2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Calpolle ilgili geçen hafta yine gazetede haber çıktı nettede bir çok haber var bana dr yazsada ben onu kullanmayacağım.

ayy canım inşallah değilsindir diycem çünkü affan kuzusuna üzülürüm...hamileyken emziremiyosun biliyosun dimi...emzirmek rahimi kastığı için karındaki bebek gelişmiyomuş onun için emzirmeyi bıraktırıyolar...

Evet canım benimde şuan tek üzüntüm affan,dediğin gibi hem anne sütünden mahrum kalacak hemde yeteri kadar ilgilenemeyeceğim korkusu var içimde.İnşallah değilimdir diyorum

senelerdir söytleniyor bunlar cnm valla ona bakarsan eczaneye ugrama bile her ilaç zararlı bencee

calpol yurtdısındada hala kullanıyor.hatta en cok kullanılan bebek surubuymus.yurt dısında marketlerde satılıyor

büyük oğlumda dr hep calpol verirdi şükür oğlum aptal olmadı ,valla kızlar.senelerdir aspirinde zararlı derler drlar catır catır yazıyo ..

en iyide calpol kesiyor yanlız ateşi benim annemde hep onu kullandı ufak kardeşime halada kullanıyor. hatta ben kışın hasta olunca bir yemek kaşığı içiodum bana bile iyi geliyordu :)

Calpolle ilgili geçen hafta yine gazetede haber çıktı nettede bir çok haber var bana dr yazsada ben onu kullanmayacağım.

aaa ben oğlumda hep calpol birde dolven kullandım ateş düşürücü ağrı kesici...dönüşümlü veriyorum 6 saatte bir bi calpol sonraki 6 saatte dolven...drumuz öyle veriyor...bi zararını görmedim şimdiye kadar ama...

kızlar aşılar ateş falan yapmıyo o kadar telaş etmeyin...

drlar hep yazıyo abimiz büyünce ibufene gectik benimki 12 yasında pek bi aptallıkta cocukta şükürrası bizde ates yapamadı biraz huysuzlıuk yaptı belki asıdan bile değildi o günkü huysuzluyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…