2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım benim bebiş de çok kusuyor her beslenmeden sonra hemde...
balgamı oldugunda da fışkırır tarzda kusuyor hemde onu atmak için

merhaba kızlar....
çok çok yorucu bir geceydi yine,kızım sabah dokuz buçukta uyudu...birde arada ablamızı okula gönderdik...
uyumadığındada kendi başına dursa ayakta gezecek,bağıra çağıra....bu gece artık sinirlerim iyice gerildi kızlar...isyan ettim,allah beni affetsin...ama dayanamıyorum...iki gündür kızımın düzeni iyice kaçtı...

sabır cnm sabır anne olmak kolay değil.

Selam kızlarrrrr nabiyosunuz? doruk yine huysuz kucagımda ben farkında olmadan usutuyorum sanırım.
dün karnım felaket agrıyordu ve afedersiniz ama benimde cok gazım vardı,gazman gibiydim resmeen. ben cıkrabiliyorumda doruk cıkaramayınca ondan öyle aglıyor o kadar da dikkat ediyorum, katkat giyiniyorum yaa. anlamadım vallahi....:84:

selam kızlar nasılsınız ben çok sinirliyim ne kadar sıkıcı bir adamla evlenmişim ben eskiden ona ihtiyaç duymazdım sıkılınca atardım kendimi dışarı şimdi bebekle gidemiyorum bu gün beyefendinin izin günü avm gidelim dedim yok efendim çocuk küçükmüş bende hep sılıyouşum herkes benle aynı durumdaymış çocuğun için evde kal bir sürü zırvalık oysa ben haftanın 7 günü 24 saat evdeyim ama saçmalayacağı tutmuş ayyyyyyy sinir oldum ya

slm kızlarr nasılsınız
ilaydacım demek sizde dün sabahladınız yaa npluyo bebişlerimize anlamıyorum bende dün gece 3.5 ta uyudum bagırmaktan bebek bi hal oldu yaa önceki gecede sabah 6 da uyuduk o bagırdı ben bagırdım sanki ninnimle durucak gibi :) allah ım yardım etsin bizlere büyüsün akıllı olsunlar die beklerken daha feci oluyo yaa

slm tatlım
bende öyle çok gazlıyım
bebişi çok kalın alıştırma ya ben altan çıtçıtlı atlet üzerine sadece pjama tulum ne ise işte öyle giydiriyorum hatta alta çorap giydirmiyordumdA ARTIK GİYDİRİYORUM

soğuk su falan içme cnm ben hep oda sıcaklığında içiom. ayak önemli sanırım bende ayama çorap terlik giymeyince benimde çok gazım oluo ölei kokuo geçmişi okudusan yazdım. kokulu oluo kızınkide kokulu oluo o zmn. resmen bizden geçio yani. bide aynı kokuo. annem derdi sana nolursa onada olur die :)

hoşgeldin lavinyacım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
ya benim kocişte güne girmişim ona gitme diyo bebek dışarda üşür diye ya araba ile gitcem diyom yokk kendi her dakka dışarda en azında işe gidiyo bikaç kişi görüyo ben hep evdeyim off keşke yaz olsaydı yaa:84:

cık cık cık gerçi benimkide dün yağmur yağıyo die izmire götürmedi bizi. bugunde hava çok soğuk sakın bi yere gitmeyin dedi öğle yemeğine geldğinde

ya benim ki bide saçma sapan konuşu gerizekalı

hosgeldin lavinya. inan varya aynı durumdayız. dün bende isteidm bir yere gitmeyi ama götürmedi üşür soğuk dedi. iyikide gitmedik,gitmedigimiz halde cocuk durmadı hiç.

fadimsa: bende aynı öyle giydiriyorum altına sadece bi tane daha alt giydiriyorum üstüne tulumunu ve yelek giydiriyorum yarım kundak yapıyorum bazende. ayaklarında 2 cift corap ve patik oluyo.

ecrin: evet kıs aynen öyle oluyo bizimkide kokutuyo sanırım benden alıyor dedigim gibi. suyuda getirim odaya koyim mutfakta duruyor normalde.

cık cık cık gerçi benimkide dün yağmur yağıyo die izmire götürmedi bizi. bugunde hava çok soğuk sakın bi yere gitmeyin dedi öğle yemeğine geldğinde

erkekleri bağlasan durmazlar ama lafa gelince mangalda kül bırakmazlar çok kızdım ya iyiki kadınlar kulübü var ay çatlardım valla size yazmasam kızlar sizi tanımasamda hepinizi çok seviyorum sanki herkesi tanıyom gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…