2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim bebişinki bu aralar kokuyo bende acaba niye böyle oldu diyom bu arada ece yakınlarınıza kk üye olduğunuzu msj lar yazdığınızı söylüyonuzmu

yok sölermiyim hiç sölesemde nickimi sölemiom internetten anlamayanlara söylüyorumde bi site diom geçiom :d herşeyimi paylaşıom sonuçta :)

aslında sezeryana normal doğuma bakmaz benim bildiğim

ah cnm benimde öyle oldu krem var sıkıosun ondan aldım. sdayanabildiğin kdr çok sıcak olan suya otur dediler oturdum ve hergün bir litreyi aşkın kayısı suyu içtim. öyle öyle geçti cnm.

ayy evet bende söylemiyorum kendi tarafımdakiler ablamlar yengemler fln biloda. eşimin tarafından kimseye demiyorum malum hehehe

ah cnm benimde öyle oldu krem var sıkıosun ondan aldım. sdayanabildiğin kdr çok sıcak olan suya otur dediler oturdum ve hergün bir litreyi aşkın kayısı suyu içtim. öyle öyle geçti cnm.

ya bende sezeryan oldum hamilelimde biraz oldu sonra gecmiş gibiydi 2-3gundur mahvoluyorum wcdeyken cok acıyo ay neleri konusuyoruz hehee allam hersey ortada özel mözelde kalmadı

ya bende sezeryan oldum hamilelimde biraz oldu sonra gecmiş gibiydi 2-3gundur mahvoluyorum wcdeyken cok acıyo ay neleri konusuyoruz hehee allam hersey ortada özel mözelde kalmadı

demi yaa osuruktan muhabbetler wala bi bulduklarını düşün hahaha

benim kız elini keşfeti gündüz emzik vermiom elini yakaladımı cuk cuk :)

ecrin kayısı suyu içiyorum ama işe yaramadı bende(

dark benimde çok yanıyo canımmm(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…