nasıl bişe istiyon yaparım ben
tarihini söle msjını söle
çay kaşığı ile 3-4 kaşık yeter canım...ben onların hepsini, araştırdım...çevremde kullananlarda var ama hep doğal şeleri tavsiye ettiler...bide kimisinde işe yaramış kimsinde yaramamış..fatih te ki doktor verme dedi vereceksen rezene ver daha ii dedi...bana ii gelince bende almadım canım...ama nurse harveye ii diolar..
kızlar ne güzel sizin bebişler emiyo çok imreniyorum okuyunca benim bebeğim emmiyo o yüzden çok sıkıntı çekiyorum üzülüyorum sağmaktna göğüslerim mahvoldu hep yara iyileşmiyo sağdığım için neyse kızım ağlıyor acıktı doyurayım geliyorum...
olmaz mı anacım olmaz mı??senn ki de gelsin görrüsün o zaman:)))
fatihte dogum semineri vardı onda doktor rezene verin demişti ben doggal rezene veriorum 3-4 kasık ama işe yaramıo sanki yaaa nurse harvey nasıl bişi bakayım ama okudugum kadarıyla herkeste farklı seyler iyi gelmiş
kızlar ne güzel sizin bebişler emiyo çok imreniyorum okuyunca benim bebeğim emmiyo o yüzden çok sıkıntı çekiyorum üzülüyorum sağmaktna göğüslerim mahvoldu hep yara iyileşmiyo sağdığım için neyse kızım ağlıyor acıktı doyurayım geliyorum...
benimki buralarda ama annem var die gelmiyo.geldiğinde de zaten çıldırtıyo.bilirkişi.zaten beni hastanede delirtti.normal doğumu ben becerememişim öyle dedi.kaç saat doğum sancısı çektim gelmedi çocuk kadın bana söylüyo bende verdim cevabını hiç tutmadım valla içimde.hatta annem varken onu istemediğimi de söledim kibar bi dille
boşvercen tatlım.ama ii demişsin :))
annen yanında ya gerisini boşver canım...haketti banu.lafa bak saatlerce doğum sancısı çekmişim.annem üstüme titriyo hepsini geçtim hastanedeyim yaaa lafa ne demeli.bende verdim cevabı
bişi sorcam kızlar sonda takılan yerde yanma yaşıyo musunuz?bende 3 gündür var
canım allah yardımcın olsun...ama pes etme sakın...sağmaya devam et...hiç üzülme anne sütü aldıktan sonra emmese de olur...
bugun aklıma sen geldin bat, kayınvalide öle diyince bir üzüldüm kahvaltı yaparken dedim bat böle demişti cok üzüldünü sölemişti Allah yardımcın olsun canım ama daha kötüsünden sakınsın saglıgı iyi olsun hepsi gececek canım sütün hiç olmasa dahamı iyi, sen elinde olanla sükret Rabbim derdini alsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?