evet mesala ne isteyelimmmmmmmm
oğlumun ismini eşim taktı ikinciyi ben takıcam diyorum öyle bişansın yok diyo aman canıma minnethadi bakalım ilk önce kim kalıcak ikinciye :90:
benim bebişinki bu aralar kokuyo bende acaba niye böyle oldu diyom bu arada ece yakınlarınıza kk üye olduğunuzu msj lar yazdığınızı söylüyonuzmu
aslında sezeryana normal doğuma bakmaz benim bildiğimselam herkese...kocalar çekiştirilmeye başlamış:):) bizde çıkamıyoruz bir yere çünkü benim sıpamın çıktığımız gün burnu tıkanıyo
nevyasın behsettiği bi oyuncak sitesi vardı nybabies diye onun fabrikası bizim ilçedeymiş öyle ondan bahsedip duruyorum götürsün diye bakalım gidebilcekmiyiz:)
dark bende 86 lıyım daha küçüklerde var yanlış hatırlamıyorsam.
yaa bu arada ben sezeryan oldum ama hemoroid olmuşum sanırım kanamam oluyo ve yparken çok canım yanıyo bide kabızım, günde 3 ltreden fazla su içiyom ama banamısın demiyo yaaa
selam herkese...kocalar çekiştirilmeye başlamış:):) bizde çıkamıyoruz bir yere çünkü benim sıpamın çıktığımız gün burnu tıkanıyo
nevyasın behsettiği bi oyuncak sitesi vardı nybabies diye onun fabrikası bizim ilçedeymiş öyle ondan bahsedip duruyorum götürsün diye bakalım gidebilcekmiyiz:)
dark bende 86 lıyım daha küçüklerde var yanlış hatırlamıyorsam.
yaa bu arada ben sezeryan oldum ama hemoroid olmuşum sanırım kanamam oluyo ve yparken çok canım yanıyo bide kabızım, günde 3 ltreden fazla su içiyom ama banamısın demiyo yaaa
valla bende malum kaynana eş herkesi çekiştiriyoz bi öğrendiklerini düşün amanyok sölermiyim hiç sölesemde nickimi sölemiominternetten anlamayanlara söylüyorumde bi site diom geçiom :d herşeyimi paylaşıom sonuçta :)
ah cnm benimde öyle oldu krem var sıkıosun ondan aldım. sdayanabildiğin kdr çok sıcak olan suya otur dediler oturdum ve hergün bir litreyi aşkın kayısı suyu içtim. öyle öyle geçti cnm.
valla bende malum kaynana eş herkesi çekiştiriyoz bi öğrendiklerini düşün aman
:18::18:
ya bende sezeryan oldum hamilelimde biraz oldu sonra gecmiş gibiydi 2-3gundur mahvoluyorum wcdeyken cok acıyoay neleri konusuyoruz hehee allam hersey ortada özel mözelde kalmadı
zaten ben eşimede söylüyomyani bilsede mühim değilhaha abartma cnm ne kdr çok sayfa var nickini öğrencekte msjlarını bucakta o msjlar içinden kaynanaı çekiştirdiğin kısımları bulcakta uzun iş
ya bende sezeryan oldum hamilelimde biraz oldu sonra gecmiş gibiydi 2-3gundur mahvoluyorum wcdeyken cok acıyoay neleri konusuyoruz hehee allam hersey ortada özel mözelde kalmadı
benim oğlumda gece yatmadan önce mutlaka elini emiyo ama nasıl sesler çıkarıyo çork çork sanki dersin ne var elindedemi yaaosuruktan muhabbetler wala bi bulduklarını düşün hahaha
benim kız elini keşfeti gündüz emzik vermiom elini yakaladımıcuk cuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?