ecrin kayısı suyu içiyorum ama işe yaramadı bende(
dark benimde çok yanıyo canımmm(((
siyah yok canımsiyah sür lavinya
%100 doğal olanlardan iç bide oda sıcaklığında tut ben içine biraz kaynar su döküorum. şimdi bile öyle içiyorum.
benim oğlumda gece yatmadan önce mutlaka elini emiyo ama nasıl sesler çıkarıyo çork çork sanki dersin ne var elinde
:)))siyah yok canım
aynen bende söylüyorum herşeylerini eşime biliyo
evet ecrin muhabbetimiz bi harika doğrusu osuruktan muhabbetler hahaha aman ne yapalım yaw
azizan benimde öyle canım kanıyor bazencok sıvı tuketiyorum oysa ki, kayısı suyu vs iciyorum ama kurudum kaldım resmen
iyi benimki sen git ben bakarım diyo ee bu defa benim aklım evde kalıyoay bütün kocalar mı aynı
benmki de aynı şeyi yapıodu, bi gün onu bıraktım bebekle, bi biberon süt sağdım, madem dışaır çıkmayacak sen bak ozaman ben çıkıyorum dedim :)))
o gün bugündür çıkalım dediğimde ses etmiyor
ay bütün kocalar mı aynı
benmki de aynı şeyi yapıodu, bi gün onu bıraktım bebekle, bi biberon süt sağdım, madem dışaır çıkmayacak sen bak ozaman ben çıkıyorum dedim :)))
o gün bugündür çıkalım dediğimde ses etmiyor
iyi benimki sen git ben bakarım diyo ee bu defa benim aklım evde kalıyo
evet eşim biliyor nickimi hhehehehbenim bebişinki bu aralar kokuyo bende acaba niye böyle oldu diyom bu arada ece yakınlarınıza kk üye olduğunuzu msj lar yazdığınızı söylüyonuzmu
gazı kokmazmı ki bizimki kokuyordu kakası ueşil üşütmüş mü oluyorkızlar ya ayıptır sorması bebişlerin gazı kokuncamı üşüttüklerini anlıyonuz
demi yaaosuruktan muhabbetler wala bi bulduklarını düşün hahaha
benim kız elini keşfeti gündüz emzik vermiom elini yakaladımıcuk cuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?