ah ah gündüz bari uyusan
Birde bizim ablaları küstürmeme operasyonlarımız var :) Hafta sonu forum gezmesi(şu aralar forum favorileri) çoooook zor miniğimle ama ne yaparsın,hemen güceniyorlar. Kardeşim olmasa çıkardık diyorlar hooop coşuyoruz eşimle soluğu Forum´da alıyoruz.Forum´da ağlayan bir bebek ve kadın görürseniz o benim.. :)Diyorum eşime millet diyodur küçücük çocukla kudurmuş bu kadın heralde.Bilmezler ki ne zordayız.
Büyük kızıma da bir alışveriş aşkı geldi sormayın,ya da diyorum ki benimle vakit geçirmek için ihtiyaçlar buluyor.Hoşuna gidiyor beraber alışveriş yapmamız çünkü.Bu durumda babamıza yarıyor.( Gidiyor paracıkları canımın) O kıyafet gösterir minik çığlığı basar bakmasam ablamız şişer,etrafta bebişimizi sevmeye çalışanlar...ay çok mu dolmuşum ne :78:
Gündüzde 2 numaralı ablamız anaokuluna gidiyor 1 numaralı ablamız okuldan geliyor. Akşam yemeğini hazırlıyorum (bu arada küçük cimcime uyuyor) Ablamızın dersleri,evintemizliği hop ablamızın okuldan alış saati, (eşim genelde okuldan alıyor Allah´tan) yemek ,anaokul ödevlerimiz cimcimnin feryatları....Allah´tan eşim çok yardımcı yoksa 24 saat bana yetmeyecekCanım benim..
Bence böyle gezmelerde ufaklığı babasına ver canım sen kızlarla ilgilen onların aklı herşeye erdiği için daha fazla ilgine ihtiyaç duyuyorlar.Altını temizle karnını doyur babası ilgilensin yoksa arada sen böyle stres olursun.
Temizlikleri hafta sonu hallediyorum eşim çocukla ilgileniyor ben işle,hasret kaldım kocişime.Ama kayınvalidem temizlik şirketi çağırdı evi temizletmek için yüz metre kare ev,deterjan onlara ait hiçbirşey ellemiyorsun yüz milyona temizlemişler. Hemde baştan aşağı buz gibi olmuş ev hemde üç dört saatte .Eşim bu böyle olmaz ayda bir bizde çağıralım diyor,bakıcam artık.
Ben fethi bey´e gidiyorum. Çok memnunum ne zaman arasam gece gündüz demeden sorunlarımızla ilgileniyor.Bazen orda bakınıyorum karşılaşırız diye :) Nasıl tanıyacaksam,hemde o zaman siteye üye bile değildim .
Anladım canım biz tersleşmedik bakalımBende ona gittim 2-3 kez ama memnun kalmadım çocuk hasta balgamı var götürdüm hırıldıyordu, diyor boğazına bişey kaçmıştır ne alakaysa, ben ne dediysem o boğazına bşey kaçmıştır diyor neyse tam çıkıcaz odadan oğlum kustu içinde balgamlı diyorum kustu balgamlı bakın demezmi bişey takılmıştır ateşlenirse getir.Cinnet geçircektim artık aldık çocuğu çıktık 1 hafta çekti yavrum sonra zorla bi şurup yazdırdımda 2 günde düzeldi.
Geçen Starcity gittik,bizim minik bir başladı sustur susturabilirsen .Meme almaz pusette susmaz.hoplattık,zıplattık.En sonunda henüz açılmamış dükkanların olduğu bir yer bulup battaniyede salladık.Eşim diyor ki rezil olduk,güvenlik kameraları var gülüyordur millet diye.Neyse biraz durda alışveriş merkezi tiyatro yapmış iki nolu abla tutturdu ikimiz seyredelim diye .Tabi minik yırtmış kendini.Eşim diyo inan televizyonlara çıkıcaz bu kızla diye. Diyorum televizyonda deler fedakar koca karısı gezsin diye telef oldu..Allahtan teyzemiz yanımızdaydı da ablamızın yüzünü boyatıp,balon alma işini halletti.
İnşallah öyle olacak en büyük hayalim bu,bizde ailecek Duygudayız belki de karşılaşmışızdır.Valla maşallah canım 3 çocuk annesi olmak kolay değil helede kızsa :) bizde 3 kız kardeşiz ordan bilirim ama onlar büyüdüklerinde en büyük destekçilerin olucaklar..Baya komedi olmuş gezmeniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?