slm kızlarrr :94:
sizin bebişlerde kusuyormuu bugun benimki ekşi kustu yine acaba üşütttümü.akşam kalkıtıgımda baktım penye battanıye peluşi battanıyeyi ellerinle itiklemiş üstü açık yaaa üşütmesin kuzum
merhaba kızlar....
çok çok yorucu bir geceydi yine,kızım sabah dokuz buçukta uyudu...birde arada ablamızı okula gönderdik...
uyumadığındada kendi başına dursa ayakta gezecek,bağıra çağıra....bu gece artık sinirlerim iyice gerildi kızlar...isyan ettim,allah beni affetsin...ama dayanamıyorum...iki gündür kızımın düzeni iyice kaçtı...
merhaba kızlar....
çok çok yorucu bir geceydi yine,kızım sabah dokuz buçukta uyudu...birde arada ablamızı okula gönderdik...
uyumadığındada kendi başına dursa ayakta gezecek,bağıra çağıra....bu gece artık sinirlerim iyice gerildi kızlar...isyan ettim,allah beni affetsin...ama dayanamıyorum...iki gündür kızımın düzeni iyice kaçtı...
Selam kızlarrrrrnabiyosunuz? doruk yine huysuz kucagımda ben farkında olmadan usutuyorum sanırım.
dün karnım felaket agrıyordu ve afedersiniz ama benimde cok gazım vardı,gazman gibiydim resmeen. ben cıkrabiliyorumda doruk cıkaramayınca ondan öyle aglıyoro kadar da dikkat ediyorum, katkat giyiniyorum yaa. anlamadım vallahi....:84:
Selam kızlarrrrrnabiyosunuz? doruk yine huysuz kucagımda ben farkında olmadan usutuyorum sanırım.
dün karnım felaket agrıyordu ve afedersiniz ama benimde cok gazım vardı,gazman gibiydim resmeen. ben cıkrabiliyorumda doruk cıkaramayınca ondan öyle aglıyoro kadar da dikkat ediyorum, katkat giyiniyorum yaa. anlamadım vallahi....:84:
selam kızlar nasılsınız ben çok sinirliyim ne kadar sıkıcı bir adamla evlenmişim ben eskiden ona ihtiyaç duymazdım sıkılınca atardım kendimi dışarı şimdi bebekle gidemiyorum bu gün beyefendinin izin günü avm gidelim dedim yok efendim çocuk küçükmüş bende hep sılıyouşum herkes benle aynı durumdaymış çocuğun için evde kal bir sürü zırvalık oysa ben haftanın 7 günü 24 saat evdeyim ama saçmalayacağı tutmuş ayyyyyyy sinir oldum ya
selam kızlar nasılsınız ben çok sinirliyim ne kadar sıkıcı bir adamla evlenmişim ben eskiden ona ihtiyaç duymazdım sıkılınca atardım kendimi dışarı şimdi bebekle gidemiyorum bu gün beyefendinin izin günü avm gidelim dedim yok efendim çocuk küçükmüş bende hep sılıyouşum herkes benle aynı durumdaymış çocuğun için evde kal bir sürü zırvalık oysa ben haftanın 7 günü 24 saat evdeyim ama saçmalayacağı tutmuş ayyyyyyy sinir oldum ya
bende 1981 liyim anca birtane yaptım bidahada tövbe ALLAHIM gücüne gitmesin de1981 doğumluyum,ama pek göstermiyorum herhalde.doğuma kendi doktorum girmedi sordu ilk doğum mu diye..her yerde ispata çalışıyorum kızların benim olduğuna..
ya benim ki bide saçma sapan konuşu gerizekalıhoşgeldin lavinyacım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
ya benim kocişte güne girmişim ona gitme diyo bebek dışarda üşür diyeya araba ile gitcem diyom yokk kendi her dakka dışarda en azında işe gidiyo bikaç kişi görüyo ben hep evdeyim off keşke yaz olsaydı yaa:84:
cık cık cıkgerçi benimkide dün yağmur yağıyo die izmire götürmedi bizi. bugunde hava çok soğuk sakın bi yere gitmeyin dedi öğle yemeğine geldğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?