2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

simdide acaba cok hareketli olmamizdanmi kaynaklaniyor diye düsünüyorum akili olmalarini. ayyy temizligi hic sorma cok pasakli olmusum eski halime göre bos veriyorum bahanemde aman hic bir sey kizimdan önemlimi diye ama kizim zaten akili simdilik sonra belki firlma olur cikarsa o ayri bir sey

nasılsa sonra işlere yetişemicez şimdi uyuyoken uyuyom ende onla bir hep :) dediğin gibi hiçbişey kızımdan önemli değil.

burda ücretli takiyorlar ama olsun o anda onlara güven olmaz
ecrin sen git yat yarin bana yardimci olursun size tatli rüylar

benimkisinin gözüne kil girmis nasil girmisse kulak cöpüyle cikartayim dedim olmadi zarar veririm diye artik biraktim

lara benimkinin gözüne de girmiş bugün.. sabah yanımda yatırmıştım herhalde orada girdi.. ödüm koptu ama araştırdım rahatsız olmazlarmış.. çıkaramadım da gözünü hemen kapattı çıkarmaya çalıştığımda.. hala duruyor.. gözyaşı da olmadığı için hala duruyor (

kendiliginden cikyiormus dedi fatma artik cikmasa aglatiriz göz yasi gelene kadar diyormusum kiyamam ben onlara

Bnmkınde kackez kıl bıle grms bı yerden kndılıgınden cıkıyo yada aglarsa ancak cıkar :)çok aglatmazsınız

kızlar ben çıkıyorum kız hazır uyuyoken bende uyuyayım biraz herkese iyi geceler

bız gezmeye gıttık ayyy ne cıngar cıkardı ılk 1 saat uyudu sonra bsladı aglamaya mecbur ınsanları rhatsız etmemek ıcın kalktık sımdıde uyudu uyanmaz inş bende yatabılırım

kimse kalmamış bende evi topluom nasılsa uyuyamıom nevrim döndü en iyisi bugun hiç uyumayayım yoksa uyku düzenim lat üst olcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…