2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

3 saat uyursa uyusun uyandırmaa gerek yok ama daha uzun sürmesin şimdilik 2 ayından sonra o uyanınca emer ben böyle yaptım

6haftadan büyükse ve kilo alımı normalse uzun uyuduğunda kaldırmayın diyo uzmanlar
ama acıksa uyanır zaten kilosu normal gidiyosa bırak uyusun büyümesi için uyumasıda lazım

ne çekiyorsun şu kaynanadan yaaa valla yazık sana
canım kanama yogunmuydu benım akıntıgıbı gelıyor
evet adet yoğunluğundaydıı eskisi gibiydii

canım öncelikle Allah bağışlasın
sarılık riskini atlatmışsınız o yüzden 3 st den fazla uyursa uyandır bence çünkü 3 stden fazla aç kalınca sekeri düşebilir tabii ii emip uyuduysa diyorum
birde aç olsa zaten uyanır ağlar
herkese söylüyorum sana da söyleyeyim akardan hindistan cevizi al (muskat)onu rendele az olsun ama sütünle karıştır ver çocuğa hem gazını alıhemde rahat uyur hoş seninki uyormuş ama fazla vrme çarpar sonra..erk

selam kızlarrrrrrrr. ay gecmise baktımda ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim bırakıverdim
dün misafirlerim vardı cok yoruldum ogluşuyududa evi topladım valla simdi yoksa ev almış basını gidiyodu cok zor cocukla misafir agırlamasıı

uyusun die gözünün içine bakıyorum yaa emzirmek için uyandırmam aç olunca zaten ortalığı yıkıyo en uzun uykusu 4saat zaten oda gece mesela bugün 4saat uyumuş ilk ayın içinde 4saat uyumuştu vicdan azabı çekmiştim ( şimdi az uyudun annem 1.2 saat daha uyusan nolur die dudak büzerek kalkıyorum :))

dün uyutup sepete koydum nasıl yorgun nasıl uykum var ama gözlerim batıyo artık nese yattım 10dk olmadı ağlıyo doğrulup sepeti sarstım ya yarım saat olmadı ya yarım saat olmadı zorun nee die durunca aldım kucağıma 2ye kadar ((
gündüz hiç uyumuyo yaa enfazla 1 1.5 saat nasıl dayanıyo ben bilmem

bende hazır uyuırken sıldım supurdum evi çok pasaklı oldum yaa yaramaz oglum sayesınde

gündüz bu kadar uyumasına izin vermiyorum ben sonra alışkanlık yapar 3 saat uyursa uyandırıyorum dün öyle yaptım uyandırdım oğlanı heheheheh

benim kızımın pek uykusu yok ve devamlı emmek istiyor. bunun için uyuuğu zaman kendiliğinden uyanmasını bekliyorum.5-6 saati bulsa bile uyandırmıyorum. hep uyanık kaldığı ve bu sürede devamlı emmek istediği için açığı kapattığını düşünüyorum... zaten uzun uykuya dalmadan önce 2-3 kez emip öyle yatıyor. eğer az emdiyse hemen uyanıyor.
dr artık 4-5 ssaat de bir emzir demişti:)))))) bizimki bütün gün uyanık ve saat başı istiyor:))) az da olsa çekmek istiyor:)) gaz sancısı olduğunda biraz uğraştan sonra ancak göğsümde sakinleştirebiliyorum

Selam kızlar bittercim hoşbulduk adaşmısız sevindim.Geçmişin hekpsini okdudm ama aklımda birşey kalmadı.Okadar uykusuzumki. Küçük oğlum çok cazgır ne uyumakbiliyor nede susmak.Sabaha kadar yarım saatte bir saatte bir kalkıyoruz.Abisi sekiz buçukta kalktı bir buçukta uyudu sıpa üçe geliyordu uyuduğunda bir saat sonra cin gibi bakıp yaygarayı basar

Valla ben çocuk bakmamışım oğuzum çok sulu bir bebekti yürüyene kadar.Emziririm bırakırdım işimi yaparken bir bakardım kendi kendine uyumuş. Yookkk bu böyle değil senmisin rahat bebek bakan diye yargarayı basıyor. Kucakta da durmuyor ahh yine uyandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…