2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar kilolardan ne haber((
benim doğumdan çıkınca kilom kaçsa hala öyle takılı kaldım gitmio bi türlü((((
nolcak benim bu halim çok üzgünüm çokkk((50:

ben 56yla hamile kaldım şimdi 55 im ama hala bazı kotlarımın içine giremiyorum sinir oldum. genişlemişiz demek ki

slm kizlar benim oglan ellerinden tutunca oturur gibi kendini kaldiriyo sizdede oluyomu

bnmkıde sabhlar 1 haftadr gulucuk sacıyoakşm babası konusuncada guluyo gulunce ısırasım geliyombnde 68 kılodayım gitmıyo daha 14 kılo gtti 8 kılo doğumla gtti 6 kıloyuda hızlıca verdım nasıl verdım bılmıyommm şuan cok yedgm için gtmiiiiii

fatma2005,melisesra,ismisufi,loveli,pike,Tuba373,NevYas,azizan,gonulcelen10,johnnybravo,onurlu,pinguu,

herkes burda amma kımse yazmıyooo

slm kizlar benim oglan ellerinden tutunca oturur gibi kendini kaldiriyo sizdede oluyomu

evet canım benimki de yapıyor onu

özellikle ayağa kalkıp gezmemizi istediği zaman elini tutmasak da gövdesini yasladığı yerden kaldırıyo resmen

fış fış kayıkçı oyununu oynayın artık dedi bizim doktorumuz. biz oynamadan kendi kalkıyo neredeyse zaten

ben 56 ile hamile kaldım 76 ile doguma girdim bir haftada63 oldum şimdi 65 im nolcek bu kilolar bide göbüş olduki sormayın oğluşum iyi beslensin die habire yiyom ama kendimden nefret eder oldum aynaya bakamıyom resienn

maşallah ne guzel bızımkıde guluyor ama bana degıl boş guluyor

benimki özellikle gece uykusundan kalkınca yani sabah gülüyo

seninki uyumadığı için gülmüyo olabilir mi, zıpır ya nasıl dayanıyosa. uzun uyuyup uyandıktan sonra konuşmayı dene bakalım, yavaş yavaş öğrenir

ben bi de gülerken çenesine dokunuyorum daha çok gülüyor

çenesıne dokununca guluyor bızımkıde karnımdaykende gecelerı hıc uyumazdı

hazır uyumuşken toz alayım dedim yatak odasının tozunu aldım diğer odaya geçtim ağlamaya başladı
geldim annem bak burdayım dedim hıııı deyip kafasını çevirdi ve sustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…