nevyas bende ince penye battaniyeye kundaklıorum yoksa uyanıyor eliyle kollarını oynatınca sıçtrıyo. hem sıcacık yatmış oluyo.
nevyascım sevi bebenin belden destekli kundakları var süper bişi ama ben kundak kullanmadığım çin almadım tavsiye ederim
melisesra geçmiş olsun canım kullandığn göğüspedi de önemli ben lasinoh kullanıyorum tek kelmeyle süperbi yerde bulamadım bebedor alayım dedim oldupu gibi duruyor kullanmadım bile hep ıslaklık hissi veriyor lasinoh öyle değil
bol bol sıck suyla yıka havalndr ıyı gelıcek işallah
saolasın canım benımkı bebedor ondanmı oldukı acaba
benimki uyurdu ama uyumadı bugün gaz sancısından dolayı. gündüzleri durmuyor uyumuyor da geceleri uyuyordu( oda gitti artık.
ağlaya ağlaya emzırdım gıt gıdekötu olur sanki göğüslerim
ecrin sonunda sızdı sanırım,karnına masaj yaptım, sardım sarmaladım salladım biraz anakucağında.inş uyur oda dinlenir bende yazık cok agladı bugün(
nazara mı geldik nedir.. okudum gerçi ama..
melis vallahi bilirim acısını bende cektim ilk 1ay kadar ama iyileşti sonunda.şimdi sıkıntımız yok.
valla o lansinoh felan hikaye benimkini geçirmedi hiç bişi zeytinyagı sürdümde öyle geçti kendiliğinden.
iyi geceler nobetci anneler.biz alistik sabahlamaya artik,oglum uyusa ben uyuyamiorum.kucagimda uyuyo yatagina koyar koymaz gozunu aciyo basliyo aglamaya.bide biz agizdan gaz cikaramiyoz neyapsak olmuuo.sonrada gaz sancisi cekiyo kuzum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?