2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet 140 ytl ..2 kere oluyo..ya 2 ve 4. aylarda yada 3 ve 5. aylarda...diğer aşıların durumuna göre...evet pahalı ama yeğenim için söyliimm en az 3 kere hastaneye yattı ve sigortalı olmasına rağmen 2 milyarı geçti....

kızlar seelam,

Kasım annesiyim size bir şey danışacagım.3 numara bebek bezine geçecegiz ama hangi marka almamı önerirsiniz ?

çok teşekkürler kızlar, sağolun

pike cnm çok geçmiş olsun

cnm nerde yaptırdın sağlık ocağındamı. bu hafta sana uğrayalım dioz bkm. biz kızla uyanabilirsek.

kızlar ya benim kızın urnu tıkalı okyanus suyu damlatıom ama genede tıkalı napsam doktora götürsemmi. bişeymi oldu acaba

kızlar bu gecede kızım uyumadı ,sabah 10 dan sonra 2,3 saat uyuyabildim ancak...geceyi gündüzü tam ters yaşıyor kızım...
uykusuz ve yorgun olduğumdada ben çok kötü oluyorum....ertesi günü tamamen gergin geçiriyorum yani...şuanda öyleyim...eski hayatımı özlüyorum....ya şu günler çabucak geçse,takıntılı gibi hergün gün sayıyorum...dikkat ettim büyük kzım 8 yaşında onun hesabını hiç yaptığım yokgaliba fena halde rahata alışmışız biz....

herkse slm napıyonuz saclarımı boyadımda surenın dolmasını beklıyom bıraz degısıklık ii geleceek

h.g cnm ohh ne güzelllll bende kuaföre gitmek sitiyorum ama cocugu bırakacak kimsem yok evde boyamak istiyorum ama kızılı evde kapatamam.. evde boyarım kendim ama kızılda istemiyom yaa :)) ne renge boyadın bakim

bakır kızıl ama sacım cok koyu renk oldugundan pek acılmadı bı kac kere tekrar yapcaaaammm anca ıstedıgım renge ulasırımmmm

alıntı yapıyım dedim ama site cook yavaş dayanamıcam :)
ecrincim, gel buyur canım beklerim.. ben biraz hastayım gerci ama geciyo sayılır, siz uykunuzu alana kadar iyileşirim :)
benim kızımın burnuda dogdugundan beri tıkalı, fizyosol kullanıyoruz. bi de bi ucu annenin agzında bi ucu bebegin burnunda olan bi burun aspiratörü aldık, onla cekiyorum, özellikle banyodan sonra yapınca kızımın genzi boşalıyo resmen :)) tavsiye ederim..
bende prima kullanıyorum ama kenarlardan sızıyo bazen sinir oluyorum
benim kız bastı çığlğı, kacıyorum :)

merhaba ben kasım annesiyim sayfanıza göz atarken yazayım dedim.bebişlerin burunları için otribebe nazal aspiratör var.önce damlasından bikaç defa damlatıyosun sonra aspiratörle çekiyosun hemen temizliyo.fiyatı da 20 lira civarında ama çok güzel temizliyo buruncukları:)

cnm biz zate ana kız 12 de anca uyanıoz burun aspiratorunu nasıl kullandığını banada gösterisin bende istion onlardan almak. ben molfix kullanıom benimde kakasını çok yaparsa sırtına çıkıo hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…