2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benimkisinin gözüne kil girmis nasil girmisse kulak cöpüyle cikartayim dedim olmadi zarar veririm diye artik biraktim

benimkisinin gözüne kil girmis nasil girmisse kulak cöpüyle cikartayim dedim olmadi zarar veririm diye artik biraktim

kndılıgınden cıkar gecen gun bnm kızın gozunde bısey vardı bı bktım çıkmış :)hıc rahatsızda etmıyo onları :)ne guzel canları hıc acımasın

kndılıgınden cıkar gecen gun bnm kızın gozunde bısey vardı bı bktım çıkmış :)hıc rahatsızda etmıyo onları :)ne guzel canları hıc acımasın

onlarin cani acimasin yeter o zaman ellemeyeyim kendiligunden ciksin, birde fatma sen biliyormusun ben daha adet olmadim odet olmayana kadar korunmaya gerek yokmus iliskide dogrumu

kızlarrrr benim kuzu nerdeyse 14 aylık olacak bende daha hala adet olmadım hala emziriyorum...1,5 seneye kadar emziriyosanız normalmiş ama sakın buna aldanmayın herhalukarde hamile kalabilirsinizzz keza geçen ekim ayından bazı arkadaşlarımız var şu anda hamiş vaziyette...korununn eğer istemiyosanız....

yani korunmaliyiz demek iyi ben gidim spiral taktirayim o zaman

off yaaa napçez. kızımı yıkaıdm küvetini suyla doldurup filesine yatırdım çok hoşuna gitti hiç ağlamadı

iyi geceler çok uykum var kızım enson 7de 20dk uyudu ondan öncede yarımsaat uymuştu saat 3de kalkmıştı
şimdi ayağımda artık takatım kalmadı yok neden ağlıyo nasıl okadar uyanık kalabiliyo bi anlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…