2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben dogumuda duyguda yaptımm fetıh beye bende gıttım ama sımdı aıle hekımımıze gıdıyorum cok ılgılı bı bayan saolsunn nevyas ben sen demekkı hemen hemen aynı muhıtte oturuyoruzzz gorussekmı kızlarr bebıslerle
bir nolu abla 2000 iki nolu abla 2005 doğumlular,malum fıstığımızda 2010

ay sölemesi ayıp kakam geldi allahım karnımı nasıl ağrıtıo kızımadamı böyle oluyor acaba kıyamam

1981 doğumluyum,ama pek göstermiyorum herhalde.doğuma kendi doktorum girmedi sordu ilk doğum mu diye..her yerde ispata çalışıyorum kızların benim olduğuna..

1981 doğumluyum,ama pek göstermiyorum herhalde.doğuma kendi doktorum girmedi sordu ilk doğum mu diye..her yerde ispata çalışıyorum kızların benim olduğuna..

wuw 81 mi :d ben 83 lüyüm daha birinciyi yaptım amcamın kızı 82 li liseden sonra evlendi ama oda daha ikinciyi yeni yaptı hızlı hatun seni seni

ay koptum çok hoşuma gitti hahahahah

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 4 ziyaretçi)

ecrinece pratikanne BalSurat+ fadimsa lara62 mcd

nie yazmıyınız geçmiş çok uzun olmadına göre bebeişlermi durmuo

slm kızlarrr :94:
sizin bebişlerde kusuyormuu bugun benimki ekşi kustu yine acaba üşütttümü.akşam kalkıtıgımda baktım penye battanıye peluşi battanıyeyi ellerinle itiklemiş üstü açık yaaa üşütmesin kuzum

selamlar herkesin bebişine sağlık ve huzur diliyorum analı babalı inşş
arkadaslar verem aşısını vurduran varmı cok ateş yapıyomu cok merak ettim bizim doktorumuz ilk 3 ay ateş düşürücü veagrı kesiici vermedi ve vermeyeceğini soyledi Allah korusun boyle bir durum olursa direk hastaneye geleceksiniz dedi benim gibi bir durumda kalan var mı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…