ecrin nerden yollayayim
:) bende çok gezdim yürüyüşe gittim bi günde 6-7 km yürüdümü bilirim. benimkide paso uyuyo maşallah. artık temizlik yapmıom :) çok saldım çook. kız ağlıdou gittim yıkadım dir bbere giydirdiydim gözlerine inmiş haha nasıl ağlıo yavrum. kafasını sallıo çıksın die
simdide acaba cok hareketli olmamizdanmi kaynaklaniyor diye düsünüyorum akili olmalarini. ayyy temizligi hic sorma cok pasakli olmusum eski halime göre bos veriyorum bahanemde aman hic bir sey kizimdan önemlimi diye ama kizim zaten akili simdilik sonra belki firlma olur cikarsa o ayri bir sey
bende spirali agrım oldu diye çıkartmıştım sözde benimki korunacaktı ama yapmadı ve betül oldu 9ay sonra ilk adetim olur olmaz tekrar taktıracam canım hastanede zaten takıyolar ücretsiz olarak sadece adet ol yeter
benimkisinin gözüne kil girmis nasil girmisse kulak cöpüyle cikartayim dedim olmadi zarar veririm diye artik biraktim
lara benimkinin gözüne de girmiş bugün.. sabah yanımda yatırmıştım herhalde orada girdi.. ödüm koptu ama araştırdım rahatsız olmazlarmış.. çıkaramadım da gözünü hemen kapattı çıkarmaya çalıştığımda.. hala duruyor.. gözyaşı da olmadığı için hala duruyor(
kendiliginden cikyiormus dedi fatma artik cikmasa aglatiriz göz yasi gelene kadar diyormusum kiyamam ben onlara
hosgeldin ben daha yatmadim ecrinle temizlikten bahsedince temizlik yapasim geldi biraz ortaligi temizledim simdi de gidim yatim kiz kalkmadan nöbetci annlere iyi nöbetlerkımler nbette beeen geldımmmmmmm
slm kızlar:) ishal aşısı yaptıran var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?