2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kıslar facede ben hepsizin bebeklere baktımhiç benim ve oğlumun resmi yok,farketinizmi bilmiyorum eşim kızıyo ama bugün sadece sizin görmeniz için ayar yapıp resmini eklicem

cinnet geçirmeme az kaldı hatta bi ara geçirdim sarstım çocuğu ne var ne var ne var die hiç bişeyi yok ya yok karnı tok altı temiz gazı yok kakasıda yok
7.5tan beri yalandan ağlıyo elleri ayakları bi görseniz 1sn durmuyo oynak balina gibi salıncağına koydum ısrarla ağlıyo ve kıpır kıpır uykudan eser yok

gözünden yaş geliyor mu dün doktorum programında dr eğer bebeğin gözünden yaş geliyorsa sıkıntısı vardır gelmiyorsa ya kucak istiyor ya aç ya da sancısı vardır dedi

yıka istersen sen onu rahatlasın benimkide dün gece öyleydi yıkadım rahatladı

her zaman azman olan kızım aşı yapıldığı gün
aşı yapılırken ee haliyle ağladı pışpışlayınca hemen sustu
arabada uyudu eve geldik yarım saat bile durmadan gene uyudu öğlen bi ara feci ağladı 5dk
sora bidaha uyudu akşam 7ye kadar

gidip gene aşımı yaptırsam
ateş falan yapmadı

selam kızlarrr :92:

benimki kucagımda uyusun diye gözünün içine bakıyorum evi süpürmem lazımm yarına misafirim varrr

selam kızlar bize dr tylol verdi aşıdan sonra verdim hiç olmadı aşıdan sonra 12 saat arayla iki defa verdim ben beğendim

Kızlar benim kullanana sözüm yok bana güvenilir gelmediğini söyledim isteyen kullanır..

yanlış anlama cnm ben öylesine söyledim alın yada almayın demiyorum. bende sorcm bkm doktora.
kıslar facede ben hepsizin bebeklere baktımhiç benim ve oğlumun resmi yok,farketinizmi bilmiyorum eşim kızıyo ama bugün sadece sizin görmeniz için ayar yapıp resmini eklicem

cnm koy görelim sonra kaldırırsın gene istemiyorsa :)

allah sabır versin sana ve kızını alacak adama kaprisli bişi olcka galiba :9

ben yıne gorunmezım her zamankı gibi

ben pc başında değildim cnm ben görürdüm yoksa :)

loveli yazıyom tarifi aşurelik buğdayı haşla bir kase yoğur bir yumurta sarısı 2 kaşık unu iyice karıştır önceden haşlamalık eti haşla haşlanan eti rondodan iyice çek et suyunun içine dövmeyi koy bir taşım kaynat sonra yoğurtlu karışımı yavaş yavaş dök karıştır son olarak çektiğin eti koy çırpma teliyle karıştır üstüne nane zeytinyağı yak dök afiyetle ye

ben yıne gorunmezım her zamankı gibi

yok canım olurmu öyle ben mutfağa kadar gitmiştim...kızım iyi uyuyo şu an...

kızlar çocuklar durmuyosa banyo...sabah akşam yaptırın...ben oğlanda da şimdi kızda da öyle yapıyorum...banyo hem büyütüyo çünkü uyuyolar hem sakinleştiriyo...müthiş yani...

bende geçen yıkadım kucağımda sızdı :)

bnde her aksam yaptırıyordum soguklar basladı dıye 2 3 gunde bır yaptırıyom şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…