selam kıslar
cuma günü bir sorayım bu calpol olayını dr' a...bakalım ne der bizim çatlak dr...
hoşgeldin şekerim...
cinnet geçirmeme az kaldı hatta bi ara geçirdim sarstım çocuğu ne var ne var ne var diehiç bişeyi yok ya yok karnı tok altı temiz gazı yok kakasıda yok
7.5tan beri yalandan ağlıyo elleri ayakları bi görseniz 1sn durmuyo oynak balina gibi salıncağına koydum ısrarla ağlıyo ve kıpır kıpır uykudan eser yok
Kızlar benim kullanana sözüm yok bana güvenilir gelmediğini söyledim isteyen kullanır..
kıslar facede ben hepsizin bebeklere baktımhiç benim ve oğlumun resmi yok,farketinizmi bilmiyorum eşim kızıyo ama bugün sadece sizin görmeniz için ayar yapıp resmini eklicem
cinnet geçirmeme az kaldı hatta bi ara geçirdim sarstım çocuğu ne var ne var ne var diehiç bişeyi yok ya yok karnı tok altı temiz gazı yok kakasıda yok
7.5tan beri yalandan ağlıyo elleri ayakları bi görseniz 1sn durmuyo oynak balina gibi salıncağına koydum ısrarla ağlıyo ve kıpır kıpır uykudan eser yok
ben yıne gorunmezım her zamankı gibi
benimki uyuyo ama anası tembel tembel oturuyo
ben yıne gorunmezım her zamankı gibi
yok canım olurmu öyle ben mutfağa kadar gitmiştim...kızım iyi uyuyo şu an...
kızlar çocuklar durmuyosa banyo...sabah akşam yaptırın...ben oğlanda da şimdi kızda da öyle yapıyorum...banyo hem büyütüyo çünkü uyuyolar hem sakinleştiriyo...müthiş yani...
yok canım olurmu öyle ben mutfağa kadar gitmiştim...kızım iyi uyuyo şu an...
kızlar çocuklar durmuyosa banyo...sabah akşam yaptırın...ben oğlanda da şimdi kızda da öyle yapıyorum...banyo hem büyütüyo çünkü uyuyolar hem sakinleştiriyo...müthiş yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?