2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ama bizim görünüre bişe yok hırıltı var burnunda yavrum burnunu çekmeyide bilmio

slm hatunlar nasılsınız geçmişi okuyayaım dedim ama oku oku bitmiyo ya ne çabuk ilerliyo sayfalar..
eee bebişlerle aranız nasıl gülücükler atmaya konuşmalarınıza karşılık vermeye başladımı...

selam kizlar bende bebisi banyo yaptirayim dedim uyudu uyandirmadim yatsin. dedim simdi kalkti kizlar size bir sorum olacak adet daha görmedim adet görmeden tekrar hamile kaliyormusunuz ben bunu bilmiyorum

selam kızlar ne var ne yok??
pek giremiyorum hala adanadayım...perşembe döncem evime ancak...
ne var ne yok??

Selam kızlar...

Bugün doktordaydık dilimden olacağım ameliyat için dr aradı günvericem diye bende dedim sanki grip gibiyim gel bakayım dedi gripsen yapamayız neyse kalktık gittik baktı biraz var dedi o sıra dün burda kansızlıktan konuşunca aklıma gelmişti kanım düşük diye söyledim doktora gerizekalı bana ameliyat olacaksın taksit taksit söylüyorsun ya ameliyatta hayati tehliken olursa kanamadan diyor.Be özürlü diycektim sen beni bi muayneyle nasıl ameliyata alıyorsun senin ben demeden yapman lazım o tahlileri.

Neyse kanım düşük çıktı dahiliyeye gönderdi orda bir sürü tahlil yapıldı yarın alıcam anemi dedi dr, ya serumla kan verecekler yada iğne yoluyla yarın tam teşhis konup tedaviye başlayacak.Diğer doktordan daha fazla ilgilendi dahiliye ve ameliyatı 1 ay kadar erteleyebileceklerini söylediler bakalım ne olacak :26:

Gitmişken oğlumun yarınki aşılarınıda yaptırayım dedim ama doktor verem aşılarını sadce çarşamba vuruyoruz dedi yarın oğlumuda götürcem boyunu kilosunu çok merak ediyorum ama 3 aşı olacak nasıl dayanacak yavrum bilmiyorum.

bu doktorların hepsi aynı :S geçmiş olsun cnm.

metre yokmu evde ölç :)boyunu

hayırdır nevyas geçmiş olsun...

bişey olmuyo canım korkma...öle hafif bir ateş...

bu doktorların hepsi aynı :S geçmiş olsun cnm.

metre yokmu evde ölç :)boyunu

Sağol canım sorma hepsi aynı, ben doğru ölçemem diye ölçmedim hiç yarın öğrenicem artık :)

hayırdır nevyas geçmiş olsun...

bişey olmuyo canım korkma...öle hafif bir ateş...

Dilimde kitle çıktı canım ameliyatla alacaklardı ama şimdi ertelenecek.İnşallah hafif atlatır canım dediğin gibi sağol ..

hakkında hayırlısı olsun işallah kolay atlatrsın bu doktorların çoğu tuaf zatiii yarın cok mısafr gelcek offf kısır kek börek patates salatası bıde tatalı yeer dimi eşimin tarafı geliyodaaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…