2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende 85liyim benimde ilk
diyordum üst üste olsun 3 yasındayken bitane daha yaparım şimdi tövbeee allahım olmayanlara versin diyorum :84:

tutmayın beni ALLAH ALLAH bugün kocamı çekiştirecem ayol internete girmeme bile karışıyo neymiş kablosuz internet bebeğe zaralı e eeeeeeeebiliyomda benim de evde tek lüksüm bu

ben de hep öyle şükrediyorum canım ya.. hepimizin derdi ortak ve neredeyse eşzamanlı..

yaa sorma hafta sonu gerlidi evde oturalım isterdim bu illa dışarı çıkçak ya şunu alimmi bunu alimmi hyr diom yaa sıkıldım az dışarı çıkam diodu düşün bi gün duramıodu evde

kızlar valla helal olsun hala ikinciyi düşünüyorsunuz ben böyle dermişim herkesten erken ikinciyi yapamışım

evet cnm odaya koy geçen benim nasıl karnım ağrıo buda çığlık çığlığa dedim onundamı karnı ağrıo acaba

selam herkese...kocalar çekiştirilmeye başlamış:):) bizde çıkamıyoruz bir yere çünkü benim sıpamın çıktığımız gün burnu tıkanıyo
nevyasın behsettiği bi oyuncak sitesi vardı nybabies diye onun fabrikası bizim ilçedeymiş öyle ondan bahsedip duruyorum götürsün diye bakalım gidebilcekmiyiz:)
dark bende 86 lıyım daha küçüklerde var yanlış hatırlamıyorsam.

yaa bu arada ben sezeryan oldum ama hemoroid olmuşum sanırım kanamam oluyo ve yparken çok canım yanıyo bide kabızım, günde 3 ltreden fazla su içiyom ama banamısın demiyo yaaa

walla benimki kokunca genelde üşütmüş oluom onunda öledir heralde a

allahım neler yazıom ben böle gizlim saklım kalmadı

benim bebişinki bu aralar kokuyo bende acaba niye böyle oldu diyom bu arada ece yakınlarınıza kk üye olduğunuzu msj lar yazdığınızı söylüyonuzmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…