2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aynen bende söylüyorum herşeylerini eşime biliyo
evet ecrin muhabbetimiz bi harika doğrusu osuruktan muhabbetler hahaha aman ne yapalım yaw
azizan benimde öyle canım kanıyor bazen cok sıvı tuketiyorum oysa ki, kayısı suyu vs iciyorum ama kurudum kaldım resmen

Son düzenleme:
benim oğlumda gece yatmadan önce mutlaka elini emiyo ama nasıl sesler çıkarıyo çork çork sanki dersin ne var elinde

elini emmesi daha kötü az buyudumu parmak emmeye başlar bi arkın bu yuzden turnakları yamuktu bide dipleri mordu. tedavi görüyordu. emziğinde bununda ortasını bulmak lazım. emziğide abartı emerse diş bozukluğu mu ne yapıomuş.

ay bütün kocalar mı aynı
benmki de aynı şeyi yapıodu, bi gün onu bıraktım bebekle, bi biberon süt sağdım, madem dışaır çıkmayacak sen bak ozaman ben çıkıyorum dedim :)))
o gün bugündür çıkalım dediğimde ses etmiyor

kızlar ben kaçtım ama hemen geliyom oğlum altını açmadan kakasını yapmıyo bide kombiyi açayım hapşurup duruyo çok terliyo anlamadım gitti

siyah yok canım
:)))

hehehe sende kaynar su koy cnm muthiş ishal yapıo yani sıcak iççeniz.

e napalım. geçen osuruklarımızın kokusu bile aynıydı takıtm bende annem diodu bana sana nolursa onada olur die şok olmuştum. demekki ben üşüttüm oda üşüttü dedim. artık kendime daha çok dikkat ediyorum. terliksiz çorapsız yere basmıom. yeleğimi çıkamrıom üstümden.

iyi benimki sen git ben bakarım diyo ee bu defa benim aklım evde kalıyo

iyi benimki sen git ben bakarım diyo ee bu defa benim aklım evde kalıyo

tek başına bakçaksa sorun yokta benim kaynana üst katta dün susturamayınca çıkarmış yukarı kaynanada ayağında sallamış. ben çok mecbur kalmadıkça sallamıom ayağımda. bide emziğide çok vermiom kaynana ık dese ağzına tıkıo emziği.

benim bebişinki bu aralar kokuyo bende acaba niye böyle oldu diyom bu arada ece yakınlarınıza kk üye olduğunuzu msj lar yazdığınızı söylüyonuzmu
evet eşim biliyor nickimi hheheheh
kızlar ya ayıptır sorması bebişlerin gazı kokuncamı üşüttüklerini anlıyonuz
gazı kokmazmı ki bizimki kokuyordu kakası ueşil üşütmüş mü oluyor
demi yaa osuruktan muhabbetler wala bi bulduklarını düşün hahaha

benim kız elini keşfeti gündüz emzik vermiom elini yakaladımı cuk cuk :)

benim oğlanda emiyor kokrkuyorum parmak emmesinden

kızlar dedikodumu va
benim kaynanalarda burda gitmediler da
ayrıca bende de var hemoroid basur yani normal doğumdan mı acep çok ıkındım yaaa ondan galiba kanıyoda..

kızlar benım bebısım de elını emmeye calısıyor ama eldıven engelıyle karsılasıyor bırde sınır oluyor bagırıyor :86: hep sırılsıklam edıyor eldıvenlerını
eslerınız buraya yazdıgınızı uye oldugunuzu bılıyormu denılmıs bırde benımkı bılıyor nıckımı de bılıyor hatta bısey oldugunda arastır bı bakalım kadınlar kulubundekı arkadaslarına sor bılen varmı dıyor

bnm koçiş yetre be bıktım kadınlar kulubunden dıyo bnıde sınır edıyo kndısıgece 2 ye kadar playstatıon3de bn hıc bıse demıyommm kıskanıyo onunla ılgılnıckmısım hep :)bu arada en kucugunuz bnm galıba 88 liyim 2.cocuga esım 3 yıl snra dıyo ama bn 5 yıl dıyom kısmet dıyelımmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…