2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

fatihte dogum semineri vardı onda doktor rezene verin demişti ben doggal rezene veriorum 3-4 kasık ama işe yaramıo sanki yaaa nurse harvey nasıl bişi bakayım ama okudugum kadarıyla herkeste farklı seyler iyi gelmiş

canım allah yardımcın olsun...ama pes etme sakın...sağmaya devam et...hiç üzülme anne sütü aldıktan sonra emmese de olur...

olmaz mı anacım olmaz mı??senn ki de gelsin görrüsün o zaman:)))

benimki buralarda ama annem var die gelmiyo.geldiğinde de zaten çıldırtıyo.bilirkişi.zaten beni hastanede delirtti.normal doğumu ben becerememişim öyle dedi.kaç saat doğum sancısı çektim gelmedi çocuk kadın bana söylüyo bende verdim cevabını hiç tutmadım valla içimde.hatta annem varken onu istemediğimi de söledim kibar bi dille

fatihte dogum semineri vardı onda doktor rezene verin demişti ben doggal rezene veriorum 3-4 kasık ama işe yaramıo sanki yaaa nurse harvey nasıl bişi bakayım ama okudugum kadarıyla herkeste farklı seyler iyi gelmiş

evet canım herkes te farklı şeler ii gelmiş...deneyerek bulcaz artık...başka işimiz kalmadı...

bugun aklıma sen geldin bat, kayınvalide öle diyince bir üzüldüm kahvaltı yaparken dedim bat böle demişti cok üzüldünü sölemişti Allah yardımcın olsun canım ama daha kötüsünden sakınsın saglıgı iyi olsun hepsi gececek canım sütün hiç olmasa dahamı iyi, sen elinde olanla sükret Rabbim derdini alsın inş.

kızlar sağolun ya konusmak ii geldi, ben en buradan cok faydalı seyler ögrendim hamileyken özellikle dogumdan sonra hiç kendimi cahil gibi görmedim sizleri okudukca ögrendim güvendim

simdi gidip yatayım dinleneyim cok yorgun hissediom kendimi 2 gündür

ben ütülemiom hiç zaten pek kirlenmioda kısa programa attırıom cok giydirmiom öle sık sık degiştiryom

boşvercen tatlım.ama ii demişsin :))

ütü yaparken zevk alacağım 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi ne kadar sürecek bakalım en fazla 2.3 ay daha ütülerim gittikçe çoğalıyo çünkü akannehir

bişi sorcam kızlar sonda takılan yerde yanma yaşıyo musunuz?bende 3 gündür var

haketti banu.lafa bak saatlerce doğum sancısı çekmişim.annem üstüme titriyo hepsini geçtim hastanedeyim yaaa lafa ne demeli.bende verdim cevabı
annen yanında ya gerisini boşver canım...
bişi sorcam kızlar sonda takılan yerde yanma yaşıyo musunuz?bende 3 gündür var

bende olmadı...tahriş olmuş olabilir dikkat et...

canım allah yardımcın olsun...ama pes etme sakın...sağmaya devam et...hiç üzülme anne sütü aldıktan sonra emmese de olur...

sağol canım sürekli sağıyorum bakalım ne zaman pes edip emecek bebişim..,,,

sağol canım ya gerçekten bebeğin emmemesi çok kötü anneyle tek temas emmesi ama biz o temasta bulunamıyoruz kızımla memeyi ağzına verince sanki zehir veriyomusum gibi geri itiyo kendini kıyametleri koparıyo inşallah emer bigün hala umudum var..

sağol sibelcim ya çok makbule geçti ayarladım...

duducum ben yanma değilde sancı tuvalete çıkarken sancım oluyodu yanma hissi çok az oluyodu hep kalacak sandım ama geçtiçok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…