oğlumun karnı ağırıyor ya ne yapsam
slm kızlar :76:
doğumdan sonra kan ilacı içiyormusunuz ?Doktorum birşey demedi ama her sağlık ocagına gittiiğimde hemşiremiz 3 ay içilmesi gerektiğini söylüyorrr..
birde benim bebişte kansızlık cıktı 1 haftadır kan ilacına başladı doktor..kaka renginde değişiklik oldu ilaçtan diye düşünüyorum kan ilaçları yapıyor
Bende kansızlık hat safhada dr 4 ay kan iğnesi kullanacaksın dedi almadım iğneyi sevmiyorum diye.10-15 gün hapını kullanıp bıraktım ama oğlumu aşıya götürünce kan şurubu yazdırcam.
annelerde kansızlık olursa bebeklerıne gecıyo kızlar dıkkat edın kndınıze 2.cocukda olmasın ...
bgn bnm kız paso yatıyo anlamadım gıttı masallah dıyım emıyo yatıyo uyumamasına alışmısım uyudugunda bı tuaf hıssedıyom kndımı
yaptım ama hep ağlıyorrr canım oğlumlovelim yüz üstü yatır sırtını ovaladınmı karnına baskı olunca rahatlıyorlar.
Havlu ısıt karnına koy canım iyi gelir..
yaptım uyudu sonra birden sancı geldi tekrar başladı teledi bi de şimdi boncuk boncuk bakıyor umarım yine sancılanmazayaklarını iyice ısıtı karnınA BATTANIESINI sar bıde sıcak havlu koy istersen bna hastanede öle yap demıslerdı eger karnı agrırsa sıcak havlu koymak cok ıyı gelıyo ...
selam kıslar çok kötüyüm yaaa
oglum sabah 6 da uyudu 12 de uyandı uyumuyor sureklı aglıyor goguslerımde yara oldugu ıcın emzırmeye korkuyorumya acaba doymuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?