2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kokmuyo bizimki canim,usutmus olabilirsin.gecen gun esimle altini degistiriyorduk gaz cikardi koku geldi aaa kokmaya basladi dedim esim gulmeye basladi meger o da cikarmis onunki kokuyomus:))))))

kokmuyo bizimki canim,usutmus olabilirsin.gecen gun esimle altini degistiriyorduk gaz cikardi koku geldi aaa kokmaya basladi dedim esim gulmeye basladi meger o da cikarmis onunki kokuyomus:))))))

hahahha ii bari kuzunun üstüne atmamış bu ara benmkide kokuo acaba ben üşütüom onadamı geçio

bide ikimizinkide aynı kokuo

dünde ilişki denemesi yaptık çok acıdı bıraktık

pikecim geçmiş olsun canım....

göğsünde yara olan,emzirirken zorlanan annelere kakao yağını tavsiye ederim...aktarlarda bulunur,beyaz çikolata gibidir ,kokusuda çikolata kokusudur zaten...20 gram almanız yeterli...ilk kızımın doğumunda tıp fakültesinde önermişlerdi ben iki bebektede bunu kullandım,göğsünüze sürün,zaten sıcaklıkta hemen erir...öneririm...

hahahha ii bari kuzunun üstüne atmamış bu ara benmkide kokuo acaba ben üşütüom onadamı geçio

bide ikimizinkide aynı kokuo

dünde ilişki denemesi yaptık çok acıdı bıraktık
yok sahiplendi sucunu,senden gecti o zaman dikkat et kendine.sen normal mi yapmistin,biraz zaman daha gecsinkocalarda sabretsin artik az daha

hadi iyi nobetler kizllar.i poddan yazmaya calisiyom kasiliyo sinir oldum,benim oglan uyudu bende az kestiriyim,insallah sizin. Kuzularda uyur

günaydın kızlar gerçi bize gün çoktan gün aydı ama..cimcimemiz yine dörtleri buldu.ablamızda altı buçukta kalktı.inş. ölmem uykusuzluktan bir haftadır böyleyiz ,hala kucağımda uyuyor fıstığım.

Son düzenleme:
anam oğlum 8 e kadar uyusa 6*30 da ayakta

walla maşallah diim kıçımı kaşıyım. bugun 2 de uyudu. 3 te bi mızıldadı kaldırmadım hemen karnını okşadım gaz çıkarmaya çalışıomuş gazı çıkınca geri uyudu. bende kaldırmadım sonra 5 bucukta kendim uyandım gene mızıldayıp mızıldayıp geri uyuyodu sanırım gene gaz çıkarıodu. dedim bu kdr saat aç aldım emzirdim sızdı hemen. sabahta 8 de mızıldıodu ama bu sefer kakasını yapıomuş altı ıslanınca ağladı altını değiştirdim. salona getirdim çok güneş vardı güneşlendi dönencesiyle oynadı sona gene mızıldadı emzirdim şimdi gene uyuyo :)

uyandı gene kaka yapmış bakınıo bakam yatakta ne zmn ağlıcak. az yapmış bende peçete koydum cildine değmesin die birazdan tekrar bakarım

gunaydın kızlarrrrrr kızımın gozunden capak eksılmıyoaaa damla kullanıyom ama banamısın demıyo bıraz azalıyoo sonra gene baslıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…