azizan,
atabiliyorsun birşey olmuyo..ben çok yapıyorum sonrada mikro dalgada ısıt hooop miss gibi oluyo...
tuba boşver sen yetmiyor mu diyenleri,,bizimkiler ana düşkünü ondan memeci biraz ondan devamlı memedeler
Ya kizlar susamli simit,kurabiye vs yapi buzluga atsam bozulurmu cozuldugunde bu islerden anlauan varmi
onurlu arkadaşım daha uygun fiatlarda var onlardan.bende almayı düşünüyorum ama biraz daha büyüsün diye bekliyorum..
kızlar adet olan varmı ıcınızde ben oldum ama az gelıyorya gunduz gelmıyor genelde gecelerı gelıyor nıye anlamadım
kızlar adet olan varmı ıcınızde ben oldum ama az gelıyorya gunduz gelmıyor genelde gecelerı gelıyor nıye anlamadım
kızlar ya benim bebiş geceleri delilksiz max 2 st uyuyor st başı uyanıyoruz hele dün gece sürekli mıkır mıkırdı her sabah altını temizleyip üstünü değitiriyorum çok terliyor yavrum çokda örtmüyorum ama
sizinkiler ne kadar uyuyor?
ben daHA OLMADIM TATLIM AMA HALA AKINTIM DEVAM EDİYOR 40 ÇIKMASINA RAĞMEN SARI SARI
hayırlı olsun seninde...
ben oldumm canım 5 gün sürdü bittiikızlar adet olan varmı ıcınızde ben oldum ama az gelıyorya gunduz gelmıyor genelde gecelerı gelıyor nıye anlamadım
ben oldumm canım 5 gün sürdü bittii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?