2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

darkcımmmm evi süpürceksen bebeğin uymasını bekleme özellikle onun kulağının dibinde süpür nasıl sakinleştiğini gör inanamazsınn :::::)) ben hep öle yapıorum ki şuan uyuyo kızım

kızlarrrrr selamlarr bu arada bugün erken kalktım kzımlan evimizi temizledikDartık işe güce koşuyorumD

pilatese başlıorum bugün iyce zayıfladımda şimdi sıkışlaşma zamanıD sizler nasılsınız şu aşıdan korkuodum yazılanları okudum biraz olsun raatladım inşallah fazla hassasiyet göstermez

amın canımmm
benımde annem gelınce sıkı sıkı sarıyor cocugu anne ıcerısı sıcak dıyorum olsun usur dıyor hahah cocugun yuzunde sıvılceler cıkıyor sıcaktan

way way way beyimize bak hele benim kızıda yıkadım bende bi alttan çıtçıtlı bide pijama giydirdim sadece altına iki kat giydirdim ikiside penye gerçi ayakları ısınsın die. gece bi baktım ter içinde.

ben bi tek çıtçıtlı badi üstüne penye tulum ama ayaklarına çorap giydiriyorum tulumun içine...öyle sıcak oluyo ayakları...terletmemeye çalış...soğuktan bişey olmaz, terlemek hastalığın davetçisidir diyo dr'umuz...

beeeen geldımm arkadaslar bankaya gıtmem lazım yurume olarak 25dk mesafede kızımla nasıl gıdıcem bılmıyorum ama bu bızım ılk tecrubemız olucak uyansın da beslıyım dıye beklıyorum off ınsallah aglayıp benı de huzursuz etmez orda korkuyorumm taksıylemı gıtsem acaba yada hava cok guzel kanguruya taksam da yurusek mı bıraz

sen le biz ne akar birrbirimiz benziyoruz bu konuda :) bebiş 20 günlüktü inanki abizimiz almaya gittik arabayala gittik ama herkes sasırıyodu üşür cocuk diyip duruyolarevden arabaya yerleştiricem yani ne olcakk, bahceye bile sürekli cıkarıyorum yeleklerim bile penye inanki:))))

cnm babamızda çok terliyor genetik die düşünüom artık :) ben üşüom adam çıplak yatıo :) atlet külot naptın çok sıcak oldu dio bide yorganıda atıo ölece yatıo :S

evet nasıl alıştırırsan öyle gider...ben kimseyi dinlemiyorum...ne doğru gelirse onu yapıyorum...büyüklere kalsa astronot gibi giydirirler çocukları...

pingu özelden mesaj attım sana canım...

kanguruya takarsan uyurda...benimki kanguruda hep uyuyo...kokumla uyuyo herhalde...

cnm babamızda çok terliyor genetik die düşünüom artık :) ben üşüom adam çıplak yatıo :) atlet külot naptın çok sıcak oldu dio bide yorganıda atıo ölece yatıo :S

benim de büyük oğlum cocuklugundan beri oldugu yerde terler hiç alıştırmadım ne atlet değiştirmye nede hırkaya,alısın dedim okula baslıyınca cekerim diye korktum inanın okuldada masallah diyorum hasta olmadı kolay kolay ama 20 aylık olanan kadar emdi zorla bıraktırdım dr emme rejimine bile almıstı

benimde bankaya gidip kurs parası yatırmam lazım ama halk bankası o kadar kalabalıkki anlatamam beklemk cok zor oluyor nasıl gidicem düşünüyorum vallaaaa

dün günüm vardı bebişi aldım gittim dışarı çıkıyoruz diye eldiven ve bere takmıştım içeri girince çıkardım herkes üşür dedii giydir eldivenleri dedi elleri soğuk elliyorum evet hafif soğuk ama o kadar değil burnu kulakları ensesi sıcak giydirmedim sonra herkes ısrar edince giydirdim evde tek petek soba yakıyorum atleti çıtçıtlı badi altta pijama üsttede pijama takımı ayaklarda penye patik çok mu içerinin ısısı 24.derece

of pişti cocuk

bizim 21-22 soğuk ben üşüom ama kızı kalın giydirmiom alışsın die. milletede deli oluo benimkinede diolar elleri soğuk üşüo die. ya dönenceye uzanıo doğal olarak elleri soğuk. eldiven giydirisem nasıl kullancak ellerini. ilk zamanlar yumruk yaparak uzatıodu ellerini şimdi uzatırken eller açık yakalamaya çalışır gibi. belkide yakaladı biz görmedik. bi kere eşim gördü tutmuş pembe peluşu

kızllar ya bişi sorucam..bebekleriniz dilinde beyazlık varmı? bizimkinde dogdugundan beri var ama öyle cok degil. pamukçukmu acaba diye baktımda anlamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…