2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

uyumak istediklerinde uyumayinca dahada uyanik oluyorlarmis bu defada uykusu geldikleri halde direnip daha huysuz olyuorlarmis diye duymustum

ecrin her halde bizde sansli annelerdeniz bebislerimiz akili bende banyo yaptirdim hic aglamadi cok seviyor banyo yapmasini diyim bebeklerimize

selam kızlar benim kız anca uyudu bugün hiç uyumadı ya akşamdan sonrada uykusu var ama uyuyamıyo diye agladı durdu kıpkırmızı oluyo benide tedirgin ediyo zaten burnu tıkalı gibi deniz suyu damlattım şurup içirdim balgam sökücü bütün gün emzirmekten gögsüm acımaya başladı artık

ecrin benim kızda banyo yaptıracagım zaman filede sesi çıkmıyo çıkaracagım zaman aglıyo genelde

meryemtaze reismdeki kizin cok tatli görünüyor ne cok saci var bende resim yüklemek istiyorum resimbüyük hata olustu diyip duruyor

ecrin her halde bizde sansli annelerdeniz bebislerimiz akili bende banyo yaptirdim hic aglamadi cok seviyor banyo yapmasini diyim bebeklerimize

benimki ilk zamanlar sevmiyordu alıştı artık :)ilk girerken nasıl sıkıyor yumruğunu sonra suyla oynamaya başlıo. ah ah yaz olsa rahat rahat oynasa kızım.

bende olmadim güzelde ben sunu cok merak ediyorum korunmalimiyiz acaba yoksa adet olduktan sonrami korunmaliyiz

canım benim arkadaş demişki süt koruyo nasılsa korunmama gerek yok adet olmuyorum nasılsa diye düşünmüş sonrasında dra bi gidiyo 4aylık hamile oldugunu ögreniyo iki kızı araı sadece 9 ay ona göre önlemini al bence

:) aman sevsinler babasını zor sokuom banyoya duş al diye diye dilimde tüy bitti :)
meryemtaze reismdeki kizin cok tatli görünüyor ne cok saci var bende resim yüklemek istiyorum resimbüyük hata olustu diyip duruyor

cnm gönder bana ben ufaltayım sana photoshopla :)

ay benim bu ara hep uykum var hamile kaldığımdada böyle olmuştum hamileyim diemicem iştirak yok daha hehehe

valla adamı korunmadan yaklaştırmıyorum yanıma korkuyorum ya süt korumazsa diye drda sen degil eşin korunsun dedi yoksa ben spiral taktıracaktım

ben hamileligimde hep geziyordum yüzmeye gidiyordum kesin bir saat yürüyüs yapyior 4 cü kata oturdugum icin o merdivenlerden in cik derken benim yorgunlugumu kiz cekiyor sanirim uslu bir bebek ecrin senide unutmuyorum bebek gelsin diye az temizlik yapmyordun ee simdide yapyiormusun kiz

valla adamı korunmadan yaklaştırmıyorum yanıma korkuyorum ya süt korumazsa diye drda sen degil eşin korunsun dedi yoksa ben spiral taktıracaktım

ben spiral taktircam 3 yilik istedigin zaman cikariyorsun zaten ben evlendigim zamanda hamile kalmak istedigimde cikartmistim cok memnundum erkeklere güven olmaz gidim taktircam en rahati hic derdi yok parami denklestireyim :93:

ben spiral taktircam 3 yilik istedigin zaman cikariyorsun zaten ben evlendigim zamanda hamile kalmak istedigimde cikartmistim cok memnundum erkeklere güven olmaz gidim taktircam en rahati hic derdi yok parami denklestireyim :93:

:) bende çok gezdim yürüyüşe gittim bi günde 6-7 km yürüdümü bilirim. benimkide paso uyuyo maşallah. artık temizlik yapmıom :) çok saldım çook. kız ağlıdou gittim yıkadım dir bbere giydirdiydim gözlerine inmiş haha nasıl ağlıo yavrum. kafasını sallıo çıksın die

bende spirali agrım oldu diye çıkartmıştım sözde benimki korunacaktı ama yapmadı ve betül oldu 9ay sonra ilk adetim olur olmaz tekrar taktıracam canım hastanede zaten takıyolar ücretsiz olarak sadece adet ol yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…