2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

annemde ver kızım sutun şekerli diyo bnde vermıyodum...ek gıdalara kımı doktor 4.ayda kımı 6.aydan snra baslatıyo bn 4.ayda az az taddrcm kı 6 aydn snra zor olmasn..sız nasıl dusunuyosunuz

aynn canım gttıgınde doktora gster egzama olmuş olabılır iyi geceler..

kızlar sizden dua istiyorum..

annem ve kardeşim emir bugün trafik kazası geçirmişler. annem iyi ayakta ama kardeşimin bilinci yerinde değildi, bu gece yoğun bakımda. inşallah iyi olur..

dualarınızı bekliyorum

iyi o zaaman canım ben de ishal oldu diiyince :)şaşırdım

ya kızlar bebişimin dili beyaz olmuş nedir dedim dra pamukcuk dedi damla verdi bi tane offf ya canı acırmış ama hiç ağlamıyor maaşallah var mı sizinkillerde genelde mama yiyenlerde olurmuş ama bizde oldu nedense

canım büyük geçmiş olsun umarım en ısa zamnda iyileşir sen içini ferah tut dualarımız seninle

allah acil şifalar versın işallah dualarım sızınle allah annene bagıslasın evladını....

bnmkındede aradaoluyo kndılınden gecıyo...

kanyatım gecmedi canım yaaa bugun hele hepten çoştu mahvoldum kucagımda aglıyo hep ((((((( az kaldı cıldırıcam
sorayım dr bi nurse harveysi almştm kestim onuda

bana ebe hanım rotavirüse gerek yok dedi ama bu hafta dra da soracağım pek yaptırmayı düşünmüyorm bakalım

dark pes etme ya ben de om xi ilk aldığımda iki üç gün bu bişeye yaramıyor demiştim ama sonra düzenli kullanmaya başlayınca iyi şimdi düzenli kullan bak iyi gelecek inş. kıyamam ben de çektim o derdi bi de karnının doyduğuna emin ol emmek istemese bile aç olabilir bazen gazdan emmiyor ben de sağıp veriyordum sakinleşiyordu

sab diye gaz ilacı var bnm kuzn kuulanıyo çok memnunmuş bilmiyom sızde işe yararmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…