2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canımmm çok büyük geçmiş olsunn dualarımız seninlee

ben o sab kullanıyorum. ilk 1 hafta işe yaradı kızımda ancak 1 haftanın sonunda eski halimize geri döndük. çevremde doğum yapan arkadaşlardan edindiğim bilgiye göre birçok gaz ilacı değiştirmişler ve her biri için 1 hafta işe yaradı sonra etkisini kaybetti diyorlar. bir de sabırla gazını çıkarmaya devam etmemi. sanırım 4 ayın sonunda baya azalıyormuş. 6 ay da gaz problemi biter diyorlar. kız çocuklarında gaz sorunu daha çok oluyor.

ıyı aksamlar kızlar
göğüslerim feci şekilde yara oldu cok fenayım emzırmek ıskence oldu artık okadar fecı acıyorkı kıpkırmızı oldu çevresi npıcam bılmıyorum

Affan kundaksız uyumuyor kızlar siz kundaklıyormusunuz.Kundak dediğimde tülbentlerimle sarıp sarmalıyorum.Başka türlü uyumuyor şimdi nette kundak arıyorum almak için bişeyde bulamadım.

ıyı aksamlar kızlar
göğüslerim feci şekilde yara oldu cok fenayım emzırmek ıskence oldu artık okadar fecı acıyorkı kıpkırmızı oldu çevresi npıcam bılmıyorum

Benim ilk günler olmuştu, acısını yaşayan bilir çok zor.Ben lansinoh krem ve e vitamini kullandım 2-3 günde geçti.E vitamini balık yağı gibi bişey iğneyle delip günde 1 kez sürüyorsun ama emzirmeden silmen lazım.Lansinohuda sık sık sürmeye çalışmıştım..

kanyat: yuzunde alerji gibi birşeyler cıkınca kesmiştim nurseyi ondan sanmıştım meğer konaktanmış. nurse iyi gelmişti.sütüm yetmiyor mu acaba diye mama verdim ondan sonra hepten bi gazlandı sanki. mamalar gaz yapıyormuş ya, üstelik gazlı bebekler içinolanını aldım bide düşün. hala uyumadı..
fatma: sab simplexde kullanıyoruz canım hiç faydası yok gibi diyebilirim normalde bagırıyordu ama bu kadar değil. bugün coştu resmen

lansinohu baslarda kullandım ama hiç fayda etmedı bende zeytınyagı suruyordum bı kac gundur oda sadece yumusatıyor
bepanthen sur dedıler ama oda ıyı gelırmı bılemedım 1 2 kere surdum ama çok feciya emzırmeye korkuyorum şuan napıcam bılmıyorum e vitamini adı varmı yoksa oyle dıyıpmı alıcam

nevyas bende ince penye battaniyeye kundaklıorum yoksa uyanıyor eliyle kollarını oynatınca sıçtrıyo. hem sıcacık yatmış oluyo.

merhaba belki yardımım dokunur ilk zamanlar benimde göğüslerim yara olmuştu. en iyi geçirme yöntemi bol anne sütü sürmek ve bebeğin uyurken göğüslerini biraz açıp havalandırmak. ıslak kalmaz ve anne sütüyle steril edersen kısa sürede geçecektir inşallah. çok geçmiş olsun.

Dark canım inşallah biran önce geçer gaz probleminiz..Kolik mi acaba, kolik olunca hiç bişey fayda etmiyor diyorlardı ..

nevyascım sevi bebenin belden destekli kundakları var süper bişi ama ben kundak kullanmadığım çin almadım tavsiye ederim

bende sap simplex nurse harweys om-x kullandım
ama en ıyısı nurse harvesy geldı cok sukur ıyıyız suan ama yınede gecelerı uyumuyor dun sabah 5 de yattı bugunde hala uyumuyor gözler cin aglıyor

ıyı aksamlar kızlar

bnmde olmustu tam 20 gun boyunca ayy bıde kbk baglmştı kanıyoduuuu bnde lansınoh surdum ama hep emzırmeden önce emzrdıktn snra sutumu srdum ve havalndrdım sıck suyla yıkadım karbntlı suyla sıldım öle gectı hatrladıkça içim gidiyooo

saolasın canım onuda denıyım bari çok kötüyüm

Lansinoh tek başına banada fayda etmedi acıkınca kaçmak istiyordum emzirmemek için çok sık emziremedimde zaten o dönemde ,ağlıyordum, emzirirken bağırıyordum off ne günlerdi.E vitamini diye satılıyor eczanede.Hem kremlerini ve zeytinyağını kullan hemde bunu dene bana fayda etti çünkü.

melisesra geçmiş olsun canım kullandığn göğüspedi de önemli ben lasinoh kullanıyorum tek kelmeyle süperbi yerde bulamadım bebedor alayım dedim oldupu gibi duruyor kullanmadım bile hep ıslaklık hissi veriyor lasinoh öyle değil

benımkılerde kabul bagladı etrafı ciğer gibi çok fena

bende suan emzırmem lazım korkuyorum yavrumda aglıyor
yarın alıyım barı onu eczaneden salasın canım ınsallah ıyı gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…