2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben doğadan rezene ve papatya aldım onları kendim içiyorum....humanayı bebekler içebiliyo mu bilmiyorum ama milupanın ki granul şeklinde humana gibi ama bebeklere içiriliyor....10 cc ye 6-7 granül atıyorum...biberonla veriyorum....

aynı canım ben asabiyim birden parlar sönerim ondan kendimi sıkıyorum ama kötü oluyor olan bana olyor.
Ben yeni gelinim 2 senem dolcak 10 gune. Kadınla pek muıhabbetimiz yok yılda bir görüşyoz bişi desem unutmaz dersem zaten unutulmaz o yüzden kasıomda kasıom kendimiii
bir iki kez dedim esime o da bir bozulyor sormayınnnn anlatmiim simdi anlatsam sizde sinirlenirsiniz bariz seylere bile bana bozulyor esim annesi olunca işin içinde hani tarafsız bakamıo oda kimseyi üzmek istemiom dio ama sırtını dönüo yatıo ay su günlerde de konusmaya bir iht. var adam döüo uyuyor dedim dün böle yapma kuzummm pek bi işlemiş gece oda uyanıo bazen dönüo duruo ben bebegi uyutup gelince bana dönüo sıcaklıo biliom ama sırtını dönemio uykuda meylediyor sonra uyanyor diom dön ama dönme demiştin dio
diom canım ilk yatısta uyumadan dedim diom ay muhabbete bak ya bendeki

kızlar ya şu çizelgemi değiştirmek istiyorum bilen biri bana yapabilirmi acaba..

sorma ya dün eşime dedim bi kakanın bi pırtın beni bu kadar mutlu edeceğini hiç düşünmemiştim
bide bazen büyük insan gibi pırt lıyo aaay tam komedi ilkinde ne gülmüştük kaydirigubbakcemile3 bize öle bi bakışı varki güldüğümüzde safmı bunlar ya altı üstü osurdum çokmu komik kaydirigubbakcemile3

canım o deli emmeyi benim sütüm olmayınca bitince yapıyor bizimki...gögüs ucumu kopartıcak gibi oluyo valla...

sütünün bittini nasıl anlıosun
benim bebe gögsüm gerginkende yapıo bunu o böle yapınca sütüm kıyafetini ıslatıo hani bitmiş diyemiom birde cıkarıo alıo cıkarıo alıo sündüryor bazende

hehe çocukla o kadar uğraşınca ben de kocamın ilgisine çok muhtaç oluyorum açıkçası.. ben de ondan güç alıyorum çünkü :)

pike dayanıyoruz tabi ben eşim için...zaten kayınvalidem de iidir işte çekilmiyolar bazen..benim annem 35 gün kaldı şimdi kayınvalidem 2 gün kaldı bişey desem olmasz...2 gün katlanamadın kadına dicek...zaten pazartesi gidiyorum:)))))

haklısın ama sehir dısındalar git diyemiom napcaz bilmiom burada yazdıma bile utanıom

canım dolu memeye geçince duruyor çünkü benim ki sakinleşiyor...az geldiği için sinirleniyor diye bir çıkarım yaptım bende...amann bildiğimden mi işte hergün bişey deniyorum:))

en böle olacagını hiç bilemedimki ahhhh bilemedim

tabi canım ben de bişey demediğim zaman sırf eşimi düşündüğümden diyemiyorum, annesi sonuçta.

benim kayınvalidem de iyidir aslında ama karışmadan duramıyor. ben ona direk sölemedim, eşime dedim. zaten allahtan eşim anlıyor, kendi annesine kendi kızıyor. haklısın diyor.

ama eşim dengeyi kurmasa ben annesi mannesi demem çıkışırım herhalde :)

insanları idare etmek zor anacım.

ben biberon veremem canım kıyameti koparır valide. cay kasıgı ile kaç kasık olur tahmini?

birde surup murup alan yok mu? Biogaia aldırsam mı? metsil mi kullansam birinden biri olcak artık

zor anacım zor...bakalım biz kayınvalide olunca nasıl olcak??valla ben karışmıcam gelinime:))söz söz:))

slm kızlar deminden beri yazacam ama benimki izin vermiyo sürekli ingaa diyip duruyo emmek istiyo hayırdır karışanlar var galiba

kızlar ne güzel sizin bebişler emiyo çok imreniyorum okuyunca benim bebeğim emmiyo o yüzden çok sıkıntı çekiyorum üzülüyorum sağmaktna göğüslerim mahvoldu hep yara iyileşmiyo sağdığım için neyse kızım ağlıyor acıktı doyurayım geliyorum...

ben biberon veremem canım kıyameti koparır valide. cay kasıgı ile kaç kasık olur tahmini?

birde surup murup alan yok mu? Biogaia aldırsam mı? metsil mi kullansam birinden biri olcak artık

çay kaşığı ile 3-4 kaşık yeter canım...ben onların hepsini, araştırdım...çevremde kullananlarda var ama hep doğal şeleri tavsiye ettiler...bide kimisinde işe yaramış kimsinde yaramamış..fatih te ki doktor verme dedi vereceksen rezene ver daha ii dedi...bana ii gelince bende almadım canım...ama nurse harveye ii diolar..

ah benim esim cok iyidir bir kusuru bu sesini cıkaramaz kimseye hele annesine töbeeee ben bu huyunu yeni ögrendim bu durumda napim böle kabullencem ama inş. benim agzımdan kötü bişi cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…