2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben 89luyum :)
benımkı de ps3 manyagı yaa ama allahtan bılgısayarı kendı getırıp kuruyo yatak odasındamıyım salondamıyım nerdeysem artık kızı sallarken sıkılma aşkım bizde ilgi isteyen genellikle hep ben olurum

slm kızlar :76:
doğumdan sonra kan ilacı içiyormusunuz ?Doktorum birşey demedi ama her sağlık ocagına gittiiğimde hemşiremiz 3 ay içilmesi gerektiğini söylüyorrr..

birde benim bebişte kansızlık cıktı 1 haftadır kan ilacına başladı doktor..kaka renginde değişiklik oldu ilaçtan diye düşünüyorum kan ilaçları yapıyor

Bende kansızlık hat safhada dr 4 ay kan iğnesi kullanacaksın dedi almadım iğneyi sevmiyorum diye.10-15 gün hapını kullanıp bıraktım ama oğlumu aşıya götürünce kan şurubu yazdırcam.

bn ılk 3 hfta ıctım snra ıcmedım rengım yerıne gelınce bıraktım doktorum bana kutu bıtene kadar ıc demısdı bıtırmedım kutuyu bnm kız doktor bıraz fazla kanlı demısdı allahtankansız değil...canım sen buyunce yawruna kan yapıcı gıdalr hep yedır ilerde zor oluyo onun ıcın

Bende kansızlık hat safhada dr 4 ay kan iğnesi kullanacaksın dedi almadım iğneyi sevmiyorum diye.10-15 gün hapını kullanıp bıraktım ama oğlumu aşıya götürünce kan şurubu yazdırcam.

annelerde kansızlık olursa bebeklerıne gecıyo kızlar dıkkat edın kndınıze 2.cocukda olmasın ...
bgn bnm kız paso yatıyo anlamadım gıttı masallah dıyım emıyo yatıyo uyumamasına alışmısım uyudugunda bı tuaf hıssedıyom kndımı

selam kıslar çok kötüyüm yaaa
oglum sabah 6 da uyudu 12 de uyandı uyumuyor sureklı aglıyor goguslerımde yara oldugu ıcın emzırmeye korkuyorumya acaba doymuyormu

Bizde tam tersi canım 2 kez tahlil yapıldı kanı fazla çıkıyor oğlumun bendekinin hepsini ona verdim galiba :)) zaten önlemimi alacağım artık kansızlık basit bişey değil çünkü..

lovelim yüz üstü yatır sırtını ovaladınmı karnına baskı olunca rahatlıyorlar.
yaptım ama hep ağlıyorrr canım oğlum
Havlu ısıt karnına koy canım iyi gelir..
ayaklarını iyice ısıtı karnınA BATTANIESINI sar bıde sıcak havlu koy istersen bna hastanede öle yap demıslerdı eger karnı agrırsa sıcak havlu koymak cok ıyı gelıyo ...
yaptım uyudu sonra birden sancı geldi tekrar başladı teledi bi de şimdi boncuk boncuk bakıyor umarım yine sancılanmaz

merhaba kızlar
2 gün önce kuru fasulye yemiştim o akşamdan beri tam 2 gündür yavrum gaz sancısı çekiyor. ne emdi ne mama yedi sadece sıkıntılı ağlamaklı bii halde uyur uyanık bi halde uyudu. neyseki bugün gazını çıkardı biraz rahatladı. aman yediklerinize dikkat kızlar.

selam kıslar çok kötüyüm yaaa
oglum sabah 6 da uyudu 12 de uyandı uyumuyor sureklı aglıyor goguslerımde yara oldugu ıcın emzırmeye korkuyorumya acaba doymuyormu

senı cok ıyı anlıyorum doymasa 4 saat uyumazkı işallah biran önce gecer ya

bnm kızda ıkınıyo bgn zor yapıo yaaa

benim kocişte biliyoda burasını sizleri felan. onun tarafından kimseye söylemedim ne olur ne olmaz :))
bana da tam 4 kutu kan ilacı verdi 1kutusunu zar zor bitirdim iğrenc bişi kucuk kucuk şişelerde
benimde kan sayım yerlerde içsem iyi olcak sanırım.

karnına havlu koydum nurse harveys içirdim rezene içirdim. kakasını da yapamadı popsuna çörekotu yağı zeytinyağı sürdüm. ama nafile bugün sabah o kadar ıkınmadan zorlanmadan sonra biraz çıkardı. bide banyo yaptırdım onun da etkisiyle şimdi uyuyor uyanınca napıcak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…