kızlar sizden dua istiyorum..
annem ve kardeşim emir bugün trafik kazası geçirmişler. annem iyi ayakta ama kardeşimin bilinci yerinde değildi, bu gece yoğun bakımda. inşallah iyi olur..
dualarınızı bekliyorum
ıyı aksamlar kızlar
göğüslerim feci şekilde yara oldu cok fenayım emzırmek ıskence oldu artık okadar fecı acıyorkı kıpkırmızı oldu çevresi npıcam bılmıyorum
Benim ilk günler olmuştu, acısını yaşayan bilir çok zor.Ben lansinoh krem ve e vitamini kullandım 2-3 günde geçti.E vitamini balık yağı gibi bişey iğneyle delip günde 1 kez sürüyorsun ama emzirmeden silmen lazım.Lansinohuda sık sık sürmeye çalışmıştım..
ıyı aksamlar kızlar
göğüslerim feci şekilde yara oldu cok fenayım emzırmek ıskence oldu artık okadar fecı acıyorkı kıpkırmızı oldu çevresi npıcam bılmıyorum
merhaba belki yardımım dokunur ilk zamanlar benimde göğüslerim yara olmuştu. en iyi geçirme yöntemi bol anne sütü sürmek ve bebeğin uyurken göğüslerini biraz açıp havalandırmak. ıslak kalmaz ve anne sütüyle steril edersen kısa sürede geçecektir inşallah. çok geçmiş olsun.
lansinohu baslarda kullandım ama hiç fayda etmedı bende zeytınyagı suruyordum bı kac gundur oda sadece yumusatıyor
bepanthen sur dedıler ama oda ıyı gelırmı bılemedım 1 2 kere surdum ama çok feciya emzırmeye korkuyorum şuan napıcam bılmıyorum e vitamini adı varmı yoksa oyle dıyıpmı alıcam
benımkılerde kabul bagladı etrafı ciğer gibi çok fenabnmde olmustu tam 20 gun boyunca ayy bıde kbk baglmştı kanıyoduuuu bnde lansınoh surdum ama hep emzırmeden önce emzrdıktn snra sutumu srdum ve havalndrdım sıck suyla yıkadım karbntlı suyla sıldım öle gectı hatrladıkça içim gidiyooo
Lansinoh tek başına banada fayda etmedi acıkınca kaçmak istiyordum emzirmemek için çok sık emziremedimde zaten o dönemde ,ağlıyordum, emzirirken bağırıyordum off ne günlerdi.E vitamini diye satılıyor eczanede.Hem kremlerini ve zeytinyağını kullan hemde bunu dene bana fayda etti çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?