siz küçükmüşsünüz ben 78liyim daha ilkteyimm
erkekleri bağlasan durmazlar ama lafa gelince mangalda kül bırakmazlar çok kızdım ya iyiki kadınlar kulübü var ay çatlardım valla size yazmasam kızlar sizi tanımasamda hepinizi çok seviyorum sanki herkesi tanıyom gibi
erkekleri bağlasan durmazlar ama lafa gelince mangalda kül bırakmazlar çok kızdım ya iyiki kadınlar kulübü var ay çatlardım valla size yazmasam kızlar sizi tanımasamda hepinizi çok seviyorum sanki herkesi tanıyom gibi
hosgeldin lavinya. inan varya aynı durumdayız. dün bende isteidm bir yere gitmeyi ama götürmedi üşür soğuk dedi. iyikide gitmedik,gitmedigimiz halde cocuk durmadı hiç.
fadimsa: bende aynı öyle giydiriyorum altına sadece bi tane daha alt giydiriyorum üstüne tulumunu ve yelek giydiriyorum yarım kundak yapıyorum bazende. ayaklarında 2 cift corap ve patik oluyo.
ecrin: evet kıs aynen öyle oluyo bizimkide kokutuyo sanırım benden alıyor dedigim gibi. suyuda getirim odaya koyim mutfakta duruyor normalde.
aynen canım aynen sırf dışarı çıkmak için ne istesen alır o esnadayaa sorma hafta sonu gerlidi evde oturalım isterdim bu illa dışarı çıkçak ya şunu alimmi bunu alimmi hyr diom yaa sıkıldım az dışarı çıkam diodu düşün bi gün duramıodu evde
aynen canım aynen sırf dışarı çıkmak için ne istesen alır o esnada
selam hatunlar
bugün karma aşımızı olduk
evet mesala ne isteyelimmmmmmmmpahalı şeyler isteyelim
kızlar ya ayıptır sorması bebişlerin gazı kokuncamı üşüttüklerini anlıyonuz
geçmiş olsun umarım ateşlenmez senide bunaltmazselam hatunlar
bugün karma aşımızı olduk
kızlar valla helal olsun hala ikinciyi düşünüyorsunuz ben böyle dermişim herkesten erken ikinciyi yapamışım
walla benimki kokunca genelde üşütmüş oluomonunda öledir heralde a
allahım neler yazıom ben bölegizlim saklım kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?