2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hoşgeldin canım nasılsın
Haktan Doruğumuz nasıl

konu cevaplama paneli düzelmiş neyseki nasılsınız güsell annişler kızım uyuyo ama uyanmak üzere tekrar uyutup pilatesimi yapmam lazım :) bugün fatmagülde var dua etcem o saatlerde uyusun:)

kızlar sizinkilerde ellerini hareket ettirip uyandırıyolar mı kendilerini,artık gece gündüz yüz üstü yatırmaya başladım,böyle daha uzun süre uyuyabiliyo,5 dakkada bir uyanan bebiş annelerine duyrulur

kızlar sizinkilerde ellerini hareket ettirip uyandırıyolar mı kendilerini,artık gece gündüz yüz üstü yatırmaya başladım,böyle daha uzun süre uyuyabiliyo,5 dakkada bir uyanan bebiş annelerine duyrulur

yüz üstü yatırmaya korkmuyor muusn canım. ben ancak yanındayken yatırabiliyorum çünkü yüzünü döndürüp brnunun ağzının üstüne çeviriyor bazen.. aslında eskiden 1-2 saat öyle yatmasına izin veriyordum mışıl mışıl uyuyordu. yorulduğunu düşünüp çeviriyordum uyanıyordu:))) ama şimdi pek sevmiyor galiba

ben yüzüstü sadece kucağumda uyumasına izin veriyorum korkuyorumm çünkü burnu üstü yatıyor bazen korkuyorumm

göbekler duruyo mu kızlar,bende var hala..ne zaman gitcek buuuu..bi arkadaş 3 ay sonra gitti dedi ama o normal doğum yapmıştı fark eder mi ki..

göbekler duruyo mu kızlar,bende var hala..ne zaman gitcek buuuu..bi arkadaş 3 ay sonra gitti dedi ama o normal doğum yapmıştı fark eder mi ki..

benim yok gibi birşey normal doğum yaptım.15 kilo almıştım..bebek çok emerse annede o kadar kolay kilo verir,bizimkide memeyi ağzından çıkarmadığı için

kızlar selam

bende de göbek oldugu gibi duruyo valla gören 6 7 aylık hamile sanır. napcam bilmiyorum doktor 3. aydan sonra egzersize izin verdi. 2 hafta sonra ben yediklerime baya dikkat etmeye başlıycam artı egzersiz yapcam evde elden geldigince. bakalım bidahaki yaza kadar bu kilolardan kurtulmayı umuyorum

ben diyete cesaret edemiyom ilk kızımda diyete başladım kızım emerken ağlayıp bırakıyodu sonra tamemen bırakt

ben diyete cesaret edemiyom ilk kızımda diyete başladım kızım emerken ağlayıp bırakıyodu sonra tamemen bırakt

ufff hadi ya benim sütüm zaten yetmiyo bide diyet yaparsam hepten giderse napcam :/ bari 6 aya kadar sadece ekmeği şekeri falan keseyim de sonra diyet yaparım. oooooooof of kendimi akrep nalan gibi hissediyorum ya moralim çok bozuk

kızlarm 68 beden 3.5 aymı oluyor..bugun oğlana mkocaman seyler aldım uff ne yapımm 0-3 aldıklarımız cocuk 1 ay giyebildi yazık paraya bende büyükce aldımm ..kollarını kıvırırım olurmbiter

benim de göbeğim duruyor çok moralim bozuluyor

benim karnım dümdüzdü, hiçbişey yoktu önceden, normal doğum yaptım ben de ama göbeğim kaldı 13 kilonun 10 kilosu gitti 3 kilosu kaldı. verme diyolar ama ben bu göbekle yaşayamam pof.

ufff hadi ya benim sütüm zaten yetmiyo bide diyet yaparsam hepten giderse napcam :/ bari 6 aya kadar sadece ekmeği şekeri falan keseyim de sonra diyet yaparım. oooooooof of kendimi akrep nalan gibi hissediyorum ya moralim çok bozuk

günde 3 dilim ekmek yiyorumdur toplasan yemegıde az yiyorum ama aburcuburu fazla kacırdımbayramda cıkılota vs.m 2 kıloalmısım dogumdan sonra ben artık yediklerimem dikkat edicem diyorum 3 gündür sütüm azaldı msankii..bende 6 ay dengeli besleneyim sonra diyet yaparımdiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…