:)))) bizim kayınpeder bu hafta gitcek önden diom anne sende babamla gidebilrisin ben artık işlerimi yapıom yok dio bayramda beraber gitcez sizlennnnnn
bazende dio sen bunu bana bırak ben bakamben bunu bırakamam diyooooo yaaaaa
humananın still teaside rezeneli ya o olmaz mı acaba? ben içiom ondan birde lokman hekimden alınmıs işlenmemiş rezene var ondan yapıom her sabah sen nasıl yapıosun günde kac kez? olmadı ben ondan alayım, birde demek yazmıs pişmaniye süt yapıo hiç duymadım denesek mi?
herkesi dinleyin ama gene kendi bildiğinizi yapın
mantıklı gelenleri yapın sadece
canınızı sıktıklarıda söleyin ama direk değil kırıcı olmadan ben çok asabiyim genelde kırıyorum ama elimde değil çok şükürki herkes bu huyumu bildiğinden çok fazla üstüme gelmiyolar
oyyyyyyy sorma o hallerini bizimki de gülmekten öldürdü bizi
gecen bu bacakları büküp karna götüryoz gaz cıksın diye nese babası yapıo karna götürür götürmez pırt mırt nese cekio tekrar götüryor bunun surat kırmızı dudak olmus simit :) pıııııııırrrrrrtttttt diyene kadar suratı bir rahatladı ohhhhh gibi bi ses cıktı bebeden biz bastık kahkahayııııııııı harika bişiler yaaaaaaa
kızlar ya şu çizelgemi değiştirmek istiyorum bilen biri bana yapabilirmi acaba..
canım o deli emmeyi benim sütüm olmayınca bitince yapıyor bizimki...gögüs ucumu kopartıcak gibi oluyo valla...
aynı canım ben asabiyim birden parlar sönerim ondan kendimi sıkıyorum ama kötü oluyor olan bana olyor.
Ben yeni gelinim 2 senem dolcak 10 gune. Kadınla pek muıhabbetimiz yok yılda bir görüşyoz bişi desem unutmaz dersem zaten unutulmaz o yüzden kasıomda kasıom kendimiii
bir iki kez dedim esime o da bir bozulyor sormayınnnn anlatmiim simdi anlatsam sizde sinirlenirsiniz bariz seylere bile bana bozulyor esim annesi olunca işin içinde hani tarafsız bakamıo oda kimseyi üzmek istemiom dio ama sırtını dönüo yatıo ay su günlerde de konusmaya bir iht. var adam döüo uyuyor dedim dün böle yapma kuzummm pek bi işlemiş gece oda uyanıo bazen dönüo duruo ben bebegi uyutup gelince bana dönüo sıcaklıo biliom ama sırtını dönemio uykuda meylediyor sonra uyanyor diom dön ama dönme demiştin dio
diom canım ilk yatısta uyumadan dedim diomay muhabbete bak ya bendeki
haklısın en çok cevreden gelen söylentiler yıpratıyo insanı evet ilk kez anne olduk elbette bilmediğimiz şeyler olucaktır ama bazıları sanki hiç bişey bilmiyomuşuz gibi akıl vermeye çalışıyo bende kızımı çok sarıyodum kayınvalidem annem ve bi kaç kişi kızım çok sarıyosun dediler ben önce aldırmadım ama kızım rahatsız olmaya başladı sarmıyorum artık ama gece sarıyorum gece bebekler çok üşürlermiş benim yanımda kaynanam bi hafta kaldı sonra evine gitti aynı binadayız gündüzleri sevmeye geliyo 5 10 dakika sonra gidiyo ama bazen süt sıtması tutuyo beni kızım emmediği için gelip geceleri kalıyo kızıma bana kızıma bakıyo onun dışında yalnız bakıyorum bebeğime inşallah sende psikolojin çok bozulmadan gider kaynanan ne kadar iyi olursa olsun birine ne kadar çok muhtaç duyarsan duy yalnız bakmak en iyisi canım ya herkes kendi evinde rahat eder yalnızken istediğin gibi bakıyosun çocuğuna ...
sütünün bittini nasıl anlıosun
benim bebe gögsüm gerginkende yapıo bunu o böle yapınca sütüm kıyafetini ıslatıo hani bitmiş diyemiom birde cıkarıo alıo cıkarıo alıo sündüryor bazende
nasıl bişe istiyon yaparım ben
tarihini söle msjını söle
ay kızlar siz çok iyi dayanıyorsunuz vala.
aperpil sütün varsa doymaması mümkün değil, emer de emer. ama emip bırakması sıkıntısı olduğundan işte, bizimki de aynı, herkesinki aynı zaten, yazmışlar.
ama sen çok sıkılmışsın canım, madem kırmak istemiyorsun güzelce bi konuşmayı dene olmazsa. bırak de, ben de kendim öğreneyim de. sen çok karışıyorsun canım sıkılıyor de. ne bileyim.
ben hiç birine dayanamam evimde ya, ne anneme ne kayınvalideme. allah yardımcınız olsun.
pike dayanıyoruz tabi ben eşim için...zaten kayınvalidem de iidir işte çekilmiyolar bazen..benim annem 35 gün kaldı şimdi kayınvalidem 2 gün kaldı bişey desem olmasz...2 gün katlanamadın kadına dicek...zaten pazartesi gidiyorum:)))))
ben doğadan rezene ve papatya aldım onları kendim içiyorum....humanayı bebekler içebiliyo mu bilmiyorum ama milupanın ki granul şeklinde humana gibi ama bebeklere içiriliyor....10 cc ye 6-7 granül atıyorum...biberonla veriyorum....
tabi canım ben de bişey demediğim zaman sırf eşimi düşündüğümden diyemiyorum, annesi sonuçta.
benim kayınvalidem de iyidir aslında ama karışmadan duramıyor. ben ona direk sölemedim, eşime dedim. zaten allahtan eşim anlıyor, kendi annesine kendi kızıyor. haklısın diyor.
ama eşim dengeyi kurmasa ben annesi mannesi demem çıkışırım herhalde :)
insanları idare etmek zor anacım.
ben biberon veremem canım kıyameti koparır valide. cay kasıgı ile kaç kasık olur tahmini?
birde surup murup alan yok mu? Biogaia aldırsam mı? metsil mi kullansam birinden biri olcak artık
tabi canım ben de bişey demediğim zaman sırf eşimi düşündüğümden diyemiyorum, annesi sonuçta.
benim kayınvalidem de iyidir aslında ama karışmadan duramıyor. ben ona direk sölemedim, eşime dedim. zaten allahtan eşim anlıyor, kendi annesine kendi kızıyor. haklısın diyor.
ama eşim dengeyi kurmasa ben annesi mannesi demem çıkışırım herhalde :)
insanları idare etmek zor anacım.
slm kızlar deminden beri yazacam ama benimki izin vermiyo sürekli ingaa diyip duruyo emmek istiyo hayırdır karışanlar var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?