bende cok ozlemısımyaaaa mis mis
bizimkide sabahları tam formunda babası onun gülüşünü görmeden işe gidemiyobenimki özellikle gece uykusundan kalkınca yani sabah gülüyo
seninki uyumadığı için gülmüyo olabilir mi, zıpır ya nasıl dayanıyosa. uzun uyuyup uyandıktan sonra konuşmayı dene bakalım, yavaş yavaş öğrenir
ben bi de gülerken çenesine dokunuyorum daha çok gülüyor
ben de başlıcam şu kolaya yetti gari
burnumda tütüyo ya
merhabalar
melisciğim nasılsın senin oğlan uykusuz mu bırakmış annesini oyy yesinler onubenim kızın da gündz hiç uykusu yok cadolaz cadoloz suratıma bakıyor habire emmek istiyor
bn işimi btrdım bı makına yapcm okadar kız uyurkn bnyo yapıyım hadi hanmlarallaha emanet olun
hoşgeldın canım ıyıyım sen nasılsın
sorma valla ben uykuyu delı gıbı seven şimdi 1 2 saat anca uyuyorum gece kusu bızımkı hehehhe bızımkıde sureklı memede kalıcak yara oldular oyuzden
bence yanlis yapiyor.emzirip bir köye birakmak iyi degil diyor doktorlar.cocuk illaki alti pis yada karni ac diye aglamazki.onun bizim kokumuza ihtiyaci var.alip oksamak koklamak konusmak lazim.gvende hissetmeleri lazim.bizim kiler simid iki aylik bu yasda cok uzun süre bir odada yanliz kalmak istemezlermis.aliyorum konusuyorum masallar anlatiyorum.bazen icimi döküyorum öyle dinliyor ki beni.karsilik vermeye calisiyor.hep emzir at olmaz kikızlar eltim yeni doğum yaptı,bebişi bi köşede ağlıyo,kucağa şimdiden alışmasın diye ellemiyo,kimseye de elletmiyo..karnını doyurdum,altı temiz hiç bi ihtiyacı yok,almamalıyım diyo..bende ağladığı zaman alıyorum kucağıma,güvensiz,cesaretsiz olur almazsak diye biliyorum..aklıma takıldı,siz nasıl davranıyosunuz:26:
onurlu arkadaşım daha uygun fiatlarda var onlardan.bende almayı düşünüyorum ama biraz daha büyüsün diye bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?