlu cuma günü söyledi belki dinlemişsinizdir.Dediki bebeklere su verilmez diyorlar hayır yanlış mutlaka verin ama kaynatılıp ılıtılmış su olsun dedi ben zaten veriyordum sizinde aklınızda olsun..
Kaynatıp ver canım böylesi daha iyiymiş, ben bir çaydanlık kaynatıyorum sonra cam şişeye alıyorum soğuduktan sonra içirmek için ve mamasını yapmak için 3-4 gün kullanıyorum iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?