2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar ben sanırım adet oldum yani öyle akmıyorda ama iç çamasırıma gelmiş adetmı bu şimdiya leke leke gelıyordu bı kac gundur akıntı gibi gelmiş az öncede

emzırırken sac boyamak sakıncalımı sızceee sacımı boyadım eşim bı dunya laf ettı zararlıymıssss bız adama guzel gorunelım dıyoz adaaaam ne dıyooo

selam kızlar

bu ay çocuğumu hiç besleyemedim, kilo alımı çok az olacak..

emzik verdim diye o hafta sallantılı geçti, şimdi de kardeşime git gel, emziremedim devamlı, üzüntüden sütüm de azaldı. bir an önce toparlanıp sütümü arttırmam gerekiyor.

sütte moral ve dinlenme çok önemliymiş.

gidip yatayım tekrar gece devamlı kalktık durduk. görüşürüz hanımlar

ben yedime dikkat etmiom ama çok uyuyom ondanmı iyi sütüm acaba . bu arada yazmıştım ama tekrar yazayım geçmiş olsun cnm.

dinlenmek etkiliyor gerçekten

aşılarımız için şurup verdi dr içtik inşallah ateşimiz çıkmaz

çok geçmiş olsun canım...umarım daha iyilerdir...evet süt üretiminde moral çok önemliymiş...stressiz ve pozitif olmak gerekiyo, herşeyi dert etmemek...
sütte moral ve dinlenme çok önemliymiş.

herkese selam bu arada...

Son düzenleme:
slm kızlar yarın ilk misafir geliyo bakalım ne yapıcaz kuzey beyle allahtan kahvaltıya geliyolar ,kuran okuyacakLAR sonra kahve tatlı vericem.. annem,kardşim il dısı oturuyor,kaynanam rahmetli görümcem tam bir bela görüşmüyoruz.allah insana güzel dostlar versin allahtan arkadaslarım var burdayım kızlar yazıları okuyorum bir yandan temzilik yapıyorum ev müstekil olunca işte bitmiyoooo...bahceyi topluyamıcam gelen kusurabakmasın :)))))

kızlar ,,asıdan korkmayın benden tavsiye gelince, 1 cay kasıgı calpol gece yatrkende verin bişey olmuyo ..ben öyle yaptım sorunsuz gcçti biraz huysuzlaştı o kadarr

iyiler vallahi büyük okula gitti, küçük uyuyor...bizde cuma günü olucaz aşılarımızı...

siz nasılsınız...?affan kuzusu nasıl...?ve son olarak gerçekten hamilemisin...?

Maşallah kuzulara, affan iyi canım beşiğinde kendi kendine oynuyor şimdi :)) şüphelerim var canım bugün dr da işlerim var yine tekrar kan tahlili isterlerse bide gebeliğe bakın diycem testte çıkması için daha 3-4 gün var çünkü şaşkın şaşkın bekliyorum anlıycağın

ades ben minoset şurup verdim o nasıl dr verdi bize ama calpolu çok duydum sence iyi mi minoset şurup:18:

günaydın kızlar nasılsınız acayip süt yapan bişey buldum aşurelik buğday la çorba yapıyorum içine yoğurt yumurta et ve et suyu koyuyorum açayip süt yapıyo besleyicide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…