2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ay bu cocuk yamuk yumuk uyumayi seviyo kucagimda sirt ustu uzanikti tv ye bakip fif fis kayikciyi soyleyip hopluyodul uyumus kereta

bizimkide sabahları tam formunda babası onun gülüşünü görmeden işe gidemiyo
ben de başlıcam şu kolaya yetti gari

burnumda tütüyo ya
içelim ozaman geçen gün kocamın bardağından çektim 1 fırt aayy içim yanmış koca bardağı tek seferde içebilirdim hatta sora 1çay bardağı içtim aslında hiç bişe olmadı sende gaz yapmıyosa çocuktada yapmaz bana herkes diyo iç bişe olmaz die ama gende korkuyorum çünküşimdi içsem 1ltre içerim okadar özledim colayı nohutlu pilavıııııı

merhabalar

melisciğim nasılsın senin oğlan uykusuz mu bırakmış annesini oyy yesinler onu benim kızın da gündz hiç uykusu yok cadolaz cadoloz suratıma bakıyor habire emmek istiyor

bn işimi btrdım bı makına yapcm okadar kız uyurkn bnyo yapıyım hadi hanmlarallaha emanet olun

merhabalar

melisciğim nasılsın senin oğlan uykusuz mu bırakmış annesini oyy yesinler onu benim kızın da gündz hiç uykusu yok cadolaz cadoloz suratıma bakıyor habire emmek istiyor

hoşgeldın canım ıyıyım sen nasılsın
sorma valla ben uykuyu delı gıbı seven şimdi 1 2 saat anca uyuyorum gece kusu bızımkı hehehhe bızımkıde sureklı memede kalıcak yara oldular oyuzden

bende yeni üye oldum şimdi buldum bu topiği:) sadece benim ki durmadan emiyor zannediyordum değilmiş:) gündüz o meme devamlı ağzında olsun hanımefendinin...geceleri şükür düzene oturttuk 2 kere kalkıyor ama gündüz acısını çıkartıyor tabi..devamlı uyanık...yemeklerim alap şalap oluyor artık allahtan 10 yaşında bi kızım daha var o bakarken yapabiliyorum...

Ya kizlar susamli simit,kurabiye vs yapi buzluga atsam bozulurmu cozuldugunde bu islerden anlauan varmi

hoşgeldın canım ıyıyım sen nasılsın
sorma valla ben uykuyu delı gıbı seven şimdi 1 2 saat anca uyuyorum gece kusu bızımkı hehehhe bızımkıde sureklı memede kalıcak yara oldular oyuzden

sağol canım iyiim çok şükür... ama bbeişimin gaz sorunu var. son zamnlarda kakasını da 2-3 günde bir yapmaya başladı çok sanccılanıyor yavrum..((((

aynen ya memede kalmak istiyor sanırım habire emmek istiyor :) tombolak olucaklar bu gidişle:)) hatta gündüz sürekli uyanık kalıp meme isteyince millet doymuyor herelde deyip duruyorlardı bilmiş karılar halbuki maşallahı var yavrumun. dr okontrolde fazlası bile olduğunu söylemişti sadece uyumadığı için memede kalıyor yavrum

bence yanlis yapiyor.emzirip bir köye birakmak iyi degil diyor doktorlar.cocuk illaki alti pis yada karni ac diye aglamazki.onun bizim kokumuza ihtiyaci var.alip oksamak koklamak konusmak lazim.gvende hissetmeleri lazim.bizim kiler simid iki aylik bu yasda cok uzun süre bir odada yanliz kalmak istemezlermis.aliyorum konusuyorum masallar anlatiyorum.bazen icimi döküyorum öyle dinliyor ki beni.karsilik vermeye calisiyor.hep emzir at olmaz ki

onurlu arkadaşım daha uygun fiatlarda var onlardan.bende almayı düşünüyorum ama biraz daha büyüsün diye bekliyorum..

azizan,
atabiliyorsun birşey olmuyo..ben çok yapıyorum sonrada mikro dalgada ısıt hooop miss gibi oluyo...

tuba boşver sen yetmiyor mu diyenleri,,bizimkiler ana düşkünü ondan memeci biraz ondan devamlı memedeler

onurlu arkadaşım daha uygun fiatlarda var onlardan.bende almayı düşünüyorum ama biraz daha büyüsün diye bekliyorum..

cnm ben artık sallamaktn yoruldumm...hibi iş yapamıyorum..şimdi bile göğsmde yatıyo etrafa bakıyooo yapışık olduk yani..inan dün gece hüngür hüngür ağladım salla salla nereye kadar

htc20hoşgeldin canım ne kadarlık bebiş ? Allah bağışlasın...ne güzel iki kere mi kalkıyor gece maşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…