2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

azizan,
atabiliyorsun birşey olmuyo..ben çok yapıyorum sonrada mikro dalgada ısıt hooop miss gibi oluyo...

tuba boşver sen yetmiyor mu diyenleri,,bizimkiler ana düşkünü ondan memeci biraz ondan devamlı memedeler

evet canım haklısın bence de:)))

Ya kizlar susamli simit,kurabiye vs yapi buzluga atsam bozulurmu cozuldugunde bu islerden anlauan varmi

hiç bozulmuyor cnm benim 2 günde bir misafirim oluyor genelde. boş kaldığımda keke börek poğaça kurabiye yapıp atıyorum dolaba. e bebişlerin durduğu oluyor durmadığı oluyor. en az 1-2 çeşit hazıırda dolaptan çıkarıyorum hem ben çok yorulmuyorum hem de gelene gidene mahçup olmuyorum

kızlar ya benim bebiş geceleri delilksiz max 2 st uyuyor st başı uyanıyoruz hele dün gece sürekli mıkır mıkırdı her sabah altını temizleyip üstünü değitiriyorum çok terliyor yavrum çokda örtmüyorum ama
sizinkiler ne kadar uyuyor?

Kızlar döktürmüşünüz baya benim sayfa açık ama ordan oraya atıyorum kendimi anneme gidicem birazdan affanın çantasını toparladım,makinede çamaşırlar vardı onları asıcam şimdi bir ikide ortalığı toparladım 1 günlüğüne gidiyorum sonra rahatı görünce dönmem 5 günü buluyor ne olur ne olmaz diye hazırlıklı gideyim dedim ben kaçtım size iyi sohbetler..

kızlar ya benim bebiş geceleri delilksiz max 2 st uyuyor st başı uyanıyoruz hele dün gece sürekli mıkır mıkırdı her sabah altını temizleyip üstünü değitiriyorum çok terliyor yavrum çokda örtmüyorum ama
sizinkiler ne kadar uyuyor?

onurlu arkadaşım daha uygun fiatlarda var onlardan.bende almayı düşünüyorum ama biraz daha büyüsün diye bekliyorum..

cnm ben artık sallamaktn yoruldumm...hibi iş yapamıyorum..şimdi bile göğsmde yatıyo etrafa bakıyooo yapışık olduk yani..inan dün gece hüngür hüngür ağladım salla salla nereye kadar

kızlar nurse harveys kullanan var mı? alsammı acaba diyorum bir de ben metsil kullanıyorum düzenli şekilde aslında gaz olunca vermek isterdim ama dr gazın ne zaman geleceği belli olmaz düzenli verin demiş

kızlar adet olan varmı ıcınızde ben oldum ama az gelıyorya gunduz gelmıyor genelde gecelerı gelıyor nıye anlamadım

canım benimkinin 5 saati buluyordu önceden ama şimdi 2 saatte bir ya da 3 saatte bir emmeye kalkıyor

bebekten bebeğe değişiyor sanırım bu emmelerin arası, çabuk mu sindiriyor yoksa uykulu uykulu az mı emiyor bilemiyorum, ya da büyüdüklerinden daha çok süte ihtiyaçları vardır

sıcak havlu yapayım kızıma inş iyyi gelir.. aslında sıcak su torbasıda aldım ama korkuyorum kullanmaya:)

benim doğumdan 20 gün sonra kanamam bitti...sonra 40 ım dolunca da adet gördüm maalesef...1 hafta sürdü doktor yumurtlaman hemen başlamış korunmaya başlayın dedi...

gaz sancısı için nurse yi tavsiye eden oldu ama ben zinco yu kullanıyorum ii geliyo..zaten bebekten bebeğe değişir..benim kullandığım başka arkadaşımın bebeğinde işe yaramadı mesala..

benim doğumdan 20 gün sonra kanamam bitti...sonra 40 ım dolunca da adet gördüm maalesef...1 hafta sürdü doktor yumurtlaman hemen başlamış korunmaya başlayın dedi...

gaz sancısı için nurse yi tavsiye eden oldu ama ben zinco yu kullanıyorum ii geliyo..zaten bebekten bebeğe değişir..benim kullandığım başka arkadaşımın bebeğinde işe yaramadı mesala..

kızlar merhaba ben kasım annesiyim sizlere birşey sormak istiyorum benim kızım genelde çok kısa uyuyor malum lanet gaz sancıları uzun uyuduğundada ben panikleyip uyandırıyorum karnını doyurmak için bu seferde hiç uyumuyor sizler nasıl yaptınız uyandırım mı yoksa kendi haline mi bırakım ne yapıcamı şaşırdım artık düzeliyormu bu çocuklar zamanla

kızı anakucağına koyup öle evi süpürdüm
oooff annemin yanında 2küçük yeğenim olmasa bende annemden gelmem heralde

ama kaynanam çok canımı sıkıyo yaa önceden haftasonları sadece annemde kalırdım şimdi ablama anneme aynı gün içinde gidip dönüyoruz
hatta geçenlerde gittiğiniz yerden gelemiyonuz bidaha çocuğu vermicem demişti mal bende he tabi tabi demiştim
yarın direk anneme gidicem ve orda kalıcam kocamda diyoki çok özlüyo banane o çocuğu özlüyosa bende evimi özlüyorum git ama kalma alla alla çileden çıkaracak hiç gitmicem o olacak
öle bi borozon sesli seviyoki çocuğu söledim ama anlama özürlü geçen hafta ctesi izmitten düzceye kahvaltıya geldiler yavrum sakin sakin yatıyodu babannesi aldı anam yavrum katıldı sora nolduki ni huysuz dio koşarak gitttim aldım çocuğu naptınız die bağırdım bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…