derler ya gündüz uyuyan çocuk anneyi gece uyuyan çocuk babayı severmiş
kızlar adet olan varmı ıcınızde ben oldum ama az gelıyorya gunduz gelmıyor genelde gecelerı gelıyor nıye anlamadım
selam kızlarrrrrrrr. ay gecmise baktımda ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim bırakıverdim
dün misafirlerim vardı cok yoruldumogluşuyududa evi topladım valla simdi yoksa ev almış basını gidiyodu cok zor cocukla misafir agırlamasıı
bende olmadım daha,emzirdiğin sürece olmaz diye biliyorum ama bazılarında olabiliyomuş..
kızlar sizinkilerde ellerini hareket ettirip uyandırıyolar mı kendilerini,artık gece gündüz yüz üstü yatırmaya başladım,böyle daha uzun süre uyuyabiliyo,5 dakkada bir uyanan bebiş annelerine duyrulur
ben yüzüstü sadece kucağumda uyumasına izin veriyorum korkuyorumm çünkü burnu üstü yatıyor bazen korkuyorumm
ben normal doğum yaptım ama hala duruyo hatta üstüne 3 kilo daha aldımgöbekler duruyo mu kızlar,bende var hala..ne zaman gitcek buuuu..bi arkadaş 3 ay sonra gitti dedi ama o normal doğum yapmıştı fark eder mi ki..
göbekler duruyo mu kızlar,bende var hala..ne zaman gitcek buuuu..bi arkadaş 3 ay sonra gitti dedi ama o normal doğum yapmıştı fark eder mi ki..
ben diyete cesaret edemiyom ilk kızımda diyete başladım kızım emerken ağlayıp bırakıyodu sonra tamemen bıraktkızlar selam
bende de göbek oldugu gibi duruyo valla gören 6 7 aylık hamile sanır. napcam bilmiyorum doktor 3. aydan sonra egzersize izin verdi. 2 hafta sonra ben yediklerime baya dikkat etmeye başlıycam artı egzersiz yapcam evde elden geldigince. bakalım bidahaki yaza kadar bu kilolardan kurtulmayı umuyorum
ben diyete cesaret edemiyom ilk kızımda diyete başladım kızım emerken ağlayıp bırakıyodu sonra tamemen bırakt
ufff hadi yabenim sütüm zaten yetmiyo bide diyet yaparsam hepten giderse napcam :/ bari 6 aya kadar sadece ekmeği şekeri falan keseyim de sonra diyet yaparım. oooooooof of kendimi akrep nalan gibi hissediyorum ya moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?