kızlar merhaba ben kasım annesiyim sizlere birşey sormak istiyorum benim kızım genelde çok kısa uyuyor malum lanet gaz sancıları uzun uyuduğundada ben panikleyip uyandırıyorum karnını doyurmak için bu seferde hiç uyumuyor sizler nasıl yaptınız uyandırım mı yoksa kendi haline mi bırakım ne yapıcamı şaşırdım artık düzeliyormu bu çocuklar zamanla
ne çekiyorsun şu kaynanadan yaaa valla yazık sanakızı anakucağına koyup öle evi süpürdüm
oooff annemin yanında 2küçük yeğenim olmasa bende annemden gelmem heralde
ama kaynanam çok canımı sıkıyo yaa önceden haftasonları sadece annemde kalırdım şimdi ablama anneme aynı gün içinde gidip dönüyoruz
hatta geçenlerde gittiğiniz yerden gelemiyonuz bidaha çocuğu vermicem demişti mal bende he tabi tabi demiştim
yarın direk anneme gidicem ve orda kalıcam kocamda diyoki çok özlüyo banane o çocuğu özlüyosa bende evimi özlüyorum git ama kalma alla alla çileden çıkaracak hiç gitmicem o olacak
öle bi borozon sesli seviyoki çocuğu söledim ama anlama özürlü geçen hafta ctesi izmitten düzceye kahvaltıya geldiler yavrum sakin sakin yatıyodu babannesi aldı anam yavrum katıldı sora nolduki ni huysuz dio koşarak gitttim aldım çocuğu naptınız die bağırdım bide
evet adet yoğunluğundaydıı eskisi gibiydiicanım kanama yogunmuydu benım akıntıgıbı gelıyor
kızlar merhaba ben kasım annesiyim sizlere birşey sormak istiyorum benim kızım genelde çok kısa uyuyor malum lanet gaz sancıları uzun uyuduğundada ben panikleyip uyandırıyorum karnını doyurmak için bu seferde hiç uyumuyor sizler nasıl yaptınız uyandırım mı yoksa kendi haline mi bırakım ne yapıcamı şaşırdım artık düzeliyormu bu çocuklar zamanla
benım oglumda bazen 5 6 saat uyuyor uyandırmıyorum
benım oglumda bazen 5 6 saat uyuyor uyandırmıyorum
ayy maşallah ya ben görebilecekmiyim o günleri aman sağlıklı olsunda uykusuz olayım dimi
selam kızlarrrrrrrr. ay gecmise baktımda ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim bırakıverdim
dün misafirlerim vardı cok yoruldumogluşuyududa evi topladım valla simdi yoksa ev almış basını gidiyodu cok zor cocukla misafir agırlamasıı
bugun ası olduk kıxımı delık desık ettılerronla beraber bende agladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?