2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ecrin bende simdi gördüm cok güzel canım ellerine kollarına sağlıııkkk becerikli hatun seniii

açtım apaçi müziğini son ses bi görseniz halimi gülmekten ölürsünüz şaftım kaydı resmen allah bana güç ve sabır versin diyorum başkada bişe demiyorum apaçi müziğini pek seviyo ama ben kusucam sussun die nelere katlanıyorum

ALLAHIM ÖLMEDEN CANIMI ALMA

uyudu demiştim ya ... Süpürgeye su koymaya gittim geldim ki, gözler faltaşo gibi açılmış
üff hemde nasıl yaramaz benimkisi hiç durmuyo seninkiside öyle sanırım. erkek analarıının işi zor :92:

bızımkıde kjucagımda uyuyor mışıl mışıl yataga koyuyorum hemen gozler acılıyor baslıyor aglamaya hep boyleyız gece gunduz her gece uykusuz sabah 6 da uyuyor karnımdaykende oyleydı

bnde her aksam yaptırıyordum soguklar basladı dıye 2 3 gunde bır yaptırıyom şimdi

soğuktan korkma melis nasıl alıştırırsan öyle gider...benim oğlum ocakta doğdu, sabah akşam banyo yaptırıyodum...bide çok giydirmiyodum...şimdi tişörtle gezen bi oğlum var bu havada...çok sıcakmış yanıyomuş beyefendi...

way way way beyimize bak hele benim kızıda yıkadım bende bi alttan çıtçıtlı bide pijama giydirdim sadece altına iki kat giydirdim ikiside penye gerçi ayakları ısınsın die. gece bi baktım ter içinde.

ay yerim ben o yakısıklı oğlunuuuu :))))))

melis zor anacım allah yardımcımız olsun.
bende öyle cok sıcağa alıştırmıyım diyorum ama sağolsun kayınvalidemgil geldikleirnde sıcacık eve soguk soguk deyip hepten bbi sıcak yapıyolar. neyseki sık gelmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…